Film och Plopp..

Hej!

Det har varit uppehåll sedan sen eftermiddag men det är ändå sådär lite ”höstigt” idag så vi tagit just en ”höstig” dag. En rätt så slö sådan har det blivit, har förvisso skrivit lite och fått till en snabb ”veckostädning” men vädret gör att man har en svag huvudvärk och det påverkar såklart. Lite ansiktsmask, nagelfix och annat har jag oxå gjort..

Gjorde det väldigt lätt för oss och åt tacos, imorgon blir det däremot lite mer lagad mat.. Det ska ju bli väldigt dåligt väder imorgon så jag tror tyvärr inte det kommer att bli någon ”hike” eller långpromenad 😢 Får se till att jobba undan lite text så kan vi ta det typ på tisdag eller onsdag. Måndag är det några ärenden som ska fixas, bla Endesa (elbolaget). Är förberedd på att både vara där strax innan de öppnar klockan 09.00 och att behöva vänta, kommer säkert krångla oxå..

Planerar även att åka till handelsträdgården för att köpa några gröna växter. Kanske inte just hängande murgröna, får se vad vi hittar men det ska inte vara konstgjorda växter eftersom syftet är miljön i sovrummet som dessutom ska förbättra sömnkvaliteten. Murgröna och ormbunkar är tydligen exempel på två bra alternativ så hoppas på att hitta några fina sådana 💚 Vi har helt enkelt rätt soppig ventilation i just sovrummet och jag är lite känsligare för det än T som inte alls upplever det som något problem. Kunde varit så mycket värre med tanke på min ålder och alla klimakteriebesvär som vissa får dras med. Jag är lyckligtvis väldigt förskonad..

Film..

Gick igenom hela filmbiblioteket för att kolla om A star is born fanns med, går ju i bokstavsordning och börjar i slutet på alfabetet.. Det är nu drygt 1 600 filmer, tog en liten stund att bläddra igenom för jag ville även få en väldigt snabb bild över om det kommit några andra bra filmer. A star is born fanns 😃 och det har kommit lite nya bra filmer verkar det som. Nu hoppas jag att de fortsätter att bygga upp biblioteket med serier. Varför jag sitter och hoppas på det är inte för att jag ska bosätta mig i soffan i höst/vinter men det är ju bra att ha tillgång till något bra att se.. Hursomhelst så hade jag höga förväntningar på A star is born eftersom jag hört och läst så mycket om den, var nästan lite rädd för att jag skulle bli besviken som man ju kan ibland när man har höga förväntningar men det blev jag inte. Verkligen inte, tycker att den var väldigt väldigt bra! Så om ni sett den – you just have to!

Nytt i godishyllan..

Gräv där du står är ju en beprövad metod – väldigt ”bra” på det har godistillverkarna blivit. Nu kommer Plopp med två nya varianter – en med kanderade mandlar och en med inslag av bridgeblandning. När man bara tänker på bridgeblandning så där i största allmänhet så är nog första tanken farmor/mormor och en produkt som inte är så stor på marknaden längre. Helt fel! Det är en storsäljare (var iallafall när jag jobbade på Cloetta), om jag har fel får någon rätta mig 😃 Jag minns att vi även diskuterade att lansera ytterligare en variant av Kexchoklad, då menar jag inte vanlig Kexchoklad i någon annan typ av förpackning för det fanns redan utan det som var högst på agendan var typ Kexchoklad sport om jag minns rätt. Jag slogs med näbbar och klor (långt ifrån ensam) för att förhindra det. Kexchoklad är ju i princip den enda konfektyrprodukten som anses vara helt ok att äta, det skulle ju vara direkt dumt att börja laborera med det. Nu var vi som tur var både fler och envisare så det blev ingenting av med det. Tanken var att byta namn på produkten Sportlunch som oxå fanns i sortimentet och var en liknande produkt till Kexchoklad Sport för att öka försäljningen av just ”Sportlunch” men risken att skada huvudprodukten var ju väldigt stor.. Så den potentiella uppsidan var verkligen inte värd risken.. Fanns en som var väldigt envis, men trots många och långa övertalningskampanjer blev gehöret svagt till sist..

Finns ju andra sätt att jobba med produkten..

Helt rätt att fortsatt hålla i strategin att Kexchoklad är ett mellanmål och inte godis.. Men den räknas som konfektyr inom handeln och är nog fortfarande Sveriges största produkt inom konfektyr 🧡

Imorgon ska jag förutom då att skriva mera text även åka till Puerto Banus för att hämta upp kläder. Blev kontaktad idag av en väninna som gjort en garderobsrensning. De åker hem på måndag så de hinner inte åka till butiken så då hämtar vi så kan jag ta med det till butiken på fredag.

Tror nästan oxå att det måste bli en Blondinbella veckosummering.. Det är galet hur mycket känslor hennes Kenya resa river upp lite överallt – men som sagt update i morgon..

Apropå att riva upp känslor så är det många som undrar hur lågt Måns Zelmerlöw kan sjunka med den senaste insatsen i reklamfilmen för MED i åtanke. Jag måste säga att jag förstår att det undras, den är ju som jag tidigare skrivit om pinsamt dålig..

Nu bed-time och Svärmodern i öronsnäckorna en stund. Altandörren i sovrummet är öppen en bit och så man hör fontänen porla, otroligt ro-ingivande..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.