Hamburgare och Toast Skagen..

Pappa hämtade mig klockan 23.00 så att vi skulle vara säkra på att hinna i tid. Jobbigt för T som ju varit på resande fot sedan 06.30 att behöva vänta när han landat tänkte vi..

Tog med mig ”kameran” för att jag skulle kunna ta lite bilder på flygplatsen och på när T kom men glömde självklart helt bort det. Hur svårt kan det vara? T landande 00.08 så de flög in typ fem minuter (de var ju 30 minuter försenade från Arlanda) mn sedan tog det en himla tid med bagaget så vi var inte hemma förrän väldigt sent. Alltid svårt att gå och lägga sig direkt när man rest så T ville ”landa” igen så vi satt i en dryg timma på terrassen med tända ljus och pratade. Det var riktigt varmt så någon kyla på nätterna har det inte blivit än. En bit bort var det fest och musik hördes, uppkrupen i terrass-soffan klädd i typ T-shirt och man bara älskar att bo här..

Apropå älskar så trodde jag att hundarna skulle få hjärtstopp. Dom blev helt galna av lycka. Vi gjorde så att jag först kom hem vilket dom som vanligt blev jätteglada för och sedan ringde T på dörren en minut senare.. Förstå deras lycka när jag öppnade dörren och han stod där 🐶🐶

Det är 25 grader idag men det har inte varit molnfri himmel utan varit lite molnigt mellan varven. Kollade 10-dagars prognosen och det ska bli svalare (runt 22 grader) och lite mer moln men något regn syns inte till.. Skönt!

Nu ska jag lära mig av mina misstag när det gäller det här med lagringsutrymme.. Har fått ett mejl om att det snart är slut och att jag behöver köpa till. Tycker inte att jag har så mycket foton men ”säger” dom att det snart är slut så är det väl det.. Ska nu köpa till ytterligare lagringsutrymme, kostar nio kronor/månad tydligen. En sak har jag iallafall lärt mig och det är att ha inloggning och lösenord för tex Facebook och Instagram uppskrivet så nu ska jag väl förhoppningsvis inte behöva starta några nya konton igen. Men det är bara att inse.. Jag och precis allt som har med datorer att göra är så långt ifrån en Perfect match man kan komma..

Inte så kul..

Att det har slarvats med att hamburgarna ofta legat mer än tio minuter är knappast någon överraskning. Själv brukade jag alltid beställa utan gurka eller något annat för att vara säker på att få en ny hamburgare. MAX har ju alltid gjort sina mer eller mindre på beställning och nu Mc Donalds oxå.. Så kvar är då Burger King med den ”gamla” modellen. Att i förtid planera vad man ska sälja är svårt och har ju blivit svårare i takt med att alla kedjor breddat sitt sortiment så det enda vettiga sättet är att göra det just på beställning. Men nu när kritiken kommer mot Burger King stannar den inte vid att hamburgarna legat för länge utan kritiska röster höjs om usla dåliga arbetsförhållanden, för höga krav och franchisetagare som lovats ”guld och gröna skogar” men som inte får det att gå runt tack vare de höga avgifterna till Burger King centralt. Förvånad? Nej. Kul att vara VD för Burger King centralt? Nej.

Världens lyxigaste..

Läste att det i någon internationell tidning gjorts ett reportage om La Zagaleta. La Zagaleta ligger i kommunen Benahavis (samma kommun som Pernilla Wahlgren bor i btw men hon bor inte i La Zagaleta). I La Zagaleta som är ett gigantiskt område finns det inga lägenheter utan bara villor. Det finns tennisbanor, ridstall, helikopterplattor osv..Säkerheten är enorm. I reportaget stod det att La Zagaleta ansågs vara världens lyxigaste bostadsområde och det kan jag nog tro på. Såg häromveckan en villa som var ute till försäljning för 350 miljoner kronor..

Det var inte den här villan men det finns definitivt inte en enda villa under 50 miljoner. Oavsett om jag så hade 500 000 miljoner kronor så hade jag inte velat bo där..

Världens mäktigaste..

Målet att bli ”Världens mäktigaste kvinna” ligger väl, iallafall tillfälligt, på is. Planen att bara hålla sig till Skandinavien och Tyskland är nu lite justerad till att inkludera Holland. Vet inte om hon glömt att kedjan Douglas som säljer hennes produkter i Tyskland även skulle börja i Holland eller om det är ytterligare en sådan där ”utan att tänka sig för” grej. Lika lite som en bok säljer bara för att den är utgiven säljer produkter inom hår- och skönhetsvård. Det är långt ifrån tillräckligt att ställa upp dem på hyllan och på det viset göra dem tillgängliga. Finns ingen bransch som investerar så mycket marknadsföringspengar i förhållande till omsättning som ”skönhetsindustrin”. Nu fick hon platser på hyllan, vara med på ett event arrangerat av Douglas där Löwengrip och ett gäng andra varumärken var representerade. Eller fick och fick, sådant får man alltid betala för. Det var ca 100 journalister (från bla holländska Elle) och Influencers på plats så det var ju en bra start eftersom hon skrev att hon blivit intervjuad av alla tidningar och trodde att hunnit möta alla Influencers.

Apropå Influencers..

Som jag skrev om i min lilla ”artikelserie” om Influencers och Influencer Marketing så blir det allt vanligare att Influencer designar kollektioner för olika företag. Sedan kan ju man ha sina funderingar om det är design eller tyckande de bidrar med..

Men oavsett vilket så är Moa Mattsson senast ut i raden av Influencers i designsamarbete.. Hon har ”designat” en kollektion för Bubbleroom och pressträffen var förra veckan och kollektionen släpptes idag klockan 12.00. Den svarta byxdressen som hon har på sig är hennes egen favorit. Det fanns en kort svart ”kappa” som jag tyckte såg rätt fin ut men bilden var så liten så det är svårt att säga. Blondinbellas stylist säljer btw ut ett gäng kläder från hennes garderob via någon app (minns inte vad den hette). Hon har ju tidigare skrivit att hon typ har alla sina kläder i flera olika storlekar.. Allt som säljs nu verkar vara i storlek 36 och det lär hon inte komma i ändå så hennes möjliga klädval på morgonen påverkas inte.. men jag glömde ju att det inte är hon som väljer dagens kläder utan hennes stylist.. 😃😂

Apropå kläder..

T är av naturliga skäl trött idag och efter att ha varit och handlat tittar han nu på Queen of the south. Jag håller på och tvättar T’s kläder.. Han kommer nog att vara väldigt trött hela kvällen kan vi utgå ifrån..

I morgon ska jag ju jobba på Cudeca igen, det var ju uppehåll förra veckan och blir troligtvis samma sak nästa vecka eftersom planen är att jag är i Sverige då.

Toast Skagen..

Som tur är så har jag kommit över min magsjuka orsakad av en Toast Skagen på Hotel Diplomat. Vi var där kvällen innan presskonferensen för Melodifestivalen och åt en Toast Skagen och planerade inför morgondagen. Jag mådde hur bra som helst och hade noll känningar av att bli sjuk på något sätt. Vi skulle ses på SvT typ vid 09.00 dagen därpå så vi bröt upp tidigt. Linda, hennes sminktjej och Kathrine sov över på Diplomat medan jag gick hem till Banérgatan. Morgonen därpå var jag SÅ magsjuk, helt omöjligt att ta mig till någon presskonferens eller någonstans för den delen. Det märkliga var att ingen annan var ens det minsta dåliga och det fanns ingenting annat som kunde ha gjort mig magsjuk (som jag ätit). Det räcker ju iofs med att en öka eller dålig eller så kanske jag hade smittats av vinterkräksjuka.. Oavsett vilket så var det hemskt och oundvikligen satte jag det i samband med den där Toast Skagen jag ätit.. Tog lite tid innan jag åt det igen men nu har jag inga ”problem” med att äta det längre. Det är alldeles för gott att låta bli..

Nu ska jag gå ut med hundarna, hänga tvätt och lite annat – vi hörs lite senare. Blondinbella har ju varit på Åhléns Klarabergsgatan idag.. vi får väl se hur populärt det eventet var..

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *