Hanson/Hansen


Då var premiären avklarad för Insta sitcom – förvånansvärt bra bild och ljudkvalitet men alldeles för tidigt att göra någon bedömning om innehållet. I dag var ju avsnittet uppdelat i tio olika delar så att man skulle sätta de olika personerna och deras relation till varandra.. Ska se nästa avsnitt oxå och kanske följer det när det dyker upp i Instagramflödet för det är där man hittat det (om man följer instasitcom vill säga.

Duell

Det var genomgående höga poäng ikväll men totalt sett gick det bäst för Kristin och Lancelot så duellen stod mellan Linnéa och Magdalena.. Bäst när det gäller sa juryn om Magdalena som fick tre stycken tior.. Segrande ur striden gick Magdalena Forsberg. Alla idrottsstjärnor får alltid så otroligt mycket stöd och röster av svenska folket. Tänk vad de mjölkar ur varenda chans till att dra ut på programmet och klämma in så mycket reklam de bara kan.. Nu två program kvar, inklusive finalen.. Var ju hos min syster (Pappa & jag) så vi såg Lets Dance tillsammans – åt chips & grönsaker med ramslöksdipp och hade det mysigt ❤️

Har aldrig tänkt på..

…Anna Book som en Influencer.. Kollade hennes Instagram konto och upptäckte till min stora förvåning att hon hade drygt 45 000 följare. Jag kan väl anta att många av dem kom till under hennes tid i Biggest Looser VIP som hon ju oxå vann. Hur som helst så benämns hon här som en Influencer.. Hon bloggar oxå för tidningen Allt för föräldrar.. Såg även att hon och maken Roberto efter ihärdigt letande nu köpt ett hus som de håller på och renoverar. Det var tydligen ett riktigt äkta renoveringsobjekt de till slut hittade i Sigtuna. Långt ifrån vad de hade planerat att hitta vilket var ett modernt hus med liten tomt.

Det gamla köket

Nyrenoverat & fräscht

Det nya och renoverade sovrummet

..var tidigare ett garage delvis under jord..

Personligen tycker jag att hon gått lite långt med sina skönhetsingrepp men det är ju upp till var och en att bedöma vad man vill göra och hur man vill se ut. Renoveringen av huset ser det däremot ut som de lyckats bättre med:)

Någon annan som oxå köpt hus, dock inget renoveringsobjekt är Jonas Bergström (Prinsessan Madeleines ex) och hans fru. Huset som ligger på Djurgården verkar otroligt fint – har alltid drömt om att bo på just Djurgården..

Husen bildar tillsammans en bostadsrättsförening så de delar väl på sjötomten antar jag..

Apropå sjöar eller i detta fall hav så tittade jag i ett gammalt fotoalbum från när jag var liten. Hittade många fina bilder, bland annat den här bilden där vi är i Båstad och solar & badar typ 1970..

Det var inte igår om man säger så:)

Hippan i Barcelona..

Verkar vara en riktig party hippa.. Typ noll sömn eller åtminstone minimalt med sömn. Själv har man ju blivit så gammal så att man stupar vid tolvslaget och skulle aldrig klara ett 24/7 party.. Men det är klart jag är ju en 15 år äldre än dem. Kan definitivt inte påstå att jag saknar partylivet men däremot kan jag verkligen sakna familj och vänner.. Tjejmiddagar och när hela familjen samlas och firar påsk, midsommar eller jul det saknar jag. Men det är så mycket annat som är positivt med att bo i Marbella så det får väga upp för det. Försöker få systra mi att komma ner i sommar, dock utan resultat tyvärr.. Kanske jag kan övertala henne att komma till hösten om jag har tur:) Eventuellt kommer en tjejkompis ner nu i maj och sedan är det ju alltid folk man känner som kommer ner på sina semestrar varje år.. Dessutom har vi såklart vänner här i Marbella men man saknar sina ”gamla” tjejkompisar.. Dom där man känt i många många år..

I morgon är det kalas för systersonen, lär gå väldigt lugnt och stillsamt till så inget partyliv där som tur är:) Vi ska vara där vid 17-tiden och sedan åker jag och Pappa tillbaka till honom för att se Eurovision (typ fem minuter med bil). Eurovision varar ju ett gäng timmar så rätt skönt att kunna sitta i myskläder och kolla och sedan gå & lägga sig. Förra året hade jag tydligen givit ett par jeans till Åsa (min syster) som hon skulle sälja på Tradera till mig. Ett par oanvända J Lindeberg jeans. Det hade fallit i glömska och nu när jag gått ner så mycket i vikt hade hon sparat dem för att kolla om jag kunde ha dem nu. Så bra för de satt helt perfekt och är dessutom supersnygga. Vägde mig i dag btw och vågen visade inte vad jag hoppats på men men det är bara att fortsätta att äta mycket..

Åker ju tillbaka på söndag förmiddag så besöket här i Stockholm blev kort. Förra året när jag var här blev ju vistelsen nio dagar, klart längre än den här gången. På måndag är det lite ärenden som ska uträttas och då ska jag passa på att köpa en baddräkt eller bikini så att jag kan vara lite vid poolen. Det är jättevarmt i Marbella nu enligt rapporterna och då är det ju helt knasigt att inte kunna ta ett dopp i poolen för att man inte har några badkläder.

Tror att jag lyssnar på Fredagspodden nu som ”sovlektyr” så får boklyssnandet en paus i kväll. Har lyssnat 1,15 på Joachim Berners bok som hittills i princip bara handlat om hans liv i de yngre åren. Kanske lyssnar jag på den ändå och tar Fredagspodden i morgon:)

Sov Gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.