Kenya och tekniskt under..

Hej!

Det verkar ha skett ett tekniskt under.. Gjorde två nya banners och bytte ut en bild (tog bort bilden på mig eftersom jag inte ser ut så). Men ska försöka ta en ny bild och beskära och på något sätt få ihop det för det är ju roliga om man ser vem det är som skriver. Har ställt in det så att de banners jag lagt upp (3 stycken) ska växla så det är inte fel om ni ser att de växlar.

Jag har suttit och skrivit text till hemsidan hela eftermiddagen. Har ju tidigare gått in på ett antal av konkurrenternas sidor med ”kundglasögonen” på för att se hur funktionella de är. Det är väldigt enkelt (iallafall fall för vissa) att ha med för mycket text och förvånansvärt många har det lite ”rörigt”, därav inte sagt att vi kommer lyckas bättre. Man kan ju kanske både undvika de värsta fallgroparna och hitta riktigt bra idéerna genom ”konkurrentanalysen” Tittar inte bara på de mäklare som är verksamma här utan har valt ut några svenska mäklares hemsidor oxå som vi gått igenom. Tur btw att jag köpte nya läsglasögon igår för annars hade jag nog både varit vindögd och haft huvudvärk nu 🤓

Apropå frierier..

Skrev ju häromdagen om när vi skulle berätta för mina föräldrar att vi skulle gifta oss. Precis som med bröllop, att de ”skruvas upp” och kanske både är utomlands och håller på i fler dagar) så har även frieriet skruvats upp. Flash mobs, frierier på arenor där det zoomas i jumbotronen och gud vet vad som hittas på. Jag kan meddela att jag typ sprungit till skogs om T hade gjort något sådant, kan inte tänka mig något värre. Inte min stil alls och inte hans heller för den delen. Det här frieriet däremot är charmigt tycker jag;

Ingen dålig ring.. Influencern Michaela Forni sa som ni förstår ja.. (hade såklart inget med ringen att göra)

Läste Pernilla Wahlgrens inlägg på Instagram (med ett par filmklipp från bröllopet). Paret är tydliga galna i Disney så hon gick tex in till ledmotivet från Skönheten och Odjuret. Precis när prästen var klar reste sig Linus Wahlgren upp och började sjunga En helt ny värld från filmen Aladdin, sedan reste sig Pernilla och de sjöng duett. Detta var något ingen kände till att det skulle hända. Benjamin sjöng oxå under vigselakten, en sång han skrivit specifikt till brudparet. Men även om det var ett bröllop inspirerat av Disney så verkar det ha varit så långt ifrån Disneyland man kan komma. De fina svartvita fotona jag ”stulit” är tagna av Fabian Wester. Nu lovar jag att bröllopsrapporten är slut..

Apropå schlager..

Anna Book bloggar ju för Allt för föräldrar (tror jag) och jag kan bara inte låta bli att läsa då och då. Nu är ju hon inte någon frekvent bloggare som bloggar varje dag utan skriver ju längre och väldigt detaljerade inlägg. Jag kollade idag men inget nytt inlägg, var typ en vecka sedan hon skrev. Gick vidare till hennes Instagram-konto (som jag inte följer). Hittade den här bilden och undrar hur man tänker när man lägger upp en sådan här bild??

” 😃 Smile more. Its good for the soul. ❤️ ”

Ja, visst är det så men är det bra för själen att konstra så med ett enda foto av sig själv?

I övrigt så fyllde hon år igår och lovar dessutom att det snart kommer ny musik.. Hon jobbar nämligen i studion med två tvillingar som är låtskrivare, producenter och sångerskor;

Det var ju ett tag sedan vi hörde någon musik från Anna.. Senaste var väl Mello-låten 2016 som blev diskad (Camilla Läckberg hade skrivit texten). Den diskades eftersom låten redan tävlat för Moldavien = hemläxan inte gjord och Anna grät och grät och grät.. Vi får hoppas att det blir glädjetårar nu med den nya musiken..

Några bilder från förr..

Puerto Banus 1960/1970 tal

Allting utvecklas så även Puerto Banus, som tur är så har det inte skett en exploatering som förstör.

Marbella -60/70 tal

I själva Marbella har antalet byggnader oxå ökat, men ingen exploatering och inga höghus 😃

Torremolinos..

Torre de los Molinos , (Kvarnes torn) är tornet som givit namn åt Torremolinos. Orten som var den första semester/charterorten här på Costa de Sol. Inte min favoritort (förlåt), ska väl tillägga att jag inte varit där alltför mycket så kanske skulle ändra mig något om jag skulle tillbringa lite mer tid där. För mycket höga hus, rätt så slitet och lite för nära flygplatsen (vid vissa ”flygbanor” blir det buller-störningar). Men nu har dom börjat snygga till ”stan” och om några år kommer jag nog tycka lite annorlunda. Men de gör nog inte så dramatiska förändringar som de gjorde på Mallorca där de rev en massa byggnader i tex Magaluf.

Prisnivån är väsentligt lägre här än i Marbella. Bland annat så ska det byggas ett helt nytt komplex (i mitten på bilden). Det är ju First Line Beach som det kallas här, dvs det finns inte några hus framför. Det ligger i utkanten av Torremolinos, närmast Malaga.

Modern design, riktigt bra materialval etc. Prisnivån för en lägenhet ligger från 210 000 Euro (men då antar jag att man inte har havsutsikt) till ett penthouse på 1 190 000 Euro. Jämfört då med Marbella eller vilken annan ort som helst längs Costa del Sol är det billigt. Men om man ska bo här får man vara beredd på att bli lite störd av planen som lyfter från Malagas flygplats, det märkte vi när vi var och tittade (för att veta vad som byggs längs kusten). Kan nog trots sitt First Line Beach läge bli lite svårsålt kust tack vare ”bullerstörningar” även om de inte pågår hela tiden.

Mot Kenya..

I morgon bär det iväg mot Kenya..

Inte en bra livsstil att inte kunna ”unna” sig att se film utan att få dåligt samvete för att man inte genererar värde till bolagen.

Är detta packningen till Kenya?? 😱😱. Hoppas verkligen att det är bilder från det jobb hon gjorde idag.

Presenter hon tar med sig..

Nu rullar stiftelsearbetet igång, får vi anta..

Mot kvalveckan..

Kollade på IDOL som sagt, och favoriten från Tällberg (jag och namn men det är han högst upp till vänster) var väl den enda som fick besked direkt att han gick vidare till kvalveckan. Imorgon kväll får vi reda på vilka de resterande 19 blir..

Jag vet att det är 9/11 idag men har medvetet balt att inte skriva om det.. Man blir tillräckligt påmind i tanken ändå 😢 Så därför extra mycket banala inslag..

Imorgon är det ju volontärjobb i butiken mellan 10-14.30 sedan hem och jobba vidare med mäkleriet. Ikväll vid bed-time blir det podd ”Trettio plus trevar”

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.