Vägra strandskam….

Steg ett på att få ordning på sömnen ✅ Vaknade då i bra tid och kom igång med dagens To Do lista.

Åkte till lagret och hämtade hem en kartong med lite adminmtrl, pärmar/hålslag mm mm. Gick igenom några av lådorna en gång till lite snabbt och hittade tex en rosa jacka (en slags blandning av jeansjacka & Jackie Kennedy) som jag blev jätteglad över att hitta. Åkte även förbi Svenska butiken och köpte två liter filmjölk..

Nicki i butiken vars lager vi lånar lite space i.. Butiken heter Vintage Point och ligger i Nueva Andalucia. Hon visade idag de kuddar mm etc hon designar – jättesnygga! Hon bygger sitt eget varumärke och förutom att sälja i butiken finns även en web shop. Nu glömde jag såklart adressen till hemsidan, kommer visa lite av hennes fina kuddar när jag fått adressen till hemsidan. Det är ju superkul att en ung tjej startar sitt eget varumärke med produktion i Granada. Inget Kina här inte..

Åkte snabbt ner till Puerto Banus för ett bankärende innan vi åkte hem igen. Handlade lite mat på Mercadona på hemvägen så nu behöver vi inte åka en millimeter förrän fredag eftermiddag då jag ska iväg och jobba.

Greta > 2 miljoner följare

Hämtat från Greta Thunbergs Instagram konto i dag – hon har nu 2 miljoner följare och har mao gått om Kenza. Blondinbella har tappat ett par tusen och har nu 460 000 följare.

Ringde ett par samtal, tvättade och skrev en ny To Do lista. I morgon är det dags för veckostädning eftersom jag jobbar på fredag.

Städa i morgon behöver inte Charlotte Perelli göra:) Hon är på semester med familjen här i Marbella. De har ju lägenhet uppe vid Alicante men ska enligt hennes Instagram sälja det och tittar nu på något nytt här. Bor gör de på Marbella Club och på hennes Instastory har hon filmat lite och skrivit att dagen varit magisk och det kan man hålla med om. Vädret har varit helt fantastiskt 🌞🌞 och vi åt middag på terrassen som vanligt. Inte som vanligt btw för förra veckan var det lite kyligare på kvällarna och då åt vi faktiskt inne rätt många kvällar.

Vägra strandskam

Allas verkar ta nya kliv i konkurrensen om de kvinnliga läsarna 40+. Det kanske de hållt på med ett bra tag men det är först nu som jag uppmärksammat det. De hade idag en film med bra budskap och en kampanj kopplat till det som de säkert kommer köra hela sommaren;

Match igen ⚽️

I morgon är det dags för de svenska damerna att spela match igen – nu mot USA. Det kommer nog bli en riktigt tuff match och om de inte spelar på topp så tror jag inte att de vinner.

Annat..

Jag har jobbat vidare lite med mitt mini projekt (med betoning på mini) och kommer fortsätta imorgon. Det är inget stort men det är något som skulle vara roligt att få göra. Lägger lite tid på det varje dag och så får vi se vad det blir av det.

Nu bedtime med en podd i öronsnäckorna 💤💤

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.