Bo ❤️

Det blev inget Ett fall för Vera, valde en TV-fri kväll där jag bla skrev klart och publicerade Del nio i serien Influencer Marketing.

Så mätt efter middagen med Tacos – jag som sa att jag skulle äta nyttigt.. Får kompensera för det nu under några dagar.. Inte för vikten vill jag betona igen utan för att jag mår bättre när jag äter bra mat. Köpte några avokados till idag eftersom dom jag köpte igår var såå goda. I morgon blir det nog en tomatomelett innan det är dags för läkarbesöket och så middag på kvällen.

Årets Live-artist..igen

Benjamin Ingrosso

Jag vet inte hur mycket det fiskats röster för just Benjamin men oavsett så är han väl en värdig vinnare, han har ju faktiskt kuskat runt typ mest av alla i år. Det är andra året som han röstas fram som Årets Live artist och det ska han vara stolt över. Stolt kan han verkligen oxå vara över att hans låt Costa Rica streamats 5 miljoner gånger på Spotify, under bara en månad..

Var det verkligen det rätta??

Inget ont om Sanna Nielsen men är det inte hög tid och har passerat hög tid för att göra om Allsång på Skansen. Inte ens jag som alltid fått typ gåshud när kameran sveper över inloppet till Stockholm till musiken och sången Stockholm i mitt hjärta har sett mer än något enstaka program och då med ett halvt öga. Inte tillräckligt intressanta artister och massa konstiga inslag som buskis och annat. Nej, Sanna hade mått bra av en ledig sommar och Allsången av en ny programledare som kunde få med sig publiken lite mer. Det och såklart ändringar i själva programmet, typ en re-lansering av Allsången det är vad som hade behövts.

Hunden Bo..

Igår läste jag ett inlägg från Katrin Z och blev så himla illa berörd. Hunden Bo hade blivit kidnappad på Strandvägen. Jag kunde bara förställa mig om någon hade kidnappat Tintin eller Karisma, rena mardrömmen. Hoppades att de kidnappat hunden Bo från någon rik person så att motivet var pengar (dvs att Bo skulle få komma hem igen mot en lösensumma) eller åtminstone att det var från en person som inte var snäll. Tyckte så synd om hundägaren och minst lika synd om Bo (hunden). Nu kan jag andas lugnt igen, oavsett vem som har rätt..

Han ser ju till och med nästan ut som en kortklippt Tintin ❤️

Om vi då ändå är inne på Instagram, känslofyllda inlägg och Familjen Wahlgren så tar vi väl det här oxå innan vi stänger butiken för ikväll..

Nu bedtime med Vänförfrågan i öronsnäckorna – inser att jag glömt att ta in tvätten men den får hänga kvar över natten. Risken för regn är ju inte direkt överhängande 😀

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.