Friyay..

Buenas tardes!

Jag hoppas att ni har det bra där hemma i TV-sofforna eller var ni nu är. Själv hänger jag som sagt i just TV-soffan.. Borde kanske hänga i soffan på terrassen istället men det får bli i morgon. Det känns ändå nästan som om jag sitter ute eftersom dörrarna är öppna och soffan nära dem. Inne fast ute på sätt och vis..Jag sitter typ aldrig fastklistrad till något TV-program, tittar oftast med ett halvt öga och gör något annat samtidigt. Igår orkade jag inte ens titta med ett halvt öga på Wahlgrens Värld. Hela avsnittet gick ut på deras SPA-besök och hundträning av deras fullkomligt ouppfostrade hundar. Ska definitivt inte försöka påstå att vi varit bra på hunduppfostran, dom har däremot fått massor av kärlek och vi har väl tur 🐶🐶 Pernilla hade btw varit på det nya hund-caféet men var tvungen att gå eftersom deras hundar inte kunde uppföra sig. Vi har ofta med våra små ”änglar” på restaurang. Dom lägger sig snällt under bordet och väntar. Det är som om de vet exakt när det är ok att vara lite ouppfostrade och inte..

Apropå att fixa med ngt annat samtidigt som jag tittar på TV så ska jag ikväll bla laga ett par av T’s favoritbyxor, har blivit en riktig husmor 😀 Han har råkat slita loss ena fästet på en hälla så det är lätt fixat och inget man behöver lämna in. Apropå husmor så hittade jag såklart förkläden hos kineserna som ju har allt. Tre Euro men kvalitén kändes i paritet med det så det hoppade jag över. Vill ha ett fint och bra förkläde, kommer nog dröja tills vi är i de spanska kvarteren innan jag hittar ett som passar en ”husmor” 🧺

Har jättesvårt att hitta någon bok som verkar bra. Hur är det ens möjligt? Det finns ju precis hur många som helst att välja bland, just nu vill jag absolut lyssna på en psykologisk thriller. Inte en deckare utan en spännande thriller.. Får väl leta vidare nu när jag tittar med det halva ögat..

Marbella 29600

Foto: Marbella 29600

Det finns en byrå med ett tillhörande Instagram-konto och de lägger upp väldigt fina bilder. Jag tror att det är hon/de som tar bilderna oxå. Har skickat ett DM för att fråga om vi kanske kan hitta ett samarbete, för bilder till vår hemsida. Bilderna och bildspråket är jätteviktiga tycker jag.. Inte för inte som man säger ”En bild säger mer än tusen ord”. Fick ju ”låna” bilder igår till mitt Instagram-inlägg så jag hoppas att vi kan hitta något samarbete.

What happens in Vegas stays in Vegas..

Från Pernilla Wahlgrens Instagram

”Allting är stort här i Las Vegas, utom jag”

Hon verkar vara kvar i Las Vegas.. Lagom efter PR-knepet med partnerskapet med Edward af Sille’n så släpptes biljetterna till Pernilla Wahlgren har fått hybris. För hösten 2020.. Det visar verkligen att biljett-försäljningen för våren har gått bra annars hade dom inte släppt upp biljetterna för hösten redan nu. Hon var ju lite orolig för att folk skulle vara lite trötta på henne efter Wahlgrens Värld och precis ha avslutat Kort, Glad & Tacksam som spelats hur många föreställningar som helst. Det är dom tydligen inte..

Not ready for black..

Solbrännan rasar av snabbt 😢 Har ju inte tid att sitta i solen för att bibehålla den. Går inte att sitta och skriva i solen heller så det blir ”soltid” alls. Men jag klagar verkligen inte, dels har jag ju fått mycket soltimmar i sommar och solen/värmen i sig räcker fullt tillräckligt för att man ska man jättebra. Black is back var ju devisen inför höstens trender, jag älskar svart men känner mig inte alls ”redo” för det än. Nu är jag mer inne på det vita och beiga segmentet som jag skrev om häromdagen. Vita skjortor kommer jag aldrig att tröttna på, aldrig. Skulle vilja ha en riktig tunn, typ som den på bilden. Lite stor i modellen och den ser så skön ut..

Kvällens IDOL..

Tittade som sagt med ett halvt öga på kvällens IDOL, däremot tittade (framförallt lyssnade) jag fullt ut på Dao och Tusse (heter han väl?). Helt enig med juryn om att de var bäst. Enig oxå med svenska folket om att det var Hampus som ”skulle” åka ur. Jättefin kille men det stannar där på något sätt.. Det verkar vara ett väldigt fint och sammansvetsat gäng i år, där de verkligen bryr sig om varandra ❤️

Jag är helt säker på att många av er tycker att jag skriver för mycket om Blondinbella.. Men statistiken talar sitt tydliga språk.. Jag ser hur besöksantalet på bloggen ökar 😃

Nu har jag skannat igenom BookBeat och hittat två alternativ..

eller den här..

Tror nog jag testar Jag fann dig.. I morgon är det lördag och jag kommer njuta av tystnaden. Inte ha TV:n på en sekund. Terrassdörrarna öppna och slutföra texterna 😃 Gjorde en liten miss när vi handlade såklart.. har typ ingen dryck kvar hemma och kranvattnet är inte jättegott. Tur Pappa kommer på söndag.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *