Advokaten och den fd domaren

Hej!

Låång dag som började med sju timmars korrektur läsning följt av ett antal timmar som volontär i butiken. Hemma strax före 22.00, minst sagt lite ”sliten”. Lite mulet på förmiddagen men sedan sprack det upp och var fint på eftermiddagen och framåt så det ”utlovade” regnet kom som tur var aldrig.

Såg huset Pappa bor i från terrassen (”sandfärgade” längst bort i bild). Inte för att vi hann vara så mycket på terrassen utan satt inne och körde högt tempo på korrekturläsningen. Fortsättning i morgon så ska det förhoppningsvis vara klart sedan.

Åkte direkt därifrån till butiken och jobbade. Fru F med man kom in så vi träffades IRL, jättekul! Dom verkade supertrevliga så ser framemot en middag när de kommer ner igen i november 😃. Samma team som vanligt (jag och Marie-Carmen) som jobbade. Inget kassastrul i dag utan allt gick bra 😃 Det kom in ett par med 13 svarta sopsäckar med kläder och skor! Massor av kläderna hade prislapparna kvar, en shopoholic som förköpt sig? Nog för att vi alla gör felköp ibland men har aldrig sett något liknande.. Det var allt från kläder från Zara till svindyra märkeskläder..

Det enda man vet när man jobbar med Marie-Carmen är att man får skratta mycket.. Hon tjatade om att jag skulle följa med till Marrakesh. Vi skulle ha det så kul tillsammans gå på hamam och äta gott mm. Har inte hunnit fundera så mycket vidare på det, har ju lite tid kvar för att bestämma mig. Men först måste jag planera in och boka en Sverige resa nu i slutet på september.

Var så hungrig när jag kom efter en hel dag utan ordentligt med mat men orkade inte ställa mig och laga något vid den tiden. T hade köpt mozzarella, avokados mm som vi åt, enkelt och gott.

Har svårt för att gå och lägga mig direkt efter en sådan här dag så det blev lite tid i soffan. Fru F hade ju tipsat om att Gone Girl, som jag lyssnar på nu, fanns som film. Kollade filmbiblioteket och den fanns! Vi såg den (så nu ”spoilade” jag boken) och den var riktigt bra. Hade inte hunnit lyssna speciellt långt så det blev i princip som att se en helt ny film. Rekommenderar er som inte sett den att göra det..

Äkta bröllopslycka ❤️

Från Helen Wigrens Instagram

Härlig bild på Måns Zelmerlöv, Ciara och barnen. Så mycket lycka i den bilden ❤️

Cirque du Soleil 💛

Snart får Malaga finbesök när Cirque du Soleil kommer till stan. Jag har aldrig sett någon av deras föreställningar men hört otroligt mycket om dem. Har inga planer på att åka till Malaga och se den här föreställningen heller men det är kul att det finns möjligheter att göra så mycket här.

Helt galet..

Det skjuts till höger och vänster. Det ena fallet mer tragiskt och osannolikt än det dra. Det kommer förhoppningsvis dröja väldigt länge innan vi får uppleva något så tragiskt som de två kvinnorna som sköts av misstag då de inte var måltavlan. Det kommer antagligen dröja lika länge innan en fd högt uppsatt jurist som bla arbetat som och varit en högst respekterad domare lejer en torped och beställer en ”skjutning” av en advokat. En advokat hon hyser agg till och som ansökt om besöksförbud. Nu vet man ju iofs inte om det är hon som ligger bakom det hela men det verkar ju rimligt att anta. Men varför dyker man iskallt upp på brottsplatsen en timme efter dådet (när polisen utan framgång försökt lokalisera henne) om man är oskyldig. Kanske för att framstå som just oskyldig? En högst tragisk händelse det här oxå med ett tragiskt människoöde.

Usch, nu får det vara nog!

Skulle ju..

Jag skulle ju utveckla det där med logotyper i allmänhet och Wallmans i synnerhet men det får bli senare i helgen. Men som ni kan se så fanns det ett behov av att utveckla loggan.. Den hade ju ett par år på nacken och det där med att skapa en logotype som skulle kunna fungera över tid med mindre modifieringar hade man nog inte i åtanke när den gjordes.

Ett måste i garderoben?

Stickade tröjor i svart/grått är nog mer eller mindre ett måste i garderoben och något de allra flesta har, inklusive jag själv. Något jag däremot inte har och som sägs vara ett måste är polotröjan. Man kan väl diskutera det där med ”ett måste i garderoben” men det är nog ända något som faller in under ”basplagg”. Hoppas hitta någon riktigt snygg polotröja att hänga in i garderoben nu i höst.. Vem vet, kanske hittar den i någon av de 13 säckarna med kläder varav massor med prislappen kvar som skänktes till butiken idag 😃.

Nu alldeles för sen bed-time med Rättegångs-podden i öronsnäckorna.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *