I morgon….

….kommer TV-Ola och då blir det svensk TV:) Movistar var här igår så nu är wi-fin på plats så då får vi hoppas att allt funkar för TV-Ola i morgon..

Blev inget regn i dag och heller ingen sol men sol ska det bli i dag.. Men kommer inte ha tid att vara ute så mycket i morgon så jag får passa på att njuta när vi är ute med hundarna.

Tänk vad….

….många nya och gamla program jag, om allt går som det ska, jag kommer kunna se från och med i morgon.

Efter Fem är ett exempel på program jag aldrig sett. Vet inte heller om det är något att titta på. Får väl titta rejält på TV under helgen för har inte tid att sitta framför TV:n i tid och otid..

Förberedelserna för Lets Dance är väl i full gång. Det brukar väl börja i februari/mars. Har ingen aning om vilka som är med så det får jag googla på, hoppas det är några roliga..

Casares..

Ungefär 50 minuter från Marbella ligger Casares, en liten ort med en befolkning på strax under 6 000 och en yta på 120 kvm2. Själva centralorten har 2 500 invånare. Man åker ner mot Gibraltar och åker sedan en bit inåt land. Har varit totalt usel på att besöka orter runt omkring men till Casares vill jag gärna åka vid tillfälle.

Casares i skymningen….

Från blondin till brunett..

Det är konstigt hur ”ett hår” kan förändras så totalt. Var ju blond tidigare, gjorde visserligen slingor för att ljusa upp det men någon brunett har jag aldrig varit, förräns nu.. Min hårfärg nu är väl närmast nummer två – Ash Brown. Men läkarna säger som sagt att det är fullständigt normalt att man får en ny hårfärg när man tappat så mycket hår. Har fortsatt att vara utan turban och det funkar även om jag har Europas minsta tofs, men är tacksam över att håret växer och blir tjockare. Håret är inte heller mitt största ”problem” utan det är kraften och orken att kunna gå ordentligt. Med det menar jag hur långt jag orkar gå och jag måste jobba med hållningen (det hade jag i och för sig ett behov av även tidigare). Man kan ju ha ett riktigt hårsvall men kan man inte gå med bra hållning och ha en vettig vikt så blir det ju inte värt så mycket. Jag tycker att jag äter ordentligt men någon viktuppgång har jag inte sett ännu.. Men den kommer nog i takt med att jag bygger upp det andra.

Tripp, Trapp, Trull..

Hur söta var inte de här små tjejerna:) Min kusin fick åtta barn och alla flickor.. De kom i rätt tät följd så hon hade nog att stå i.. Min kusin var mycket äldre än de flesta av oss kusiner då hennes mamma var mormors förstfödda och min mamma hennes sista av totalt fyra barn. Men så kul vi andra kusiner hade det på somrarna i Roslagen:)

?

I dag är det Internationella Pizza-dagen… I USA i alla fall. Tror inte att det är det vare sig här eller i Sverige så särskilt internationellt är det nog inte. Det är däremot morgondagen Alla hjärtans dag eller Valentines Day som nog firas i de allra flesta länder..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.