Frieri och Presenter..

Hej!

Det kom ju lite regn igår, inte mycket men en liten skur. Det kändes typ hela dagen att det skulle komma lite regn för det var så kvavt och att sitta och titta på en dataskärm i typ nio timmar gjorde ju sitt till oxå. Så när det blev lite regn släppte det kvava och då oxå den lilla huvudvärk jag hade. Nog om gårdagen.. Idag blev det långt ifrån lika många timmar och målet att allt skulle bli klart nådde vi. 😃 Eftermiddagen tillbringade vi på terrassen med några andra, T anslöt och det var trevligt. ☀️ De andra gick ut och åt men vi åkte hem (fotbollen var prio för någon 😃⚽️. Jag är förvisso intresserad av fotboll men inte riktigt lika intresserad. Fixade kvällens middag, kyckling i ugn med egen klyftpotatis.

Frieret..

Kom och tänka på när T och jag skulle berätta för mina föräldrar att vi skulle gifta oss. Det var inte på det ”old fashion way”, där mannen ber om pappan om dotterns hand. Tänk så förlegat att mannen ska bli godkänd av pappan.. Men i vissa kulturer lever det ju definitivt vidare och långt värre än så dessutom. Bruden kan ju i vissa fall inte ha något alls att säga till om i valet av make. Var ju på ett sådant bröllop för ett antal år sedan där bruden och brudgummen inte kände varandra. De fick träffas första gången några dagar före bröllopet. Han kom från Kanada och hon bodde i Sverige (båda var ursprungligen från Afghanistan). Kan skriva mycket om det bröllopet men det var inte det jag tänkte berätta nu.. Tillbaka till vårt bröllop. Vi var hembjudna till mina föräldrar på middag en helg. Vi hade ju själva bestämt att och när vi skulle gifta oss och tyckte att den middagen var ett bra tillfälle att berätta. Vi ville ändå göra något lite annorlunda än att bara berätta det rätt upp och ner men inte något avancerat. Sagt och gjort, vi åkte till mina föräldrar och åt en trevlig middag. Efter middagen, typ till kaffet tog T fram filmen Brudens Far och försökte säga något i stil med: btw har ni sett den här.. Men det gick dom inte på utan fattade det såklart direkt ❤️ Glada blev dom hursomhelst och det var väl tur det 😃 Det var väl i princip 26 år sedan och vi hade då varit tillsammans i mer än sju år så det var ju knappast så att de tyckte att vi hade för bråttom.

Apropå frieri..

Igår var det dags för Rebecca Stellas bröllop.. Ni vet bröllopet där klänningen kostade ett gäng gånger mer än hela vårt bröllop. Kollade snabbt på hennes Instagram, hon utlovar ”tons of pictures” men har än så länge inte hunnit lägga upp så många. Men en liten ”sneak peek” på det som nog nästan gränsar till ett smaklöst bröllop..

Apropå brudtärnor, vet inte exakt hur många de är men typ 8-10 stycken.. Kul verkar dom ha på vägen till vigseln..

Brudklänningen som sagt, den hade 80 000 ditsydda kristaller. Tror knappast att det var i den här klänningen hon svängde runt på dansgolvet sedan (klart man kan kanske ta bort släpet men läste att hon hade minst tre klänningar för själva bröllopet). Mitt eget bröllop var typ så långt ifrån Rebecca Stellas man kan komma. Inte så att vi gifte oss i stadshuset men fokus låg väldigt långt ifrån att ha det så stort och så mycket av allt. Inget fel att gifta sig Stadshuset, absolut inte men för mig personligen var det inget alternativ.

En ny hemsida..

Skrev ju häromdagen om hur viktig jag tycker en logga är för ett företag. Men långt viktigare är ju såklart hemsidan, det kan ju variera lite beroende på bransch och syftet med hemsidan (att den är viktig för att potentiella nya kunder ska kunna hitta företaget eller om man ska fånga en besökares intresse som förhoppningsvis leder till nästa steg som ex köp eller relation). Sorry, sjukt lång konstigt formulerad mening..

Hursomhelst så har det ju gått några år sedan vår hemsida gjordes så den känns daterad och är inte heller tillräckligt användarvänlig. Så nu håller vi på med att planera innehåll, funktioner och tänkt layout. Vi är rätt klara på vad vi vill ha och behöver så det är egentligen bara att ”paketera” ihop det och ge någon uppdraget att bygga den. Offerter tar vi ju så klart in innan vi beställer jobbet. Älskar sådant här jobb! Inte att diskutera de tekniska detaljerna men att ”skapa” layout och få ihop en hemsida som både är snygg och funktionell. Men som jag sagt tidigare, ingen stress så att det blir fort och fel..

Presenter..

Fått två små presenter i helgen (av olika personer)🥰En anti wrinkle dag-crème från Loreal, har aldrig testat just den. Hoppas den hjälper 😃. Skämt åsido är ju inte direkt rädd för rynkor så jag måste erkänna att jag rätt ofta slarvar lite med just dag crèmen.. Natt crèmen däremot slarvar jag typ aldrig med. Den här dag-crèmen har tydligen fått väldigt bra ”ratings”. Jag måste btw komma ihåg att köpa en mascara, nu går vi ju in i hösten och då åker sminkväskan fram igen.

Den andra presenten var faktiskt just en sminkväska, som jag behövde men det hade nog personen ingen aning om.. Sjätte sinne kanske..

Såå fin – bilden gör den inte riktigt rättvisa.

Nu ska jag knyta ihop säcken för den här veckan som varit bra ☀️ Det enda jag kan ”klaga” på är lite trist kvavt väder i helgen.. Nu dags att sätta ihop To Do listan för nästa vecka, den kommer vara lång 😃

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *