Bara en jämförelse..

Carolina Gynning och hennes partner har en lite annan affärsstrategi än den som Blondinbella med partner tillämpar.

Säkerställer att de har en stabil och lönsam grund att vila på innan de expanderar utanför Sverige. Bolaget omsätter ca 26 miljoner och har en väsentligt högre vinstmarginal än Löwengrip Beauty. I detta bolag Gynning Design ingår inte hennes samarbeten och inte heller hennes vin.

I Bianca Ingrosso AB finns nog både hennes produkter under eget varumärke (främst smink i form av CAIA) men oxå alla samarbeten mm.

Hon har därför en vinstmarginal på 50% dvs tio gånger högre än Löwengrip Beauty. Det är ju inte helt jämförbart då det inte bara är produkter utan även samarbeten i sociala medel och uppdrag hon har typ Talang, Wahlgrens värld och Podden Har du sagt A får du säga B som hon har med Alice Stenlöf. Bianca har vad man kan tolka det som en person som jobbar för henne jämfört med Blondinbellas tolv. Bianca har dessutom 1 miljon följare på Instagram jämfört med Blondinbellas 462 000 vilket rimligen borde innebära fler samarbeten och till en högre ersättning per samarbete.

Nog om detta men roligt med unga driftiga tjejer som skapar sin business och gör det bra.

Sitter på Arlanda och planet ska gå om en timma. Inga förseningar annonserade – lets hope its stay so. Hoppas såklart även på bra flygväder så att jag får en hyfsat behaglig resa. Pappa har varit så snäll och gjort några mackor som jag ska äta på flyget. Så mycket godare och bättre än den trista flygplansmaten.

Längtar så otroligt mycket efter de här två, vet att jag lagt upp bilden tidigare men tycker att den är så gullig:) Är väl hemma runt 19-tiden skulle jag tro, förutsatt avgång i rätt tid och ingen motvind.

Läste Expressens korta ”intervju” med John Lundvik som ju självklart är väldigt besviken. Han beskrev känslan i Green room som tortyr och det kan jag förstå. Tycker hur som helst att han ska vara nöjd med en sjätteplats och framförallt att han ”vann” efter de proffesionella jurygrupperna sagt sitt. Tror oxå att han kommer vara rätt så nöjd när han fått lite perspektiv.

Hollands bidrag var väl bra och välkomponerat men personligen hade jag föredragit Italiens Soldi som vinnare. Den kändes mycket modernare och kul. Tänk så tungt för de två unga tyska tjejerna som fick noll poäng av folkets röster. Hur de rösterna fördelades hade man ju ingen aning om alls så det gjorde det ju extra spännande. Det var lite svårt inledningsvis att hänga med men sedan gick det bra.

Jag var uppenbarligen inte ensam om att ha synpunkter på Madonnas framträdande. Jag tyckte att hennes nummer var snygga, den nya låten bra men rösten/sången allt annat än bra. Sociala medier översköljs av synpunkter och kritik mot Madonnas framträdande så hon hade nog gjort sig själv en tjänst om hon stannat hemma.. Tydligen riktade om det var Hollands ”röstlämnare” kritik i direktsändningen igår och sa något i stil med att Madonna inte kunde hålla tonen. Jag hörde inte det igår men det var ju rätt vågat att uttrycka sig så när hela Eurovision hypat Madonnas framträdande hela veckan.

Nu har planet från Malaga landat och vårt till Malaga ska lyfta om 40 minuter så det lär inte bli någon försening. Så skönt.

Ska fortsätta lyssna på Joachim Berners bok som nu sedan någon ”halvtimma” lämnat barndomen och övergått till hans vuxenliv. Bra såhär långt men kanske inte en ”kioskvältare” men absolut värd att lyssna vidare på.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.