Bohem chict och en Italiensk designer..

Hola!

Hoppas att ni har det bra även om vädret är lite sisådär antar jag. Här har temperaturen sjunkit något (24-25 grader) men det hindrade inte mig från att ta ett lördagsdopp i poolen (ej att förväxla med gamla tiders veckotvagning 😃). Har verkligen haft en tyst, lugn och skön lördag. Bortsett då från typ tredje världskriget som pågått och pågår i Cudeca.. Inte i organisationen i stort utan gällande gårdagens eftermiddags/kvällspass.

Det hade tydligen blivit rörigt, riktigt rörigt. Ska göra en lång historia kort men slutresultatet blev att kvinnan som jag träffade för första gången förra fredagen informerade om att hon slutar, med omedelbar verkan. Hon har jobbat som volontär i fem år men nu fick det vara nog. Hon har aldrig varit med om en så usel chef och hur kan det komma sig att alla som jobbar med butikschefen slutat och påhopp efter påhopp.. Kan delvis förstå varför hon blev upprörd för butikschefen för kvälls-passen är inte så smidig och svarade på ett lite anklagande sätt som gjorde att den här Vesna lackade ur totalt. Men vi är väl vuxna inte barn? Hon (butikschefen) hade tydligen inte fått informationen om att jag inte skulle vara där vilket jag tagit för givet efter informationen jag fick om att Maricarmen inte kunde komma så jag skulle inte komma och det var inga problem. Jag tror de spanska damerna lyckats få ihop minst 40 Whats App meddelande varav några är röstmeddelanden på spanska. Av röstmeddelandena fattar jag 2%. Upprörda spanjorskor som pratar i 180 knyck, utom Maricarmen som håller sig inom hastighetsgränsen 😀

Nu har jag hursomhelst erbjudit mig att lägga upp ett inlägg på Svenskar i Marbella om att Cudeca söker volontärer. Har lagt upp ett rätt långt inlägg och redan fått ett antal svar, både från sådana som är intresserade av att jobba som volontärer och så från dem som vill donera kläder. Jag borde få betalt 😀

Anna Book bloggar ju för Allt för föräldrar men ”hinner” inte blogga så ofta.. Nog för att mina blogginlägg säkert uppfattas som hur trista som helst av vissa och att det saknas både glitter och glamour.. men eftersom livet består av mer än exakt vad man gjort utan oxå vad man iakttagit, tycker, känner osv så är inte min blogg en rapport om mig och bara mig. Men så ser inte Anna Book på saken, och det är absolut inget fel i det men man kanske hade kunnat hoppats på ett lite mer intressant inlägg nu när hon fick en stund över för att blogga 😀

Bild på bilen bakifrån

Ja, vad ska man säga? Att Allt om föräldrar kanske ångrar sig liite när det gäller val av bloggare. Innehållet känns väl sådär och sedan är det ju det här med alla fruktansvärda kommentarer. Även om vissa ibland kan bjuda in till arga kommentarer genom att de provocerar så är den här typen av grejer såklart helt oacceptabla.

Det var tydligen fruktansvärt elaka kommentarer. Anna bloggade om detta och la upp exempel på kommentarer. I ett inlägg senare berättar hon om hur hon varit i kontakt med skolan, fått namnen på dem som ligger bakom kommentarerna osv. Blogginläggen är så långa så det här är bara ett stycke:

Svaret från skolledningen.. Det verkar vara ett liter problem, de vill inte kännas vid det Anna skrivit i sitt blogginlägg.

Nu har jag ju ingen aning om det här svaret från skolan är äkta men Anna har ju en tendens att slita på sanningen rätt så ofta.. Vill förtydliga att jag inte lagt tid på att luska i det här.. Källan är Bloggbevakning så det tog 30 sekunder..

Bohem chict på Ekerö..

I nya numret av Sköna Hem så är det ett reportage från Casa Carolina Gynning.. Rikigt Bohem chict och till största delen snyggt tror jag..

Nu har årets designer-samarbete avslöjats, HM’s alltså, och det är en italiensk modedesigner med ett väldigt krångligt namn så jag avstod från att försöka lära mig det.. Det lär ju ändå inte uppstå någon förvirring om jag mot förmodan skulle gå in på HM och fråga var kläderna som ingår i höstens designer-samarbete hänger eftersom det bara finns ett 😃 samarbete alltså..

Nej nu bed-time!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *