Happy Birthday to you..

Hemma igen efter en jättetrevlig kväll tillsammans med Pappa ❤️ Vi hämtade honom runt halv åtta och tog oss till garaget under Avenida del Mar. Så mycket bilar men vi lyckades iallafall hitta en plats. Hade bokat bordet till 20.00 vilket ju är tidigt med spanska mått mätt så i början var det lite glest mellan borden men det ändrades ju mer klockan blev.

Var faktiskt riktigt hungrig trots värmen och det är ju så att inne i stan vid havet är det svalare än där vi bor. Dels kyler havet ner och sedan fläktar det lite mer. Inte så att vi bor långt från havet och att det skulle vara naturligt men den lilla biten gör en mycket större skillnad på temperaturen än man kan tro. Kanske var det extra mycket i början på kvällen då det fläktade lite, jag vet inte..

Åt hursomhelst små vårrullar till förrätt och Beef curry in a pot till varmrätt. Så gott och jag åt upp allt, det var inte direkt lite det 😃

Jättesnyggt porslin men det kommer inte riktigt fram på bilden..
Ser allt annat än aptitligt ut men var väldigt gott

Pappa är inte så noga med det där med födelsedagar (han fyllde ju år i tisdags) och blev därför lite förvånad men glad över att vi hade med oss en liten present. Ännu mer förvånad blev han när dom började spela Happy Birthday to you i högtalarna och han sa; Oj, det är någon som fyller år och samtidigt började han titta sig runt om i restaurangen. Ingen reaktion någonstans. Plötsligt kommer personalen in med Cava, en liten mini-tårta med ett litet sprakande ljus i och en kasse med en liten present från restaurangen och ställer hos honom.. Han som absolut inte gillar att stå i centrum i sådana här sammanhang.. När han tagit emot allt och musiken tystnade applåderade alla i hela restaurangen. Han blev minst sagt överraskad. Men jag tror jag kom undan utan att han blev sur 😃 Han tyckte nog att det var liite kul i alla fall 😃 Om ni undrar över varför jag har två kort på en förrätt och en varmrätt istället för det här så beror det på att jag först skulle hålla masken så att överraskningen blev total och sedan typ skrattade så mycket att jag glömde bort det.

Efter middagen tog vi som planerat en promenad utmed strandpromenaden och hamnen. Den där marknaden var det inte mycket med eller så kom vi försent för det var bara några få ”marknadsstånd” kvar. Tycker att jag ser hur ”vindögd” ut som helst på bilden och det är inte första gången.. T säger att jag inte ser ”vindögd” ut i normala fall men kanske ska börja göra några sådana där övningar som de rekommenderar ”vindögda”/dom som ser ut att skela. Som ni oxå kan se var jag inte den färggladaste pricken ute på stan i kväll. Blev vitt från topp till tå och praktiska sneakers 🤣

People, people, people..

Värt det?

Hur mycket kan man ”laborera” med material när det gäller en T-shirt? Absolut en del men inte hur mycket som helst. En bra T-shirt måste ju såklart ha så bra material att den förutom att vara skön och ha bra passform även behålla färgen tvätt efter tvätt. Visst finns det dyra T-shirts med usel passform och som tappar färgen snabbt och det är ju egentligen de dyraste eftersom PPA är högt (Pris Per Användning). Men om vi struntar i PPA och bara tittar på själva priset. Den här T-shirten kom upp i mitt Instagramflöde, inlägget var postat av Plain Vanilla. Jag antar utan att faktiskt veta att kvaliteten är så bra att den håller tvätt efter tvätt. Det behöver ju inte alls vara så. Passformen däremot är jag rätt säker på är perfekt. Skulle du köpa den för 899 kronor för det är vad den kostar? Avundsjuk på marginalen de har 😃 Det finns ju bara en enda anledning att köpa den och det är att visa att man har en Karl Lagerfeld T-shirt och jag skulle gissa att 75% av alla T-shirts som säljs är till dem som inte har råd med något annat ur sortimentet. Kanske är det massa silke i T-shirten, kanske är det jag som inte förstår men för mig är det ett orimligt pris för en enkel T-shirt. Själv är jag väldigt nöjd med mitt lika rosa linne i hög kvalitet men utan logga (helt oanvänt) som jag köpte i butiken när jag jobbade i går. Pris? 15 kronor.

Holiday over..

Semestern och tiden i huset på Franska rivieran har nu kommit till sitt slut för allas vår Blondinbella. Hem igen med resväskorna från det nystartade företaget Cavalet 😃 Hon påstod i alla fall det i sitt samarbetsinlägg – att de var nystartade alltså.. Om man bortser ifrån sisådär 75 år så stämmer det, Cavalet har nämligen funnits sedan 1945.. Btw så hann hon med en middag i går med anledning av ett nytt samarbete/avtal (lite oklart vad) för den nya byrån i USA. Pressmeddelande utlovas så då får vi väl se vad det är helt enkelt. Hursomhelst så ska hon hyra huset igen nästa år, en halv miljon hit eller dit så blir ju T-shirten plötsligt rena fyndet 😃

Eftersom jag varit så effektiv i dag med tvätt, bäddat rent, städat och strukit lite kläder och Hemma SPA så återstår egentligen bara ett par saker i morgon;

  • Veckoplaneringen
  • Genomgången av hemsida/Facebook med efterföljande input av Charlottes nya affärsidé/bolag
  • Del nummer nio i min artikelserie

Som ni förstår av det jag gjort idag blev det noll tid vid poolen – det ska det bli i morgon söndag ☀️

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.