Jag sköt städerskan..

Inte veckans produktivaste dag idag direkt.. Tog hela eftermiddagen och lyssnade klart på boken. Det var så himla spännande när jag lyssnade igår kväll så ville verkligen höra fortsättningen. När man lyssnat klart på en bok ber dom att man ska betygsätta den och för första gången gav jag en bok 5 av 5 möjliga. Lyssnade typ en kvart på boken av och om Alexandra ”Kissie” Nilsson men nej den blir det inte som nästa bok. Både pga av innehåll men även pga av inläsning, hon läser själv och det krävs en viss teknik/berättarröst för att det ska funka. Tyvärr har hon inte riktigt det så det blir lite jobbigt att lyssna på. Skulle välja ny bok och upptäckte då att den nya boken av Lauren Weisberger finns som ljudbok. Hurra! Jag är rätt säker på att den bara fanns som läsalternativ sist jag kollade eller så såg jag helt enkelt fel. Oavsett så var valet av nästa bok enkelt, Härlighet varar längst it is.. Uppföljaren till Djävulen bär Prada heter Hämnden bär Prada men den finns bara som läsalternativ.

Fått bra recension i Femina

Klockrent val….

Det där med att välja rätt ”ambassadör” / modell för ett varumärke är ju grymt viktigt. Rätt person som symboliserar något som harmoniserar med varumärket helt enkelt.

Victoria Skoglund

Måste säga att Indiska gjort ett precis klockrent val genom sitt samarbete med Victoria Skoglund. Victoria (ägare av Zetas Handelsträdgård) har förutom sin gedigna kunskap en grym känsla och ger ett otroligt sympatiskt intryck där i TV4 studion vissa lördagar. Det är inte ”bara” en känsla för blommor hon har – hur mysigt ser det inte ut att bli bjuden på en augustimiddag här….

Från Victoria Skoglunds Instagram

Hur var det med städerskan?

Det har tidigare kommit lite vatten från dem som bor ovanför oss och droppat ner på terrassen vilket har gjort viss åverkan på terrasstaket (vi har tak över en del av terrassen). Nu var det dock ett tag sedan men idag så hände det igen. Dom som bor i lägenheten är inte här så vi ringde urbanisationens ordförande som kom hit och kollade. Han kände ju till problemet sedan tidigare. Kollade, gick upp till grannen och kom tillbaka. Städerskan hade städat terrassen och hällt ut massa vatten som hon lite vårdslöst skyfflade runt. Han var minst sagt upprörd när han kom ner och beskrev situationen och sa: Jag sköt henne, städerskan. Var nog inte riktigt vad han gjorde – han skällde nog ut/skrek på städerskan 😃 Får vi hoppas.. Taket ska fixas (på grannarnas bekostnad) men det är ju ingen större idé om man fortsätter städa på det viset.. Ordföranden är väl ca 70-75 och världens sötaste och trevligaste, både han och hans fru pratar engelska (om än inte världsbäst) vilket är rätt så ovanligt i den åldern.

Poddskvaller….

Läste idag att det går massa rykten kring Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs podd (Har du sagt A får du säga B som för övrigt är Sveriges största) ska läggas ner.. Inte så kul för Alice Stenlöf men antagligen ett klokt beslut av/för Bianca (om det nu blir så). Dom har närmare en halv miljon lyssnare varje vecka så det lär bli en och annan besviken följare om de lägger ner..

Älskade Traditioner….

Det här är Sanna. Hon jobbade för T i säkert 20 år men driver nu sedan några år Älskade Traditioner på Söder i Stockholm. Fokus ligger på just traditioner och våfflor i alla dess former i huvudsak (förutom bullar, kakor etc). Det är absolut inte bara den traditionella våfflan med vispgrädde och sylt på menyn, långt ifrån. Det är våffel-wraps med olika fyllning, vegan-våfflor och vanliga våfflor med så mycket säsongs-anpassade råvaror.

Själv skulle jag nästan kunna köpa en flygbiljett till Stockholm bara för den här våfflan..

Västerbottenvåffla med kantareller, creme fraishe, rårörda lingon och färsk timjan 💚 Så gott!

Dagens tips..

Det där med håret.. Ett bra tips som jag läst lite mer om är att man ska massera hårbotten 10 minuter och det allra helst varje dag. Det spelar ingen roll om du väljer att göra det med blött eller torrt hår. Genom det här ger du hårsäckarna bättre förutsättningar så att håret växer, håret blir kraftigare och du undviker håravfall. Tror ni att jag har börjat? 😃

Grannarna under..

Under oss bor det tysk/spanska paret med 45-kilos hunden. Hon är jättetrevlig och honom har vi inte träffat så mycket men han ger inte alls samma sympatiska intryck. Ikväll har dom gäster. Dom sitter under det stora parasollet så vi ser dom inte men vi hör dem. Eller rättare sagt vi hör honom för jag överdriver inte om han, trots att de är typ sex personer, pratar 80% tiden. Hoppas han har något kul att berätta 😃

Feria i Benahavis..

Just nu är det Feria i Benahavis och under helgen har de en tillfällig vattenrutschkana 😃 Den lär nog locka typ alla barn inom ett par mils radie 😃

Nu blir det bed-time och Härligheten varar längst..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *