Galet…

Det är galet mycket folk i Marbella nu över påsken. Var ute på promenad utmed strandpromenaden som vanligt och försökte ta något kort som visade hur himla mycket folk det var.. Lyckades sådär.. som vanligt när man har två hundar och samtidigt ska försöka fota.. Gäller ju att vara väldigt fokuserad på hundarna för plötsligt kommer det en annan hund och då kan det rycka till i kopplet..

Visar inte på något sätt hur mycket folk det var som gick i båda riktningar…

Under tiden jag var ute med hundarna fixades de sista förberedelserna inför kvällens middag hemma.. Kör som sagt inte någon påskbuffé utan typ en rätt från påskbordet varje dag.. I kväll Köttbullar & Janssons frestelse.. Jag har ju verkligen gått all in på matlagning men i dag har jag paus:)

I morgon blir det sill, lax och sparris om jag hittar någon riktigt fin sådan (sparris alltså).. Vill inte ha sådana där tunnisar utan rejäla sparrisar.. Supersol brukar oftast ha den första varianten så jag får förlita mig på grönsakshandlaren.. Till sillen och laxen blir det färskpotatis som jag redan köpt (kostade en Euro:)). Får se om jag får tag på pepparrot, det krävs till laxen annars kanske vi hoppar den.. eller kör med rikligt med citron..

Kommer såklart inte ha åtta sorters sill utan två men tyckte bilden var så fin..

Middag blir det väl runt 18.30-19.00 så att jag sedan är 100% redo för Lets Dance:)

Finns nog ingen i Lets Dance historia som lagt så många timmar på att träna inför varje fredag skulle jag tro..

Sedan har hon såklart en viss rutin sedan tidigare som hjälper till men grym är hon hursomhelst..

The Big Wedding..

Det här är Margaux Dietz en av Sveriges största Influencers och även kreatör..

Tillsammans med sambon Jacob har hon sonen Arnold 4 år..

Men nu var det alltså dags att gå från sambos till äkta makar.. Jag har haft en sådan där slö långfredag och bla lyssnat på några poddar. Bland annat den som Margaux har med Daniel Redgert. Det är så jag fick höra om bröllopet.. som jag inte ens vågar tänka på vad det kostade.. Var inte så uppmärksam i början så vet inte hur många gäster det var mer än att det var många..

Själva bröllopet började förra fredags kvällen med en jättefest med Djungeltema på Hesselby Slott.. Då såg Margaux ut så här..

Det festades tydligen galet mycket och vissa var uppe hela natten.. På bröllopsinbjudan skulle alla gäster samtidigt som de osa:de fylla i sin storlek. Detta utan att veta varför…

Det var för att när de anlände till hotellet så fick varje gäst en sidenpyjamas.. mer om det senare..

På lördagen efter frukost var det dags för vigsel.. En judisk sådan..

Vigselförrättare var Ebba Bush Thor som är privat vän med paret.. För paret var det väldigt viktigt att det inte blev stelt så dress code från frukost och framåt var pyjamasen.. Under vigseln satt alla på golvet på kuddar i ett stort fint dekorerat konferensrum.. Tydligen höll Ebba Bush Thor en väldigt rolig och personlig vigselcermoni så vigseln bjöd på tårar både av skratt och för man blev rörd..

När vigseln var över åkte kjolen och Margaux hade en spets catsuit resten av dagen..

Killarna fick rutiga sidenpyjamasar…

Efter vigseln var det Brunch och någon gång efter det så åkte alla buss in till stan där en efterfest hölls på en kompis kontor.. Margaux blev ”tvingad” att avbryta festandet av Jacob vid 22-tiden då de åkte till sitt hotellrum på Ett hem..

Ja ni kan ju tänka er själva vad notan blev för ett bröllop som det här.. Självklart inget som sas mer än att det inte var billigt.. I dagens Sverige så är det ju så att unga människor kan tjäna otroligt mycket pengar genom att tex vara Influencers och genom betalda samarbeten på sociala medier tjäna mer pengar per månad än de allra flesta i Sverige.. Möjligheten att vara entreprenör bedömer jag oxå som större i dag än tidigare. Att vara Influencer kan låta som om att det inte är ett jobb men det ligger mycket arbete bakom att bygga upp sitt varumärke, hålla sitt Instagram flöde och sin blogg uppdaterad och intressant., Förhandla samarbeten mm mm.. Vet inte vad Margaux man gör men han lär säkert tjäna en hel del han oxå.. Hursomhelst så tyckte Margaux att allt blivit precis som hon drömt om och att det var värt varenda krona..

Tror….

…att jag skulle skrämma slag på hela omgivningen om jag skulle bära en sådan catsuit i spets (eller vilken catsuit som helst för den delen) Håller mig till mer ordinär stil:)

Håret tar sig men trivs i min stråhatt så den åker på när det är sol..

Snart dags att äta och sedan Lets Dance.. En helt vanlig fredag trots att det var långfredag., Förr i tiden visades ju inget på TV som man kunde titta på, allt var stängt etc. Mycket stängt här i dag oxå men självklart inte restauranger och vissa butiker som vill nyttja de många turisterna här under påsken..

Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *