Gurkor och Skor..

Vet ni att det är väldigt mycket nyttigare att äta gurka än man kan tro. Gurka består förvisso till 95% av vatten men hjälper då till att bibehålla vätskebalansen och de resterande procenten är braiga fibrer – så ät mer gurka helt enkelt 💚

Efter middagen jobbade jag med feedbacken på hemsidan för det företag Charlotte står i startgroparna att lansera. Har sammanställt det överskådligt i ett dokument så ✅ på det. Har även gått igenom Facebook sidan och inläggen men har än så länge bara mina noteringar klara, dom skriver jag rent i morgon och så går jag igenom Instagram – allt klart i morgon med andra ord, en dag före utlovad ”deadline”.

Det kostar på att vara Influencer..

..så pass mycket att man inte hinner ställa in sina skor i skogarderoben tydligen 😃 Förklaringen enligt Instastory var att det varit så många resor där ”man” tvingats packa och packa upp hela tiden.. Ja, vi har alla våra utmaningar..

Tilläggas kan att denna Influencer är en fyrabarnsmamma på 45 år 😃💚

Jag kan inte undgå att göra en jämförelse med skoförrådet på Cudeca (där jag jobbar som volontär) som såg ut ungefär sådär förra onsdagen när jag jobbade. Eftersom vi var fem som jobbade då tog jag tag i det och sorterade alla skor och ställde dem på hyllorna. Var tyvärr lite rörigare redan på fredagen och jag kanske blir superdeppig och möts av en syn som ovan igen på fredag.. Vi ska förresten börja ta kort i butiken. Inte en dag för tidigt.. Även om kontanter är mycket vanligare i Spanien än i Sverige så är det ju hur dumt som helst att inte ta kort. När jag började frågade jag varför och fick svaret att volontärerna vill inte????? Men nu ska det tydligen bli ändring på det, oavsett vad någon tycker..

Apropå det där med att ha grejer framme i badrummet..

Den här förvaringen är ju både snygg och funktionell och skulle absolut kunna få stå framme, eller hur?

Det blev inget The Bay för mig ikväll.. Varför? T ville absolut se på en annan kanal vilket ju funkade nu eftersom jag har TV4 Play annars hade det nog föregåtts av ”förhandlingar” 😃 Har inte sett avsnittet än, tror jag gör det i morgon någon gång efter det att jag är klar med morgondagens jobb.

Puerto Banus är fullt..

Det är ju så man nästan längtar till Puerto Banus när man ser de här bilderna.. Men sen kommer man på att det inte är riktigt lika charmigt som på bilderna just nu. Men om vi bortser från att barer och restauranger är fulla till typ sista plats, en hel del är fulla (människor alltså), hamnen är full av båtar och det är fullt av folk typ överallt i hamnområdet så är Puerto Banus hamnområde fint med de vitkalkade husen och båtarna. Så fort man lämnat hamnen är det inte direkt något speciellt. Jag läste att hamnen nu seglat upp i toppen som Europas dyraste hamn att lägga till vid. De stora båtarna får betala ca 45 000 kronor. Inte per månad. Inte per vecka. Per dygn 😱 Men har man råd med en så stor båt så är väl 45 000 kronor kaffepengar antar jag. Det är ju inte en stor båt som ligger där utan många och många är det som bryggseglar 😃

Det är väl ingen som missat..

…att ASAP Rocky fälldes för misshandel med påföljden villkorlig dom. Advokaten är besviken, Mamman likaså och Åklagaren ska, efter att han gått igenom domen, bestämma om han ska överklaga. OM åklagaren väljer att överklaga anser jag till 100% att skattepengar kastas rakt ner i sjön. Vi pratar om ett fall där han yrkade fyra månaders fängelse varav ASAP Rocky redan suttit en månad i häkte så det är tre månader kvar att ”avtjäna”. Stjärna eller inte – släpp det och fokusera på viktigare brott. Målsäganden, dvs 19-åringen, ska få ett skadestånd på 12 000 kronor jämfört med de 139 700 kronor han yrkade. Det var väl ingen som tog hans yrkande på allvar eftersom det var mer än de som drabbades vid terrorattentatet på Drottninggatan fick. Det i sig är ju under all kritik (den låga ersättning de fick). Men ”bara” för att man hamnar i slagsmål med i det här fallet ASAP Rocky ska man inte få mer än om det var Bosse från Bagarmossen man ”misshandlades” av. Men försöka duger..

Tomorrow….

Veckorna rusar fram och nu är det plötsligt mitten på augusti och slutet på ännu en vecka.. I morgon åker Pappa hem efter att ha varit här en vecka. Nu stannar han i Sverige i 1,5 månad och kommer tillbaks igen i början på oktober. På agendan i morgon står som sagt jobbet för Charlotte och så ska jag skriva nästa artikeln i serien. Vet ni att det finns ett Instagram-konto som heter griploov som lägger upp inlägg och det verkar vara en person som har viss insyn men allt är väldigt skruvat.. Jag skriver kanske lite om det just tomorrow..

I öronsnäckorna ikväll blir det defintivt Nu ska du höra..

Det drar ihop sig, Malin gifter sig på lördag och genom podden har man följt med lite på distans sådär under planeringen. Har nästan blivit nervös själv eftersom de inte verkar vara ess i planering men det blir säkert bra – allt måste inte vara så uppstyrt.. men man vill nog inte ha ett bröllop med 120 gäster i ett spanskt kaos (dom gifter sig i Toledo). Nu skyller jag inte på spanjorerna då utan på att de kanske inte planerat bäst och att ta saker på volley under ett bröllop i Spanien.. 😱 Men i sista podden verkade det allt lite mer under kontroll..

Men tänk så skönt det skulle vara att tillbringa kvällarna här – precis hur fint och roingivande som helst..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *