Röken har skingrats..

Hej!

Låång dag igen med korrekturläsning i nästan nio timmar.. Var jag inte vindögd innan så känns det som om jag är det nu, iallafall ikväll 😃 Var hemma igen strax efter åtta och satte igång med maten. Hade ”hindrat” T att göra det för jag ville göra det själv efter att ha suttit still i så många timmar. T hade varit vid Puento Romano Marina och gått en lång promenad med hundarna. Bra, eftersom ”hiken” inte blir av den här helgen. Kommer nämligen behöva fortsätta med korret några timmar i morgon oxå. Sedan är allt korrat och klart och jag ska sätta check på det ”projektet”.

The Gunilla och kärleken..

The Gunilla berättade ju för media i samband med säsongsstarten av Svenska Hollywoodfruar att hon mött kärleken igen ❤️ En blixtförälskelse precis som det ska vara för att bli en långvarig relation, enligt hennes eget recept. Det har visat sig att hon träffat denna man den 29 augusti på restaurangen Strandvägen 1.. Nu har det tydligen ”hänt” lite mer med den kärlekshistorien..

Från Gunillas blogg i Amelia den 7/9

För länge sedan skingrats? De träffades den 29/8 och den 7/9 är han helt spårlöst försvunnen och röken av honom har sedan länge skingrats.. Låter inte riktigt som att hon ska gå ut med en internationell efterlysning.. Hursomhelst så har hon nu i samband med säsongspremiären börjat blogga på Amelia.

Apropå frun..

Den högst osannolika och tragiska händelsen med skottlossningen mot advokat Per Olsson Lilja igår kommer nog att klaras ut snabbt. Det är med all sannolikhet ex-frun som ligger bakom (den högt uppsatta juristen som tidigare arbetat som domare). Mitt i allt elände är det ändå tur att han kommer att bli helt återställd.

Hjälp..

Vi har tydligen samma ”dröm”.. Blondinbella skulle älska att börja skriva sin sjätte bok och frågar sina följare på Instastory vad hon ska skriva om.. Tror nog mest att det är en ”content bild” till flödet för med tanke på Löwengrip (hud- och skönhetsvårdsföretaget), etableringen av en helt ny verksamhet i USA och den nya stiftelsen så lär hon ju ha häcken full ändå. Men hon kan kanske skriva på planet ToR New York varannan vecka 😃

Nu är det ju snart dags att kicka igång stiftelsen och det ska då inledas med resan till Nairobi.

Från Blondinbellas blogg 7/9

Stötta byar?? Det var ju kvinnligt entreprenörskap stiftelsen skulle stötta. Risk att känna sig lost.. Ja, den risken är nog rätt överhängande om man är lite osäker på om det är fattigt i Kenyas byar även om man nog tror det. Men man kan ju alltid slänga sig med Hans Rosling och boken Factfullness så att man verkar lite ”initierad”. Valet av Kenya är ju självklart strategiskt från hennes sida. Hon (de) räknar med en större effekt när Blondinbella stylad och med perfekt hår etc fotograferas med kvinnorna i programmet Hand in Hand i byarna utanför Nairobi. Lite kungligt sådär. Lättare att få PR än om man är på svensk mark. Vem var det btw som tog med sig parfym som gåva på någon sådan där resa. Var inte det Carola?

Organisationen Hand in Hand hjälper kvinnor i olika byar att genom egen verksamhet kunna bidra till hushållet så det avviker väl inte från det hon tidigare sagt. Det som är lite ”avvikande” är att starta i Nairobi. Men jag är säker på att det tyvärr kan finnas en lite ”ljusskygg” förklaring till det.

Apropå Business women..

Supersnygg koft-jacka från Ida Sjöstedt.. Perfekt att ha på jobbet i höst/vinter med tex ett par svarta byxor.

Har inte hittat någon ny bok ännu (har inte försökt heller), men tror att jag ska se om den andra boken som författaren till Gone Girl skrivit verkar bra. Är ju ingen idé att lyssna vidare på Gone Girl nu när jag sett filmen.. Får bli podd i öronsnäckorna istället nu när det är bed-time. Upp i morgon för att fortsätta med korr……..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *