Frågan är..

..om inte den fjärde och sista deltävlingen oxå var den bästa.

Bredd både på ålder och bidrag.. Blev lite berörd när den unga killen Bishara sjöng, så vacker röst.. Krävs lite nerver att kunna ställa sig på den scenen som första scenframträdande. Speciellt om man i det förinspelade inslaget säger att han sjunger mycket hemma men inte inför familjen eftersom han är så blyg..

Nästa vecka är det ju Andra chansen och sedan final så ”bara” två veckor kvar på Mello-cirkusen med andra ord. Jag har ingen aning om vem jag tror kommer vinna finalen, det är inte riktigt någon låt som satt sig sådär 100-procentigt. Vi får se helt enkelt – men först ska ju fyra av åtta från Andra chansen gå vidare till final nästa vecka.

Lite allt möjligt..

I morgon ska det vädret vända och solen komma tillbaka och stanna åtminstone de kommande tio dagarna (längre kan jag inte se). Inte några jättehöga temperaturer men så fort det blir soligt så blir det ju varmt och skönt i solen och där kan temperaturen ligga på mellan 22-27 grader..

Dags i morgon att bege sig till strand-promenaden och om det är riktigt soligt kanske till stranden. Inte så att jag planerar att sitta i baddräkt men lite färg skulle inte skada att få.. Kan ju sitta på stranden i ”rätt kläder” och inte så överklädd som jag ofta lyckas vara..

Mer och mer blommor kommer upp på väggar etc. Så fint och ännu finare kommer det att bli ju närmare våren och sommaren vi kommer. Det är ju fortfarande så att vädret växlar rätt mycket men det blir ju aldrig så kallt så att pelargoner etc dör när de står ute..

I veckan har ju Karl Lagerfeld gått bort, Han verkade minst sagt ha varit en excentrisk person.. Han levde väl ensam med sin katt som typ hade eget plan och precis allt galet man kan tänka sig bara en mycket excentrisk person kan få för sig att ge till sin katt.. Men man kan inte ta ifrån honom att han var duktig. Alla avrådde honom från att ta uppdraget som chefsdesigner för Chanel eftersom det verkligen inte gått bra för dem på många år. Tydligen triggades han av ut-maningen och tog jobbet ändå och har gjort Chanel till ett av de mest ledande modehusen igen.. Enligt vad jag läst:) Har inte några Chanel kläder i garderoben direkt….

Hoppas väderprognosen inför i morgon, sol och 19 grader i skuggan håller, ger en riktigt härlig dag vädermässigt.. Ska se om jag kan fotografera lite med min mobil, så får vi se om jag har tur att få till några bra bilder:)

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.