En såpa och ett skivomslag..

Hola!

Sommaren håller i sig.. Runt 25 grader och soligt. Var uppe och ute med hundarna i hundträdgården och det var redan varmt och skönt. Om man bara tänker hundträdgård så kanske man tänker en sådan där rätt vanlig hundrastplats, inte speciellt stor men kanske med något litet hopphinder eller så.. Det är inte en sådan vi har utan en riktigt stor trädgård, den är ca 200 meter lång och 150 meter bred på sitt bredaste ställe.. Här är ett ”good place to live” om man är hund 🐶 Människa oxå såklart..

Projektet avslöjat..

Det är en ny såpa som de jobbat med, kämpat för som nu ska bli verklighet..

Då vet vi det.. Hon är ju bevisligen framgångsrik när det gäller att skriva böcker så det kan hon kanske vara när det gäller att skriva manus till såpor oxå.. Modern tappning får vi hoppas att det är men namnet klingar inte så modernt. Lyckoviken..

Ändrat fokus..

Det gäller ju att få upp fingrarna ur syltburken och flytta från från att själv ha gjort något fel till att någon annan gjort något fel mot en. Vad som eventuellt hänt då på 80-talet framgår inte mer än Anna har har fått det här skivomslaget med den sliskiga kommentaren: Till min Anna, våta och kladdiga pussar från din vän i nöden. Magnus Uggla Har det det hänt något otrevligt är ju det inte så kul. Är det hälsningen som sådan så kan man väl tycka att den är en blandning av sliskighet och ironi. Magnus Uggla var typ 30 när han skrev den så hels grejen känns ju inte så högaktuell.. Men kommentarsfältet fick hon tydligen stänga. Tror inte att Magnus Uggla kommer att bry sig om det här men med kvällstidningarna kan man aldrig vara säker..

Har bokat T’s biljetter så att han kommer hem på onsdag. Pappa och jag hämtar honom på Malagas flygplats eftersom han landar så sent..

Nu ska jag fortsätta jobba 🧡 vi hörs nog lite senare eftersom det här blev så kort..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *