Mello på export..

Jag ska börja med en korrigering.. Händelserna i Knutby skedde i januari 2004 och inte 2014 som jag råkade skriva.

Christer Björkman, Peter Settman och två till har startat ett bolag ihop och förvärvat rättigheterna till ”Eurovision Song Contest” för den amerikanska marknaden.

Dom räknar med att komma igång med själva tävlingen redan nästa år eller senast 2021. Intressant och ska bli spännande att höra hur det går. Ska de tävla med delstater som utgångspunkt eller ”bara” personer som tävlar mot varandra utan något som de förknippas med/tävlar för. Det är ju USA så kanske är det olika artister som tävlar för olika varumärken eller något annat:) Peter Settman har btw skiljt sig och träffat en ny kärlek i Los Angeles.

Stockholm & EU val

Mötet gick bra och hade tur så behövde bara vänta någon minut på 53:ans buss. Syns tydligt på stan att det är EU val på gång även om antalet skyltar inte går att jämföra med ett riksdagsval.

Vågar väl knappt erkänna att jag inte kommer nyttja min rösträtt.. Kommer knappast att vara ensam om det, ett valdeltagande runt 50% är väl rimligt att anta.

Slussen ser ut som kriget och kommer att fortsätta göra det de kommande fem åren. Får verkligen hoppas att det blir fint när det står klart så lång tid som det kommer att ha tagit.

Varvar ikväll..

Kommer varva ikväll när jag ska sova.. Tar med andra ord en paus från Spotify inifrån och lyssnar på en 100% skönlitterär bok; Bakom stängda dörrar. Den verkar bra iallafall baserat på texten på ”bokomslagets baksida”. Inget på TV ikväll Pappa tittar såklart på matchen mellan AIK och Helsingborg.

I fönstret..

Har ni någon gång suttit i ert eget fönster eller på annat sätt tittat in i någon annans fönster och undrat vem som bor där, vad är det för person/personer och vad lever de för liv? En del gör det väldigt mycket och en del inte alls.. Jag tillhör den senare kategorin men kan däremot göra något liknande men då i ett helt andra sammanhang.. mer om det senare..

Boken Kvinnan i fönstret hade de verkligen lyft fram i Pocket Shop butiken på Arlanda. Antar att den ligger högt på Topplistan för det var hundratals pocketböcker som fanns där. Den låter ju spännande och bra så jag får väl ladda ner den oxå.

Mycket som kan hända bakom fasader och i boken Bakom stängda dörrar som jag ska börja lyssna på är det nog en del som händer och uppenbarligen oxå i Kvinnan i fönstret. Älskar böcker som inte är förutsägbara utan som överraskar och har oväntade vändningar osv. Finns det något tråkigare än tex en deckare där man redan på typ sidan fem är övertygad om vem som är mördaren?


Att de bakom den här fasaden bor någon som tycker om blommor kan man nog anta.. Lätt då att tro att det är en sympatisk person och ett harmoniskt hem vilket absolut inte måste vara fallet..

Vad döljer sig Bakom den här fasaden – det är det helt omöjligt att anta eller gissa någonting om.. En sak vet jag i alla fall och det är att det är Pappas hus som är helt inplastat eftersom de renoverar en fuktskadad fasad. De påstås att arbetet ska vara klart till midsommar och det hoppas jag verkligen så att Pappa kan njuta av sin balkong i sommar..

Liverpool returns….

Liverpool var tidigare på träningsläger i Marbella och när det var dags för ett nytt inför matchen i Champions League så valde de mellan Marbella och Mallorca.. Beslutet blev Marbella igen så vi kommer gästas av laget från den 20/5 och en vecka framåt..

När är jag nyfiken??

Tittar som sagt inte genom fönster och funderar över människorna bakom fönsterglaset.. Däremot om jag tex sitter i en hotellobby och väntar, på ett tåg eller var som helst där man sitter och väntar på ett eller annat sätt. Då kan jag fundera över tex kvinnan som sitter en bit bort. Vem är hon? Vad jobbar hon med? Är hon gift och har barn osv? Svaren får man ju aldrig men man slår ihjäl lite tid..

Vilka är paret i baren eller vid restaurangbordet en bit bort? Här kan det oxå vara kul att gissa lite tillsammans med middagssällskapet.. Inte så att jag ägnar massor av tid åt det här. Inte alls, men ibland kan det vara lite kul.

I morgon är det möte klockan 09.30 så tar bussen som går 08.32 så att jag är 100% säker på att jag kommer i tid.

Dags för en ny tatuering kanske:)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.