Blondinbella och Nairobi..

Det kom tydligen en liten rapport på bloggen men efter bed-time.. Kollar ju aldrig sociala medier etc när jag gått och lagt mig. Hursomhelst så landade hon sent igår kväll och checkade in på hotellet, trött och spänd av förväntningar.. Insta-stories 😃

Från Isabella Löwengrips Instagram

Vi kan vara helt säkra på att vi kommer att överösas av mängder med Insta-stories från henne under hels vistelsen. En ”spion” har hittat en koppling och trolig förklaring till varför hon valt just Nairobi och besöket hos Hand in Hand som ”startskott” för stiftelse-arbetet.

Erik Selin, tillika pojkvän är en av de som bidrar med donationer till Hand in Hand och har säkert både tipsat och öppnat dörrar..

Det är ju nu..

Skrev ju helt felaktigt att Åsa Ingrosso var i Stockholm när det typ var orkan på Mallorca.. Helt fel, de var på väg till Stockholm och är alltså där nu. Började följa henne på Instagram någon gång i somras och hon är rätt kul att följa. Dels för att hon skriver inläggen som ett mini mini blogginlägg och för att det är design, mat och livsstil – allt snyggt upplagt. Hon verkar vara en kombo av trendig och huslig på samma gång, inte rädd för att hugga i och står ofta på målarstegen och målar om själv hemma. Överlag tycker jag att hon har en snygg stil men ibland blir det för mörkt och ”likartat”. Tycker heller inte om när hon överdriver med stuckaturer, men som sagt överlag riktigt snyggt.

Apropå mörkt..

..så gjorde Charlotta Flinkenberg ett hemma hos reportage som kommer att komma i något magasin längre fram. Där kan vi snacka om mörkt – personligen tycker jag att det är direkt smaklöst.

Lägenheten ligger på Östermalm och de som bor där har sitt huvudboende i Florida men oxå ett boende i Marbella – men känner inte till dem (mer än namnet då genom Insta-inlägget här) Det här är väl kanske vad man skulle kunna kalla ”en mörk tillvaro” Kvinnan i familjen jobbar btw som inredare – kan garantera att jag aldrig kommer att anlita henne..

Mother Nature..

Inatt kom det, regnet.. En riktig störtskur i ca en halvtimme – så välbehövligt och skönt för ”luftfuktigheten” Själv sov jag som en stock men T vaknade (som tur var så att terrassdynorna och kuddarna längst ut kunde läggas in under tak). Idag har vi soligt och fint igen ☀️ Det är ju det perfekta september vädret med sol och varmt på dagen och så regn på natten, kan inte bli bättre 😀 Hoppas det håller i sig i helgen, längtar efter motion genom låånga promenader.. I morgon blir det nog vid Marina Puento Romano om jag känner T rätt 😀 Ska komma ihåg att ta med mobilen så att jag kan ta massor av bilder. Såg btw att den ny modellen av IPhone har två kameror (en modell har tom tre). Vidvinkel är tillägget men det är by far överkurs för mig än så länge.. Men apropå färdigheter så har min spanska gått framåt väldigt snabbt helt och hållet tack vare volontärjobbet. Jag säger säkert fel rent grammatiskt och i uttal men jag förstår mer och mer och pratar mer och mer för varje vecka. Det är så kul!

Trender och pricken över i:et..

Lagom glammiga eller färgglada smycken kan vars det som sätter pricken över i:et till vilken ”outfit” som helst. Här är jättefina smycken designade av Caroline Svedbom, mina två favoriter är de med rosa respektive bärnstensfärgade stenar. I kvällens inlägg tänkte jag skriva lite om höstens 10 viktigaste trender som jag fångat upp..

Nej, nu är det dags att åka iväg och handla mat för helgen. Kanske blir det ett inlägg om höstens trender innan jag åker och jobbar, får se om jag hinner. Tycker inte att jag gör något annat än skriver just nu, tack vare hemsidan så då är det bra att bryta av och skrivs om lite oväsentligheter 😀

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.