Moreno California

Upptäckte ett inlägg i dag från Jennie som är en av de två i Veckans Bläcka. Inlägget beskrev lite kring processen att ta fram doftljus. Om jag uppfattat det hela rätt så är hon involverad i det företaget på något sätt. Företaget och doftljusen heter Moreno California och finns i ett antal olika dofter..

Inte direkt de billigaste doftljusen men det är ju en enorm skillnad på riktigt billiga doftljus och de dyrare. Men att betala 600-700 kronor för ett doftljus som vissa kostar är ju helt galet. Så dyra är definitivt inte de här. Vissa doftljus brinner bara rakt ner och endast kring veken så en stor del av doftljuset kommer aldrig till användning. Rätt så vanligt faktiskt.. Det som är bra med doftljus är just att det verkligen hjälper till med rumsdoften utan att det blir hundra grader i rummet.. Med andra ord inget man använder för att få upp värmen under vintern i Sverige då är det alla värmeljusen etc som gör jobbet men här är de perfekta.. Har inget doftljus hemma just nu och det kanske jag skulle fixa. Inget som står absolut högst på listan men jag hatar när det luktar instängt vilket det faktiskt kan göra här mellan varven. Då vore det perfekt att tända ett doftljus under några timmar. Nu använder jag doftspray och de luktar långt ifrån lika gott som doftljus och den ”fräscha” lukten försvinner snabbt. Får se om jag hittar något doftljus i lagom prisklass..

Avsnitt 200..

Avsnitt 200

Skrev ju förut att de var runt fyrtio men där har jag tagit i lite. I det här avsnittet pratade de om Jennies 35-års dag som infaller om två veckor. Då skulle det bli tjejmiddag på fredagen och på lördagen skulle hon åka iväg några dagar med sambon och barnen (kommer inte ihåg vart). Hur som helst kan jag näst intill bli skräckslagen om jag tänker på att min nästa födelsedag är 55 år. Var har tiden tagit vägen, tycker inte att det var allt för länge sedan jag var 35 år.. Inte precis igår men ändå.. inte 20 år sedan.. Sedan kan jag oxå sakna tjejmiddagar som de brukade vara.. Visst känner man ”tjejer” här men det är inte på samma sätt. Definitivt inte.

Kommer vara utan TV över helgen oxå, på måndag eller tisdag kommer den att vara fixad. Kom på att jag glömde att se sista avsnittet av Collin Nutleys serie och den går väl inte heller att se på TV Play (får kolla senare i dag)

Har bokat klipptid för Tintin & Karismaonsdag klockan 12.30 – hoppas jag;) Förra gången kom jag en halvtimme försent (pga missförstånd) vilket blev lite problematiskt i deras kalender den dagen. Men paret som har salongen är så otroligt gulliga så det löste sig ändå.. Dom blev så glada att Tintin & Karisma skulle komma – alla tycker om dem..

Kvällens middag..

Köttbullar & kokt potatis igår och pannbiffar m stekt potatis, lök & morötter i dag;

Gott!

I morgon iväg och handla till helgen – blir nog Spaghetti carbonara, Farmors fläskkotletter och en fläskfilé gryta tror jag. Får se vad de har i butiken och om de har något kul till extra bra pris.

Vädret i dag har varit varierande – rätt så bra på förmiddagen med en hel del sol och sedan fram och tillbaka på eftermiddagen. Ingen direkt värme har vi haft tyvärr, men den kommer förhoppningsvis snart tillbaka. Det blåste verkligen ordentligt längs med strandpromenaden men så fort man kommer upp på 2nd line Beach är det en väsentlig skillnad. Inte bara plus med att bo First line Beach med andra ord.

Frukostvanor..

Var förbi det relativt nyöppnade Brunch It härom dagen.. Det fanns så mycket att välja på – hade tyvärr inte tid att vare sig utforska menyn i detalj eller äta något men det verkar definitivt värt ett återbesök. Tänk vad härligt det skulle vara att slänga på sig några enkla kläder och börja dagen med en frukost ute.. Omelett med skinka och tomat, en smörgås med avocado och tomat och ett stort glas färskpressad apelsinjuice. Det skulle inte vara någon dålig start det inte. Man behöver ju definitivt inte gå ut för att börja dagen med en riktigt bra frukost. Vill så gärna komma igång.. Läste om Katrin Z:s knäckebröd och det finns tydligen ett parmesan knäckebröd. Hur gott låter inte det? De har hennes produkter i den ena av de två svenska butikern så jag får kolla där. Vill minnas att tidigare kollade igenom sortimentet och då fanns i just parmesan varianten men det kan ju ha ändrats.. De är verkligen inte billiga hennes produkter så ett vanligt knäckebröd skulle jag inte köpa från Clean Eating.. Kanske är de så dyra så att man får göra en budget för hur många skivor man får äta per dag;) Hur som helst så är det viktigaste att komma igång med frukost. Hemma.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.