Hur pinsamt?

Lyssnade som sagt på Wahlgren & Wistam igår när jag gick och la mig. Någon har ju tydligen kritiserat Pernilla för att påstå att hon bor i Marbella när hon i själva verket bor i Benahavis. Benahavis har inte postort Marbella och då får man tydligen enligt någon oskriven regel inte påstå att man bor i Marbella. Om en fjärdedel av det som Pernilla läste upp från en artikel i gårdagens podd stämmer så skäms jag verkligen över att vara svensk i Marbella. Någon mäklare 37 år uttalade sig anonymt eftersom han inte ville stöta sig med de andra svenskarna! Ursäkta, de andra svenskarna är inte representativt för svenskarna i allmänhet här i Marbella utan möjligen en klick svenskar i framförallt Nueva Andalucia. Om jag inte bodde här så hade jag både skrattat åt eländet och typ aldrig velat åka hit. Nu vet man ju att det är hur överdrivet som helst men det hela framställer verkligen inte Marbella i någon trevlig dager..

Pernilla bor alltså någonstans i området Benahavis och inte i området Marbella – borde väl vara fängelse att påstå att man bor i Marbella eller??? 🤣 🤣🤣🤣

Nu när Charlotte Perrelli oxå köpt hus i området Benahavis och säger Marbella kommer det väl i nyhetstorkans tider snart hamna i kvällstidningarna.

Oavsett hur många som är irriterade och orkar engagera sig i detta så finns det som sagt en anledning till att vi inte vill bo i Nueva Andalucia och/eller ”hänga” med alla svenskar..

Marbella är så mycket annat än Nueva Andalucia och svenskar ❤️

Såg förresten i Instagram flödet att några andra svenskar är på väg ner, om än väldigt tillfälligt..

Imponeras av dem som har barn från flera förhållanden och trots jobb mm får ihop livspusslet så att det blir riktigt bra för barnen. Det är ju tufft även för dem utan fler föräldrar inblandade men då åtminstone en part mindre att ta hänsyn till.

Jag vet att jag lagt upp den här bilden tidigare, men det kommer ni nog ändå inte ihåg 😀 Det är något visst med bilden för mig. Jag älskar känslan av att gå i en härlig Maxi-klänning, bordet är fantastiskt och rummet underbart. Känslan av att tända ljusen för att kanske duka för en middag med eller utan gäster eller bara vara i rummet framför den öppna elden. Underbart! Precis som med glas (som vi ju inte har så fina just nu) så har vi heller inte ett sådant här stort vackert bord. Vi skulle behöva ett bra matbord utomhus som sagt, upp till Magna (lagret) så snart T mår bra är det som gäller. Inomhus duger det bord vi har alldeles utmärkt även om det här är vackrare. Det är inte så himla vanligt med öppna spisar här men det har vi så jag ser framemot en riktigt julig jul inomhus i år ❤️.

Recept…

Det är ju alltid godare att göra sin egen sås, dipp eller vad det nu kan vara än att köpa en färdig som ska passa alla. Kan finnas ett undantag och det är Hunts Barbequesås som är riktigt god och då är det nog inte riktigt värt tiden och inköpet av alla ingredienser att göra en egen. Hittade tre bra recept på standardsåser på Aftonbladets sida. Majonäsen kan självklart vara av vilket varumärke som helst.

Det här är om du ska göra alla tre såser

Nu ska vi åka till Nueva Andalucia och hämta boken och schampot från Åsa (som var här). Då kommer vi förhoppningsvis få massor av inspiration till ny och nyttig mat. Har väl aldrig varit så sugen på en massa saker som just nu när vi måste tänka på vad som kan ”stå på menyn”.. Men en Västerbottenost kommer nog följa med hem när vi ändå är i Nueva Andalucia – hoppas den inte är slut..

Västerbottenost, Västerbottenpaj & Kantareller is to die for….
gott!

När vi åker till Nueva Andalucia ska vi såklart åka förbi Lottgubben och kolla vår lott – håll tummarna….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *