FOMO och Fest..

Buenos dias!

Igår hade jag btw 19/20 på glosförhöret 😀 Nu är ju inte nivån direkt så enkel som just ”Buenos dias” men inte supersvårt heller (än). Glosan jag missade igår var kostym, inte ett ord jag använder varje dag så överlever nog om det tar ett tag innan just det fastnar. Traje heter det för den som eventuellt undrar.. Länge sedan jag hade kostym, bortsett från när jag var i Stockholm sist. Kanske blir lite mer nu när vi kör igång med mäklarfirman..

Ingen sol idag, mulet och runt 23 grader. Helgen ska tydligen vara sisådär och sedan ska det bli riktigt soligt från tisdag (25-26 grader). Byter nog då och tar arbetstid i helgen för att ta ”ledig” tid i veckan när det är fint väder. Hade tänkt att ta med hundarna för en strandpromenad i samband med att jag ska jobba i butiken, men kom på att bagageluckan är fylld med klädpåsar så det blir för krångligt. Det går ju inte att parkera utanför butiken utan man måste gå en bit och det minst tre gånger idag.. Att bära klädpåsar och ha med två hundar är en dålig kombination och att lämna hundarna i bilen är inte ett alternativ.

Johanna Toftby’s releasefest verkar ha varit en lyckad tillställning.. Blommor och presenter fick hon rejält av som ni kan se.. Varför skriver jag om Johanna Toftbys releasefest, eller om Johanna Toftby överhuvudtaget? Jag är ju inte intresserad. Jag har inte ens en sådan där ”feelgood känsla” – ingen dålig heller, utan helt enkelt bara en neutral känsla. Det har definitivt inte något att göra med FOMO heller.. Osedvanligt lättpåverkad av flödet kanske 😀

FOMO..

Apropå att hänga med eller rättare sagt inte hänga med.. Lärde mig igår, via podden Nu ska du få höra, att det finns ett uttryck; FOMO. Fear Of Missing Out – rädd för att missa saker. Det skulle jag absolut inte påstå att jag är. Men det är ju kul att hänga med, iallafall inom vissa områden och självklart när det gäller Nyheter (men det omfattas inte riktigt när man pratar om FOMO för det anses självklart att hänga med i vad som händer i världen). Vilka områden man tycker är kul att hänga med inom är ju såklart väldigt varierande från person till person. Det handlar inte bara om att missa saker som händer utan i kanske ännu högre utsträckning en rädsla för att inte få vara med. Att inte vara inkluderad, att inte bli bjuden osv. Typ som när man gick i skolan och skulle ha kalas, urvalsprocessen.. Hemskt! Den känslan kan lika gärna infinna sig i vuxen ålder om ”alla” blir bjudna på en fest men inte en själv..

Öppna spisen..

Imorse tändes den öppna spisen för första gången den här säsongen.. Blondinbellas kollegor kommer hem till henne för att jobba därifrån. Imorgon blir det Milano och gala 😃 Men back again Sunday..

Vi har oxå en öppen spis men det är än så länge för tidigt för någon premiär. Har inte kommit till de tända ljusen än men kanske gör det i helgen eftersom det ska bli mörkt och regnigt. Hade ju tänkt att soffhäng med tända ljus när vi skulle se film senast men fastnade helt i filmen (A star is born) så jag helt glömde bort det. Nästan så jag hoppas att det ska bli sådant väder.. för att bli jättefint igen nästa vecka ☀️ Men i morgon på dagen ”måste” det såklart vara fint väder så att många går ut och städar Marbellas stränder.

Känslor, åsikter och lite humor..

Något som river upp känslor och åsikter är Bindefelds fest. Inte festen i sig, de 142 gästerna verkar ha det toppen. Hade gästlistan bestått av typ Carola, Pernilla Wahlgren osv så hade det förvisso blivit skriverier men mer av karaktär ”festrepotage” och publiciteten hade inte ens varit hälften så stor. Nu ”Grand Slam” – tack vare Ebba, Ulf och Nyamko.. Han har genom festen lyckats skapa så mycket PR så att budget, gängvåld och allt annat hamnat i skuggan. Ledare skrivs, paneler diskuterar det lämpliga i att partiledare väljer att åka med osv osv. Och överallt nämns Bindefeld. Inte för inte PR-guru..

Kristersson kom igår, torsdag.. Alex Schulman har iallafall lite humor..

Nu mat och sedan jobb!

Hörs senare!

Kram

2 tankar kring ”FOMO och Fest..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *