Det perfekta vädret….

Idag vid lunchtid är det bara 27 grader och skillnaden känns verkligen. Det är mycket skönare idag än den där tryckande hettan som varit nu några dagar. Det blir ju lite varmare ju längre dagen går oftast så dagen landar nog på 28-29 grader. Absolut perfekt med andra ord ☀️

Har börjat lyssna på Familjesplitter som jag tipsade om tidigare. Hörde i Fredagspodden att de oxå rekommenderade den och så här långt verkar den bra tycker jag. Ibland är dock inte uppläsaren hundra bra utan kan vara lite väl överdriven ibland. Just berättarrösten är så mycket viktigare än man tänker på, har någon gång slutat lyssna på en bok enbart beroende på uppläsaren..

Här skulle jag gärna äta….

Hur otroligt fint och mysigt ser det inte ut på den här italienska restaurangen som ligger i London?

Tror den ligger på ett tak med glastak annars hade det nog varit typ omöjligt att få citronerna att överleva i London. Inte världens soligast och varmaste land direkt..

Superfint!

agendan idag….

Idag ska det enligt prognosen ”bara” bli 28 grader. Det är en grad svalare än vad det var vid midnatt igår. Det ska faktiskt bli skönt, har en del att fixa med och när det blir för varmt så blir allt lite jobbigare. Men nu ska jag verkligen inte klaga på vädret utan vara tacksam!

Idag ska vi handla för några dagar framåt, kolla lotten och så ska jag jobba lite hemifrån. Tänkte oxå försöka klämma in en timmes solande. Fick ju så himla mycket gjort igår så jag borde beta av dagens To Dos utan större problem tidsmässigt.

En sväng till Handelsbanken vid Centro Plaza ska det oxå bli idag.

Vilken vit dröm..

Tänk vad man kan göra med de nya Attefalls husen som inte kräver bygglov. Det här tycker jag är en riktig dröm..

Ett Attefallshus får vara max 25 kvm och ha 4 meter i nockhöjd och får inredas som permanentbostad. Man får bygga det på många tomter utan bygglov men ”vanliga” regler som tex att man inte får bygga sjönära och andra regler gäller såklart även här. Ett hus som det på bilderna kostar ungefär 500 000 kronor nyckelfärdigt. Det är 20 000 kronor kvadraten, jämför det med lägenhetspriserna i Stockholm som nu ligger runt 90 000/kvm. Men med Attefallshusen ska man ju ha en tomt oxå – tyvärr inte bara att slå upp ett på Djurgården eller så 😃

Ska ju som sagt handla oxå – tror att vi kommer at äta lite olika mat idag. Jag är inte direkt 100% sugen på mer spaghetti med tomatsås/köttfärssås utan kommer nog fixa iordning en stor portion mozzarella & tomatsallad ❤️

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.