Odd Molly och koftan..

Hej!

Mulet, grått och regnet hänger i luften. Idag blir det en halvdag med fixande och en halvdag med lite ”slappande” Ibland när man sett en bra film får man lust att se en till, typ direkt så ska nog se en film ikväll oxå. Vilken har jag inte bestämt. Idag har jag ”ledigt” från köket så då kanske jag ska passa på att titta i boxarna i vårt lilla ”förråd” inne i lägenheten och göra en klädrensning. Vet oxå att min svart/vita långa kofta med dragkedja från Odd Molly ligger där. Den ska in och tvättas för användning under hösten. Älskar den och har använt den så mycket. Det är det enda plagget jag har från Odd Molly så det är inte så att jag hade en hel serie kläder därifrån. Man kunde ju ofta se direkt att ett plagg kom från Odd Molly och eftersom de riktade sig väldigt tydligt mot kvinnor 40+ tyckte jag att det blev för tydligt.. Hej, jag är en kvinna 40+ som gärna vill vara modemedveten och betala lite extra för att vara klädd exakt som hur många andra kvinnor som helst. Det var väl kanske lite överdrivet skrivet men de (Odd Molly) hade ju en väldigt tydlig och framgångsrik strategi. Dom lyckades med att både sälja volym och till ett högre pris (nu pratar vi inte HM volymer och Chanel priser men de var på något sätt först ut med den kombinationen). Hursomhelst Per Holknekts revansch – bolaget såldes och lever i högsta grad vidare..

Tintin har mått lite illa på morgonen men verkar må bra nu som tur är. Undrar varför för han har ju inte ätit något ovanligt eller något som han inte borde. Tror inte att han är bakis heller 🐶🥳

Plocka fram den stora kammen..

Nu är det tydligen dags att plocka fram den stora, långa kammen eller några mindre.. Varför? Count down till julafton. En pigg per dag ni vet. Såg inlägget på Instagram, den här bilden med texten 100 dagar till julafton. Är man en person som älskar julen och har suttit och räknat ut det? Vill man skänka någon form av tröst, det är ”bara” 100 dagar kvar till vi får kul? Vill man påminna om att man har 100 dagar på sig att fixa allt innan jul? Är det en person som vill visa att den minsann har koll? Är det en person som vill skicka lite pepp såhär en tråkig söndag? Jag vet inte eftersom det inte framgår något av inlägget, utöver då att det är 100 dagar kvar. Själv vill jag helst inte bli påmind om julen just nu.. Vill vara kvar i sensommar ett bra tag till. Men för er andra – fram med kammen..

Cissi Wallin är upprörd..

Bemöda er INTE med att ägna en minut att försöka utläsa vad det står. Det har inte jag gjort heller. Detta är bara ytterligare ett exempel på den helt galna feministiska agendan som Cissi Wallin och hennes anhängare sysslar med. Den här gången blir Stina Wollter påhoppad för att hon besökt en FB sida som heter ”Allting handlar om Cissi Wallin” Sidan har 157 följare och var ju mao helt okänd innan Cissi Wallin river upp himmel och jord över Stinas tilltag att ha besökt sidan. Drevet och hatet är igång. Hon kan inte må bra Cissi Wallin, det är ju otäckt och ren mobbing hon sysslar med i tid och otid. Rättegångsdatum är btw satt för åtalet gällande förtal men har inte lagt på minnet när det var..

Back then..

Strandpromenaden
Apelsintorget och stadshuset
Inte så bebyggt..

Kul med kvinnan som lägger upp gamla fotografier från förr..

Nu lite jobb, sedan till Puerto Banus för att hämta upp ”garderobsrensningen”. Ikväll kommer ett inlägg med massa skvaller och lite annat..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.