Tandvärk och en exklusiv intervju..

Hola!

Har plötsligt fått en rätt så intensiv tandvärk 😱 Hoppas och håller alla tummar att den på något sätt ska gå över av sig själv, hoppas och hålla tummarna kan man ju alltid göra.. Har ingen direkt lust att leta upp en tandläkare just nu..

Har skrivit klart den första content artikeln nu på eftermiddagen och har två uppslag klara för att skriva de kommande två. Dom ska vara klara i veckan är min plan och efter det så skickar jag iväg allt jag under fredagen. Ska bli skönt att sätta ✅ på första leveransen i uppdraget.

Apropå Danny Saucedos show på Gothia Tower i Göteborg som jag skrev om i helgen så kan man väl minst sagt konstatera att han gjort en ”repeat” när det gäller att få grymt bra kritik. Han har ju inte på något sätt kokat soppa på en spik och kramat ur och gjort en kopia på förra showen (som gick i fyra säsonger) utan nu är det något helt nytt. Modigt och klokt!

Det är tydligen en papegoja på rymmen i Nueva Andalusia, eller var iallafall i helgen. Den har synts till lite här och där men inte varit möjlig att fånga in.. Hoppas att den återförenats med ägaren nu, har inte kollat FB på någon dag.

Den här otroliga Bougainville växer strax intill Pappas hus, undrar hur många meter hög och bred den är och det otroliga är att den blommar året om.

Mysdress..

Den här mysdressen i rosa eller grå skulle definitivt kunna vara ett bra alternativ nu till hösten/vintern. Skulle föredra en grå.. har kommit över den rosa perioden..

New York…

Från Sofia Wistams Instagram

Sofia Wistam åkte med en av sönerna till New York på höstlovet och apropå svårigheten att fotografera en hamburgare så att den ser god så tillhör väl den här bilden en riktigt bra bild på både hamburgaren och omgivningen..

Den som betalar bäst..

Verkar vara Expressen som fått den exklusiva möjligheten att skriva ”her story” detta trots att det var dom som kom med avslöjanden så att bollen kom i rullning.. Men dom betalade väl rejält med pengar för den här intervjun. Är fortfarande inte prenumerant så kan inte läsa artikeln och tänker heller inte bli för jag antar att det är ”tyck synd om mig” och lite förklaringar vi typ kunnat lista ut ändå.. Får väl se om jag kan ”snoka” fram lite i morgon. tbc..

Middagen avklarad och nu tänkte jag ta kväll med lite podd-lyssning i soffan 🧡

Vi hörs i morgon!

Kram från Marbella!

2 reaktioner på ”Tandvärk och en exklusiv intervju..”

  1. Den var inte premium för ett par timmar sedan, men nu är den tydligen det. Jag läste den och du missade inget. Inget nytt utan mer en sammanfattning av nedmonteringen av imperiet. Möjligen var inslaget om att hennes ”problem” med ”uppblåsta” siffror var ett symtom på att influencerbranschen var på nedgång och hennes svar att hon var på väg att lämna den som var nytt. Fokus på Löwengrip Beauty och avveckling av alla sidoverksamheter.

    1. Märkligt att hon typ två månader efter en stor satsning på Influencer Marketing i USA säger att det är på väg att dö ut. Hon har till viss del rätt men inte att det kommer försvinna utan ta andra former och bygga på äkthet.. Något hon missat. Artikeln i SvD om de anställda var ju ett riktigt slag i ansiktet men inte oväntat. Om man har typ sju anställda och inte lyckats komma till rätta med arbetsmiljön på nästan ett år ska man nog inte vara ledare.. Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *