Latex och aktier..

Buenas tardes!

Nu är det ✅ på allt som har med hemsidan, dvs allt som jag kan/bör förbereda innan man går vidare med den som ska göra sidan. Har inte valt ut exakta bilder men vet på ett ungefär var bilderna ska vata och vilken typ av bilder. Var det ska hända ”saker” i texten är jag klar med, så är mao så redo man kan vara för nästa steg. Självklart ska jag gå igenom med T så att han oxå tycker att det känns bra. Förutom det jobbet har jag tagit lite ledigt i dag, i huvudsak lyssnat på boken som blivit riktigt bra. Sedan är det ju såklart rutinen med att gå ut med hundarna fyra gånger per dag..

Karisma älskar Mercedes och Mercedes älskar Karisma ❤️ Mercedes är från Schweiz och har bott här i många år, numera tillsammans med taxen Romeo..

Hade varit riktigt skönt med en lunch på någon strandrestaurang.. 25 grader och så har det fläktat riktigt skönt. Men är ju bil-lös och ville bli klar med allt med hemsidan så det blev ingen strandpromenad med hundarna heller. Kanske kan bli av i morgon men då är det ju hämtningen på Malagas flygplats runt midnatt så jag blir nog hemma och fixar istället. Går ut sent med hundarna på dagens sista runda så att jag kan ta en liten sovmorgon i morgon..

For sale..

Några bekanta säljer sitt hus i Sälen, ett riktigt fint hus även om ett område med snö inte står högst upp på min önskelista. Jag undrar hur det är att bo uppe i norr på riktigt, alltså högre upp än Sälen. Det ständiga mörket, glesbygden och hur man vänjer sig vid det. Men på samma sätt som de som är uppfödda i Skåne eller varsomhelst älskar sin hembygd är det såklart samma som norrlänningar.

Jag har inte varit mycket uppe i Norrland, Umeå och Luleå typ.. Luleå en gång bara när grundaren av MAX ordnade något kalas. Då fick jag uppleva midnattssolen för första och troligtvis sista gången. Det var verkligen annorlunda och självklart en vanesak att vänja sig så att man kan sova, eller har alla mörkläggningsgardiner? Det hade btw vi i sovrummet i Talliden, med fjärrkontroll 😃 Så vi började dagen med att vakna och låta mörkläggningsgardinen/jalusin åka upp och titta ut över Östersjön.. Underbart, oavsett årstid. Vi velade länge om vi skulle ha sovrum eller arbetsrum mot havssidan men valde sovrum. På den tiden jobbade vi inte hemifrån så mycket mer än på kvällarna annars hade vi nog valt att ha arbetsrummet mot havssidan. En fullkomligt roingivande arbetsmiljö med havet precis ”intill” skrivbordet..

Men att sitta där framför den öppna spisen ser rätt så inbjudande ut, eller hur? Men jag föredrar att sitta och titta ut över vatten och Medelhavet i synnerhet.

Inte min bild, men så här har det sett ut.

Vi har haft ett antal kvällar med en fullständigt magisk himmel. Så vackert men tyvärr blir det ju mörkt snabbare och snabbare även här, men än så länge inte förrän vid 21-tiden. Det gäller att stoppa ner alla vackra himlar, cikadornas sång, den långa och soliga sommaren, ”explosionen” av blommande blommor och allt annat i en ”påse” så att man kan leva på det under november-januari..

Latex..

En av höstens absolut största trender är ju skinn. Oavsett om det är byxor, kjolar, jackor, skjortor eller vad det nu kan vara. Supersnyggt tycker jag. Men även latex börjar bli trendigt (kanske varit länge och det bara är jag som är hopplöst efter 😃)..

Det finns ju dom som, oavsett trender, är latex människor. Typ som människor som älskar och alltid har jeans. Dom kan ofta ha det från topp till tå och i olika avancerade utstyrslar;

Sedan finns det dom som ser det just som en tillfällig trend de gillar och kombinerar med ett helt annat material, tex stickat..

Från Melina Criborns Instagram

Även om jag älskar skinn så känner jag mig väldigt säker på att ni kommer att stöta på mig iklädd ett par latexbyxor. Eller något latexplagg överhuvudtaget faktiskt. Tycker helt enkelt inte att det är snyggt och det ser dessutom obekvämt ut, på typ alla sätt och vis. Latex hamnar mao under samma kategori som cykelbyxan, sedan var det någon av höstens trender som oxå hamnade där men vad det var har jag redan förträngt.. Är ju inget modelejon precis 🦁

Undantaget..

Undrar om jag är den enda, eller iallafall en av få, som vare sig provat på yoga eller sett ett enda avsnitt av Game of thrones? Det där med yoga har jag såklart funderat på att prova men aldrig kommit till skott. Jag tror att det delvis beror på att jag har en lite felaktig bild av yoga. Ska kanske ge det en chans, det kan ju inte vara en dålig eller alltför tråkig motionsform eftersom det är så många som är helt ”hooked”. Det där med gym kommer däremot aldrig att bli min grej, det har jag provat på och det är ju såå tråkigt. Möjligtvis genomförbart om man har ett mål och kommer igång med något program med en PT. Lite synd att jag vet att jag aldrig kommer att bli någon gym-person eftersom vi har ett gratis gym här i vår urbanisation. Game of thrones däremot kommer aldrig att hända.. Hur välproducerat det ön må vara så verkar det i mina ögon inget annat än.. booring..

Victoria Silvstedt däremot går säkert både på gym och yoga.. inget annat är möjligt med tanke på hur hon ser ut.. Hon har verkligen ”förvaltat sitt pund” väl och är långt ifrån någon dum bimbo. Hon jobbar hårt med sin aktieportfölj för att ständigt få sitt kapital att växa.. Nu på framsidan och intervju på svenska inrikesflyg..

En annan blondin..

Man kan inte annat än att bli totalt förvirrad. Ena minuten rada upp alla misslyckanden och informera om halverad omsättning. Söka tröst och sympati hos sina lojala följare. Nästa minut lägga upp Insta-stories från VIP-loungen med tillhörande service (5 000 kronor extra för en flygning till Köpenhamn). Besök hos smyckesleverantör OCH informera om en lansering i Holland. I förra veckan gick hela planen ut på att stoppa all expansion och enbart fokusera på Norden och Tyskland. Jag tror kanske inte fenomenet slocknat ändå.. ”Ogenomtänkta” beslut och en för tillfället åtminstone korkad livsstil verkar hålla i sig.

Fokus verkar inte vara grejen.. Det åtminstone trodde jag hade kommit ut ur förra veckans händelser. Men vi får se om fenomenet slocknat eller inte..

Nu ska jag lyssna klart på boken för att sedan ta sista vändan till hundträdgården 🐶

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *