Badvakten..

..är på plats.. Vädret har varit rätt ok i dag men det har inte direkt varit något badande på stranden., En och annan som med uppvikta byxor promenerade i vattenbrynet på sin höjd. Dagens påsk procession ställdes in pga av väderprognosen vilket nog var onödigt.. Dagens procession är för Jesus återuppståndelse..

Kände att jag varit svart svart svart klädmässigt så dag blev det ett par ”urgamla” rosa Tigerbyxor.. Kopplen matchade iallafall:) Nu ”bort” med svart varje dag och in med lite färg från garderoben.. Så att man känner att vintern är över på riktigt.. Har egentligen inte så mycket färgglada kläder men ljusare färger och blått kommer åka på.. Vitt oxå såklart..

Det finns ju så mycket fint i vitt..

Så otroligt fina.. Någon som bär vitt typ varje dag tillsammans med svart och/eller beige är Isabella Blondinbella Löwengrip..

Blondinbella..

Såg i dag på Expressens nätupplaga att Isabella Löwengrip flyttar till nya kontorslokaler med sina bolag. Hyran är 500 000 kronor per månad. I texten står även att hon lever över sina tillgångar enligt en källa med insyn i hennes/bolagens ekonomi. För att få läsa mer måste man vara premium prenumerant och det är inte jag.. Hur som helst så kan ingen ta ifrån henne att hon vid endast 28 års ålder verkligen lyckats väldigt bra. Men nu börjar man verkligen lite hybris känsla när uttalanden som att hennes mål är att bli världens mäktigaste kvinna poppar upp. Klart att man ska höga mål och vem vet kanske hon lyckas..

Kollade snabbt igenom hennes Instagram konto:

Ett inlägg som självklart orsakade mängder med reaktioner – en del som hyllade och en del som undrade var barnen kom in i bilden typ. Hon är väldigt fixerad vid bilder på sig själv och så vill hon självklart visa upp en sida som mamma & familjelivet de varannan veckor hon har barnen. Aldrig några bilder på kompisar eller att hon gör något med vänner eller familj. Finns väl inte utrymme att ha några..förutom hennes affärspartner Pingis.. Hon flyger inte längre första klass utan hyr in egen jet, har kock hemma, en heltidsanställd som sköter hemmet, stylist som planerar hennes kläder varje dag (och oftast även köper dem), ombyte, hår och make up fixas kontoret.. Inte av henne själv dock.. Så månadskostnaden för att dra runt ”personen” Isabella Löwengrip måste vara skyhög!

Hur många gånger är det kul att se likartade bilder som dessa? Antalet likes på hennes inlägg har minskat rejält och hon har bara en bråkdel av andra som tex Bianca Ingrosso mfl..

Hon älskar även att visa upp att hon shoppar – dyrt, Det här inlägget hette Lunch Shopping

Allt är så ytligt och tillrättalagt.. Inte ett hårstrå ligger fel på en enda bild.. Självklart finns det även en mängd bilder på hennes produkter i olika sammanhang, konstigt vore det annars.. Jag unnar henne all framgång och det på alla sätt men det känns som om hon lever ett ensamt liv och måste kompensera föt något genom alla dessa bilder på sig själv och hennes ”galna” livsstil.. Men vad vet jag..

Hur kan det ens…

…vara värt att skriva om Blondinbella och hennes liv när ett fruktansvärt terrordåd i Sri Lanka med, vad man vet nu, drygt 200 döda och hundratals skadade. Återigen slår man till mot kyrkor den här gången när det säkert var extra mycket folk pga av påsken. Tre hotellrestauranger på lyxhotell har oxå drabbats av explosioner och även där var det extra mycket folk & turister.. Man kan inte blunda för det men det är kanske just därför man måste skriva om något banalt för att balansera sina egna intryck.. Hur mycket ondska finns det egentligen? Lider verkligen med hela landet och framför allt de som drabbats..💛

Utegångsförbud råder nu..

Film…

Något som jag absolut inte tänker missa i morgon är Solsidan – långfilmen..

Har sett trailern och det verkar inte bara vara muntert. Ser verkligen fram emot att se filmen..

Inspiration och ”drömma sig bort bild” – rummet & klänningen så fint!

Något annat banalt..

Det är ju ingen tvekan om att ingrepp sker och bilder retuscheras.. Har ingen som helst aning om Lena PH gjort något som helst ingrepp dom botox eller vad som helst men att bilden är retuscherad kan man vara 100% säker på..

Men nu var det inte det saken gällde utan hur otroligt bekvämt det är om man har lösögonfransar som man sätts dit på salong. De sitter kvar bra om man sköter det och så kan man fylla på med jämna mellanrum för de är inte permanenta. Har satt dit vid ett eller två tillfällen för ett gäng år sedan och var verkligen nöjd. Man ser så mycket piggare ut direkt och behöver inte smink för att se väsentligt piggare ut.. Med linser och ”obefintliga” ögonfransar är det svårt att få till det på ett bra sätt.. Då gör just sådana här lösögonfransar all skillnad i världen..

Ser riktigt gott ut, eller hur? Japanskt.. Tataki biff.. Får testas någon gång..

Nu har jag varit tillräckligt banal för i dag..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *