Låång dag….

Hade hundra saker på agendan så höll i gång mer eller mindre oavbrutet mellan 12-18.30. Så nu sitter jag här i soffan. typ helt slut med värmeelementet som värmer mig.

Vi var uppe på La Canada där de har Alcampo som är billigast på mat i Marbella. Det har ett mycket större utbud än bara mat, typ tvättmaskiner, mobiltelefoner, kläder och en hel del annat..

Det var väldigt mycket folk och i princip en full parkering, dvs mycket mer bilar än på den här bilden. Då är det klokt att ta ett rikt-märke var man parkerat så slipper man ägna 45 minuter åt att leta efter bilen… 25 grader i solen var det och det hade jag inte riktigt klätt mig efter.. Var oxå och köpte snus på det enda ställe jag känner till som säljer snus här. Ingen som vill ta risken, vet inte hur höga böter det är men de är nog kännbara..

Kvällspromenad….

Tog en promenad på kvällen, det var så otroligt vackert med solnedgången, Gibraltar och delar av Afrikas berg. Vågorna slog in och det luktade verkligen hav:) Kommer vara kännbart i benen i morgon så mycket som jag fart runt i dag. Har ju fortfarande en del problem med att gå på ett bra sätt, vissa dagar mer andra mindre.. Bara att jobba på..

Min skönhetsrutin:)

Det är ju så de kallar det nu för tiden. Vilka produkter man använder enkelt uttryckt.. Var inne på Lyko.se och skulle kolla en grej och fick då ”erbjudandet” att göra en kostnadsfri hudanalys genom att svara på 10-12 frågor. Häromdagen fick jag resultatet och det var inte lite produkter som krävdes om man säger så… Om man skulle följa rekommendationen gällande produkter jag skulle använda och så klart köpa så skulle kostnaden uppgå till 4 690:- Inte aktuellt om man säger så…

Det var inte just den här produktserien de rekommenderade….

Fina ögonskuggor….

Nästa gång jag behöver köpa ögonskugga blir det någon av de här. Finns en smink-kedja med väldigt prisvärt smink så man blir inte ruinerad när man behöver en ögonskugga eller något annat….

Finns i flera olika färgkombinationer….

Veckohandlat….

Veckohandlade som planerat i dag så nu blir det Farmors kotletter (tunna) som både steks och kokas, fläskfilégryta och kyckling klubbor bland annat.. Köttet och kycklingen var otroligt billigt.. Köpte även rejält med grönsaker för att göra soppor som lunchmat.. Till exempel;

Så härligt med grönsaksutbudet..

Nu så trött att jag måste sova….

God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *