Vindstilla..

Lika varmt i dag ☀️ Mango- och blåbärs smoothie bowl var dagens supergoda start. Om vi är inne på det här med #tacksam så är jag verkligen så tacksam över att kunna äta så mycket god frukt och grönsaker och det till så bra priser. Inga bananer, citroner etc som åker lastbåt i veckor utan de odlas här (en del av utbudet har åkt båt från Kanarieöarna ibland) och det känns.

Del åtta i artikelserien är färdigskriven och upplagd. Under helgen ska jag borra mig ner i artikeln jag fick av Bengt och skriva del nio. Den får sedan leda vidare till del tio, det är som det garnnystan/snöre Pappa hade gjort för att följa när jag letade efter mitt påskägg. Man upptäcker nya saker hela tiden och man stannar upp innan man går vidare.

Utöver artikeln ska jag oxå gå igenom den första delen av Charlottes hemsida och Facebook inlägg och komma med kommentarer. Bra jobb – älskar sådant! Hemsidan har än så länge inte så många sidor men det är de sidor där företagets affärsidé och tjänster ska presenteras/förklaras på ett bra sätt. Alltid lätt för den invigde att förstå men ska förklaras och det på enklast möjliga sätt (och skapa ett intresse för i det här fallet tjänsten).

Lite fixande hemma som vanligt. Flyttade om lite och fick in lite grönt i badrummet så nu är det klart ✅ TV-bänken är en lite ”svårare” uppgift och jag får nog inse att det inte kommer att bli riktigt snyggt. Behöver köpa några bra ”detaljer” för att det ska bli det och det får ta sin tid. Vägrar att springa ut och köpa bara för att.. Ikväll efter middagen kommer vi nog gå ner i hamnen och promenera lite. Vi har ju inte kommit iväg till marknaden som är där på helgkvällar nu i juli/augusti. Det är en liten marknad med typ ”hantverk” och jag kanske hittar något där men har som sagt noll stress. Har garanterat något på lagret i Magna Marbella men att åka dit bara för att hitta några prydnadssaker gör jag bara inte. Det är inte så att man gå in i lagret och titta i kartong efter kartong, vårt utrymme är fullt så man måste lyfta ut (ur vårt utrymme) kartong efter kartong och flytta runt. Definitivt inte ett jobb i den här värmen. Däremot så ska vi ha som projekt i typ september/oktober att gå igenom varenda kartong och rensa (gäller främst kläder). Sedan tror jag att vi flyttar till ett bättre lager (bättre = mer utrymme så att vi kan ha bättre översikt och säkert till lägre kostnad om vi flyttar bort från Nueva Andalucia). Finns inte så mycket som är tråkigare än att slänga pengar på ett lager.. Målsättning: helt klart och lagret flyttat 30/11. Kan ju låta som oceaner av tid innan vi ska vara klara men det kommer ta tid innan varenda kartong är genomgången, allt sorterat och lagret bytt. Det är ju inte förbjudet att bli klar före deadline heller.

Cristiano Ronaldo har tydligen köpt ännu ett ”home away from home” ställe, den här gången i Marbella. Han har enligt artikeln olika bostäder lite här och där till ett värde på närmare 300 miljoner kronor. Hans senaste inköp, här i Marbella ska ha kostat runt 17 miljoner kronor. En bra bit under Charlotte Perrellis hus med andra ord som gick loss på 50 miljoner kronor..

Om man ska vara helt korrekt så ligger huset mellan Marbella och Estepona. Kanske bäst att han är tydlig med det så att inte Marbellasvenskarna blir lika upprörda på honom som på Pernilla Wahlgren när hon taggar Marbella i sina Instagraminlägg 😀 Något säger mig ändå att det skulle vara helt ok för dem om han taggade Marbella och att de tom skulle säga att han har hus i Marbella 😂🤣

Snart dags att tänka på kvällens outfit 😀 Ska nog passa på att vara färgglad, det är fint när man är solbränd.. Frågan är om jag ska tänka praktiskt/bekvämt och ta mina sneakers, om vi nu ska promenera i hamnen, eller typ de enda sandalerna jag kan ha med hög klack? Det är ju inte direkt någon jättetillställning vi ska på men oavsett tillfälle är det roligt att klä upp sig lite.

Up Close and Stylish..

Kommer ni ihåg eller kanske rent av följer Instagramkontot Up Close and Stylish där hamburgerkedjan MAX fru lägger upp modebilder på sig och ibland även på henne tillsammans med dottern. Har 1,8 miljoner följare och det som är lite unikt med henne är att hon aldrig visar sitt ansikte. Som en parantes kan nämnas att hon har en bit under en procents engagemangsgrad.. Nu var det inte det jag skulle skriva om utan om det här med olika inredningsstilar..

Up Close and Stylish senaste inlägg..

Här är hon, precis incheckad på ett lyxigt hotell någonstans i världen. Många tänker på Hotel när de tänker på sin inredning och då kanske främst det som kallas Boutique Hotel och hämtar inspiration därifrån. Jag älskar oxå olika hotellmiljöer – allt ifrån lobbyn, matsalen till alla detaljer på rummet. Men på just det här hotellet tror jag att jag hade blivit yr (kanske därför hon sitter ner 😀). Må vara hänt att jag har en väldigt ”tråkig” smak men här blir det alldeles alldeles för mycket av allt. Fåtöljen och golvet blir en total krock istället för en snygg brytning osv. Spiselkransen lite belamrad, flera olika sorters blommor för tätt intill varandra osv. Nej, det här är enligt min smak definitivt inte snyggt.

Det är det däremot på det där hotellet jag skrev om häromdagen – The Lamp i Norrköping. Otroligt harmoniskt men för få till det hemtrevliga kan man ju såklart inte kopiera rakt av, bara hämta inspiration för att sedan addera till det egna och personliga. Är lite insnöad på det här nu, harmoniska rum och inte ha för mycket prylar då tror jag att man både trivs och mår bäst. Det behöver som tex i mitt fall absolut inte betyda att man renoverar eller köper massa saker utan man kan komma långt med att ”gräva där man står” Bort med böckerna i hyllan och in med lite prydnadssaker som jag redan hade och det innebar stor skillnad. Bort med ”onödiga” sprayflaskor etc och det blev klart enklare och finare där osv.

Vet ni att det är en bit över 30 grader och helt vindstilla.. Bara en galning som jag som tar tillfället i akt och solar en timma ☀️☀️

Hörs sen!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.