Från klarhet till trötthet..

Hola!

Ännu en dag med riktigt härligt väder, inte för att jag har varit ute så mycket.. Självklart ute ett par gånger med hundarna men i övrigt sittandes i soffan med terrassdörrarna vidöppna som vanlig. Allt precis som vanligt med andra ord. Men vet ni vad? Jag är KLAR! Klar med varenda textrad till hemsidan. Planen var ju att jag skulle ha varit det i lördags men det kom lite emellan, men nu så är det klart. I morgon ska jag sätta mig och tänka lite kring ungefär vilken typ av bilder jag vill ha för respektive sida, var jag vill bryta av i texten med ett citat eller orange eller något liknande. Efter det har jag en väldigt bra översikt att stämma av med T innan vi har de två mötena vi planerat in med personer som kan göra sidan. Vi börjar med att träffa två och sedan har vi en tredje oxå om det nu inte skulle kännas rätt eller så med någon av de två första..

TV:n har inte varit på ens en sekund i dag heller, tystnaden är total. I morgon kanske Pappa och jag tar en promenad med hundarna längs strandpromenaden. Vi får se om han har tid och lust.

Det verkar inte ha varit så tråkigt väder i Sverige heller idag. Iallafall inte i Instagram världen.. Regnbågar och solnedgångar, riktigt fint!

Apropå fint..

Den här stickade klänningen tycker jag är riktigt fin, även om jag inte skulle bära den barbent.. Sommarklänningar kan jag absolut ha korta men så fort det blir lite höstigt så tycker jag att ”fållen” ska ner. Men jag skulle ju kunna ha den med typ lite tjockare strumpbyxor eller så..

Håller ju på och lyssnar på boken Jag fann dig, den verkar faktiskt rätt bra men jag har somnat ifrån den flera gånger så jag får hålla på och leta mig tillbaka hela tiden. Ja, jag vet att man kan ställa in tiden och jag gör det oxå men jag hinner ändå somna.. Har några Poddar att lyssna ikapp men det känner jag inte för ikväll.

Inte bara klar utan oxå trött så ikväll är det tidig bed-time för mig och hundarna..

Godnatt från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *