Möte och isbana..

Hola!

Då var Rättegångspoddens serie om cyanid-kvinnan avslutad. Vilken fruktansvärd människa, så beräknande och manipulerande men man måste oxå undra hur en del män verkligen undgått att se igenom henne. Men dom har väl inte velat. Bestulna och lurade har de blivit men hade iallafall större tur än Ove och fick behålla livhanken. Hoppas att det kommer en ny serie i Rättegångspodden snart igen.

Mötet med Emile och Pedro gick bra, vi träffades som vanligt på Hotel El Faro och hade mötet i deras Lobby. Perfekt parkering precis utanför entrén. När vi kom till Ofiplus hade dom givetvis stängt för siesta några minuter innan. Köper något block ikväll på kina-butiken i samband med att jag jobbar. Om dom nu har några flik-block som är det jag vill ha.

Det är soligt och 22 grader idag men ändå upplever jag det som lite 🍂höstigt.. Hade stickad tröja idag oxå något jag antagligen inte alls behöver.. I morgon behövde Pappa åka till Svenska butiken, tror att jag följer med även om havregrynen ändå inte kommit då. Det vi definitivt ska göra i helgen är att åka in till stan och gå en riktig långpromenad utmed strandpromenaden, det både behöver och längtar hundarna efter 🐶🐶

Under Halloween ska det tydligen finnas en artificiell isbana.. Inget jag kommer stå first in line för.. Är det någon som kan förknippas med Bambi på hal is när det gäller skridskoåkning så är det jag. Värsta jag visste under skoltiden..

Det närmar sig, på tisdag är det premiär på Trean för Systrarna Graaf. Tror ni att det finns människor som följer alla de här Reality såporna eller i vart fall en majoritet av dem? Jag tror faktiskt att det gör det. Inte en majoritet av svenska folket men många (främst kvinnor) som efter jobb, matlagning mm hoppar upp i soffan och tittar på kvällens Reality såpa. Många är dom, tror jag.

Kan bara inte släppa det här halsbandet som dyker upp Instagram-flödet med jämna mellanrum. Det är så snyggt och man blir lite glad av det. Finns tydligen en variant som örhängen oxå;

Lite väl stort och ”blaffigt” kanske?

Jag måste ta itu med mitt hår (nej inte samma tjat igen) för det har börjat anta en lite väl rödaktig nyans. Får helt enkelt färga/tona det så att jag får till en nyans som jag gillar. Upp på To Do listan!

Snart iväg för att jobba.. Sedan blir det sista timmen på IDOL som vanligt skulle jag tro.. Hör av mig senare helt enkelt 🧡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.