Söndagsmiddag och fenomenet som slocknade..

Hola!

Hoppas ni har en bra söndag. Själv känner jag inte trött idag, det kan kanske bero på att jag skrivit sp otroligt mycket. Det beror definitivt inte på något vilt party igår iallafall 😃 Det mest partyliknande som hände här igår var när Karisma av misstag satte sig på fjärrkontrollen och TV:n med rätt högt ljud gick på. Sedan var det lite ”barnkalas” i hundträdgården när Tintin och Karisma möte Noah och Romeo (två andra hundar). Det kan ju vara lite jobbigt när folk skryter om sina barn men ännu jobbigare om de skryter om sina hundar men jag måste göra det.. Jag var (och är ofta) stolt över hur dom beter sig när dom träffar människor och andra hundar (undantag finns). Men nog om det..

Idag var Pappa här och vi åt söndags-middag, en företeelse som Ann Söderholm och Sanna Lundell vill ”reclaima” med sin nya kokbok. Det är ju faktiskt rätt trevligt med prestigelösa söndagsmiddagar med familjen och/eller vänner.

Behöver ju inte vara middag utan kan ju vara brunch eller lunch.. det viktiga är ju att umgås..

Tillbaka till middagen med Pappa, vi hade ett par trevliga timmar (och åkte och köpte lite Coca-Cola, hade nog näst intill ”abstinens)). Kul att träffas igen och, varken han eller jag är några ”telefonpratarpersoner” så vi hade en del att prata om, hans resa till Bornholm och lite annat. Extra plus var att han hade med sig snus 😃

Fingrarna i syltburken..

Ska inte ”bre ut texten” men det verkar inte bättre än att Anna Book ertappats med fingrarna i syltburken. Anna Book påstod ju att hon blivit inbjuden till den där skolan (som näthatet kom ifrån) för att prata om typ hyfs på sociala medier. Bloggbevakning har nu ftt en bekräftelse från skolans rektor att de inte bjudit in Anna Book men att hon erbjudit sig att komma dit, något de avböjt. Men hon ger sig aldrig oavsett hur långt ner i syltburken hon hamnar.. Nu säger hon att hon pratat med en annan rektor men att det inte är relevant vilken så länge hon vet vem det är. Hela frågan är väl i sig irrelevant (bortsett från att näthat aldrig är ok) men jag förstår inte varför hon gång på gång ljuger om olika saker och gång på gång förnekar när hon blir ertappad. Här drog hon ju dessutom lite egen nytta i form av utge sig för att vara ”duktig” och åka och prata vett och etikett i sociala medier på uppdrag av någon som aldrig givit henne något uppdrag.

Happy Birthday!

Carolina Gynning har fyllt år i helgen. 41 blev hon nu och man måste väl ändå säga att hon är väldigt snygg och verkar vara en rätt härlig person..

Yet another wedding..

Bröllopen avlöser varandra.. Igår var det Izabella Scorupcu’s ”tur” när hon gifte sig med den svensk affärsman som heter Karl någonting.. Platsen de gifter sig på ser magiskt vacker ut, bakgrunden 🧡

Från en Izabella till en annan..

Det har varit en lugn helg för den här Isabella’n.. Hon har bla tillbringat tid hos sin mamma och lillasyster där hon, som hon uttrycker det, fått vara ledsen. Hon vet att en väldigt tuff vecka väntar henne och det är nog precis så det är.

Nu har hela fenomenet Blondinbella kommit till vägd ände på något sätt. Den oundvikliga situationen där ”sanningen kom ikapp” är här. Då blir det inte lika roligt att följa och skriva, för det finns inget fenomen längre.. Fenomenet har slocknat lite som Kejsarens nya kläder. Alla håller med om att kejsarens nya kläder är så fina, trots att han är naken.. Till slut brister allt när ett barn ropar;

”Men kejsaren är ju naken”

Alla börjar hålla med eftersom han ju var naken osv.. (HC Andersen).

Om det nu är så illa för henne att precis allt rasar så är det ju ingenting annat än tragiskt. Absolut inte roligt. Jag har fascinerats av fenomenet Blondinbella, har aldrig ”önskat” att det ska gå åt pipan och vill inte på något sätt ”gotta” mig i någon annans olycka.

Vi får väl se vad som händer och vad hon kommer att göra. Ledsen är hon nog på alla plan, den där kärleken verkar lysa med sin frånvaro.

Började må lite illa ikväll och slogs då av tanken hur länge sedan det var som jag hade en ”sjukdag”, typ mådde ila, var förkyld eller vad som helst. #tacksam

Apropå tacksam..

Att Pernilla Wahlgren framgångsrikt varit Kort, glad och tacksam är ingen nyhet. Att biljettförsäljningen till vårens föreställningar går bra är heller ingen nyhet. Men att de sålt över 5 000 biljetter till hösten sedan PR grejen i Las Vegas häromdagen, det är en nyhet. 5 000 biljetter på några dagar är riktigt riktigt bra!

Apropå nyhet..

Camilla Läckberg och parhästen Christina Saliba (PR konsult) har tydligen jobbat, gråtit över och kämpat, men aldrig givit upp, för ett nytt spännande projekt. Imorgon bitti (måndag) kl 08.00 kommer de avslöja vad.. Stay tuned som Läckberg skrev..

Nu bed-time med air-condition på, för att må bättre. Wahlgren & Wistam och Mordpodden i öronsnäckorna..

I morgon – a lot of things to do 🧡 Btw har ju inte sagt något om den nya hår moussen.. Magisk 😃 En del kan ju ibland bli nästan klibbiga och hårda men den här….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *