Glas & Porslin….

Ingen vinst på lotten men blev knappast överraskad.. Handlade middag för idag och i morgon och vi kommer för säkerhetsskull köra på spaghetti med köttfärssås till T. Det är ju typ hans favoriträtt så ingen nöd direkt även om det finns hur mycket kul som helst att äta nu. Själv kommer jag att variera mig i dag respektive imorgon. Stor mozzarella sallad idag med fullkornsbaguette till.

Det där med glas….

Tittade lite snabbt på Casas hemsida och de har en hel del glas. Gick inte igenom allt utan åker till butiken vid tillfälle. Vinglasen tycker jag nog är lite för klumpiga även om det är bra med stabila glas ute på terrassen – får se hur de ser ut IRL. De andra vanliga glasen i lite olika färger tycker jag däremot ser jättefina ut. Dom var det dessutom REA på så det är ju extra bra. Kommer nog även ta en titt på Zara Home, var inne supersnabbt på deras hemsida och såg den här väskan som det är halva priset på nu;

Säkert slut i butiken och jag behöver ju ingen väska om man säger så….

Apropå glas & porslin så hade Casa jättefina tallrikar, ja faktiskt en hel servis. Nu behöver vi definitivt inte någon hel servis men några fina djupa tallrikar till soppa, fil och annat behöver vi.

Väldigt prisvärt, till och med så att ordet billigt är det rätta. Får titta på det när vi kollar glasen.

Den här brickan skulle passa precis perfekt ute på bordet på terrassen. Med stearinljus på eller att ha och lägga upp charkuterier/ostar eller vad det nu kan vara. Även det väldigt billigt….

Sommarhälsningar ☀️

Det är alltid lika härligt när man ser fina bilder från familj & vänner på FB eller Instagram men ännu härligare när man får ett Messenger med en somrig svensk bild just till en själv.

Det här är Mia & Felix som just nu är i Falsterbo på lite semester. Tidigare var de här nere och då träffades vi. Dom har hus i Mijas som ligger i direkt anslutning till Fuengirola.

Man kan oxå bli ”glad” av att se bilder från människor man inte känner alls men bilden i sig är så fin/härlig.

Gotland….
Smultronstrå Rådmansö

SJPSarah Jessica Parker….

Det var några år sedan som man följde Sex and the city. Sedan kom ju två långfilmer, den ena var bra och den andra var väl inte så mycket att hänga i julgranen. Hursomhelst så tycker jag att Sarah Jessica Parker (seriens Carrie) är så vacker och cool. Hon är absolut inte bildskön på det där klassiska sättet utan har sitt alldeles egna utseende och ett fantastiskt hår.

Förutom sin skådespelarkarriär är hon även designer och har designat lite allt möjligt men det är nog hennes skor som är det främsta.

Skor går ju även hand i hand med rollfiguren Carrie vilket självklart varit en bra draghjälp i försäljningen.

När det gäller skådespeleriet så spelar hon den kvinnliga huvudrollen i HBO serien Divorce som nu i juli gick in på sin tredje säsong. Jag såg en del av den första säsongen innan vi flyttade hit och tyckte den var bra. Här har vi inte HBO eller Netflix så kan inte titta vidare.

Det är ju någon ny lag från och med 1/7 som gör att Roamingavgifter är förbjudna dessutom ska man tydligen ha rätt att kunna se det TV utbud man har hemma även utomlands. Hur det funkar (mer än med TV Play i datorn typ) förstår jag inte. Skulle jag då kunna ha ett svenskt Netflix abonnemang och ”få in det” i min spanska TV med svensk text? Är ju som sagt nog en av de mest otekniska personerna i Europa så säkrast att jag inte ens funderar på det 😃

Hon verkar ha ett hus på Long Island för det är många fina bilder därifrån..

Igår firades/hyllades Gudinnan som är havets, sjömännens och fiskarnas beskyddare. Stora processioner både till havs och på land.

Såg del två av The Bay innan jag gick ut sista vändan, ”bara” 24 grader 🧡 Väderprognosen för 10 dygn har ändrats – i mitten på nästa vecka tillbaka till 31-32 grader och inte bara sol utan även viss molnighet. Ja ja, det hinner säkert ändras igen.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *