Inte ett utan fem…

…hål eller så i öronen ska man tydligen ha nu.. Tydligen för att det är modernt men absolut inte så att man måste ha det för det..

Personligen tycker jag att det är väldigt fint men att det nog hade varit ännu finare med tre hål. Nu lyssnade jag på podden med Katrin (på bilden) och Malin där Katrin berättade om sin håltagning och att hon planerar att ha sju hål. Det tror jag blir för mycket..

Såg med ett halvt öga på Lailaland igår. Det är ju allt annat än vad som skulle kunna benämnas som ett kvalitetsprogram men på något sätt blir man glad av delar av det. Inte de delar som utspelas med hennes pappa i Pattaya då utan de andra.. Hon verkar leva ett roligt liv i den bemärkelsen att hon skrattar otroligt mycket. Ofta och hjärtligt, kan nästan bli lite avundsjuk på hennes härligt befriande skratt och hur hon bejakar glädjen i allt.


Till Malaga flygplats kan man antingen åka kustvägen eller den stora motorvägen AP7, bussen tar såklart den senare. Oavsett vilken väg man väljer så passerar man Fuengirola, Benalmadena och Torremolinos (fast på olika höjd då). Absolut finast av de tre är Benalmadena – borde göra en ordentlig utflykt dit någon dag. Finns även ett par mindre orter mellan de större som tex Elviria, Mijas och Calahonda.

Framme på flygplatsen gick allt otroligt snabbt och smidigt. Ingen kö vid incheckningen och inte heller vid säkerhetskontrollen. Fick med andra ord en hel del tid att ”slå ihjäl”. Förr när jag reste i jobbet var jag alltid ute i absolut sista sekunden vilket jag definitivt inte är de få gånger jag reser nu..


Strötittade lite i Taxfree butiken – Jo Malone London på bilden.. Den gröna flaskan hade verkligen en doft som jag gillade.. Planerar ni att köpa en ny doft – testa och se om ni tycker om den.. Själv kör jag klart min Stella Mc Cartney innan det blir dags för någon ny.. men då blir det definitivt en Jo Malone..

Fin veckad kjol i härligt material från Desigual

Alla flygplatser har en huvudleverantör av mat & dryckesservering – de har i sin tur massa olika koncept i sitt utbud. Tex Arlanda där det är (eller var i alla när jag var där sist) Compass Group som är huvudleverantör. De har O’Learys, de vanliga serveringarna, smörgåskonceptet som jag inte minns vad det heter – tror nog att de har nästan alla serveringsställen på Arlanda. Förlorar då tex Compass Group nästa upphandling så byts alla ställen ut – i alla fall namnen och ibland oxå koncepten. Det har hänt här på Malagas flygplats.. Compass Group som funnits här så länge jag flugit till och från Malaga är nu utbytta och det är nya koncept överallt.. Det enda i matväg som är sig likt är;

Alla flygplatser måste ju ha åtminstone en av hamburgerkedjorna inom flygplatsen.. Eftersom jag inte kommer vara framme hos Pappa förrän tidigast 20.30 och flygplansmat är bara snäppet värre än sjukhusmat (nu överdrev jag men det är inte gott) så valde jag ett säkert kort i form av en Whopper. Allt är ju så dyrt på alla flygplatser.. En Whopper är väl det som ligger ”normalast” i pris. Det är ju så trist att slänga pengar på dyr mat som definitivt inte är värd vad det kostar.

I Spanien har man gjort en undersökning bland turister om vad de bland annat tycker om flygplatserna. Den synpunkt som framkommit allra mest är att det är för dyrt att köpa en flaska vatten. Man har därför ålagt ett antal flygplatser att tillse så att det finns vatten att köpa för en Euro, tror att det ska träda i kraft fullt ut i sommar. Kollade i automaten här och där kostar en flaska vatten 1,30 Euro vilket ju är högst rimligt. En Coca-Cola i samma storlek kostar 3,30 Euro.

En timma kvar till planet ska lyfta och än så länge ingen information om några förseningar. Hoppas det förblir så. 45 minuter kvar på En bur av guld sedan blir det som sagt boken om Spotify.

Nu spara batteri till boklyssning!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.