Vad hände?

Middagen hos Pappa igår var både god och näringsrik så Tack för maten Pappa:)

Vad jag inte förstår är vad tusan som hände med/för Oscar Enestad? Han kom sist med sitt bidrag som jag trodde skulle vara ett av de fyra som gick vidare.. Efter Jan Malmsjö – absolut inget fel att man blandar åldrar, bara bra eftersom det generellt råder en viss ”åldersdiskriminering” men hans bidrag förstod jag mig inte riktigt på….

Tyckte låten var riktigt bra

Men de höll tydligen stämningen uppe på Efterfesten enligt Expressen..

Solen skiner och ska så göra:

Vid 14-tiden ska det vara 19 grader i skuggan så mellan 11.00 och typ 19.00 riktigt bra väder. Nu är klockan 15.30 och det är mycket riktigt 19 grader och så härligt i solen:)

Söndag ….

Innebär att eftersom alla som jobbar på kontor, i butik etc är det väldigt mycket folk ute en dag som den här…. Har varit ute mellan typ 11-15 i det fullständigt underbara vädret.. I morgon ska vi låna Pappas bil och göra en del ärenden som tex köpa snus och ”veckohandla” mat och lite annat..

La Tienda….

Upptäckte av en slump den här restaurangen som är typisk fransk.. Inget som är aktuellt just men kanske en födelsedagsmiddag.. Blir ju som att fira både 50-års dagen (som jag inte firade då pga total och digital 50-årskris) Pappa, som har svårt med det här att köpa presenter gav mig X kronor som omvandlades till min Pippi tatuering och sedan köpte jag en present till mig själv i form av en vintage-väska..

De jobbar mycket med lokala ekologiska grön saker och jag gillar vegetariska rätter men just nu måste jag bygga upp kraft och styrka och det innebär hela kostcirkeln.. Kyckling i alla dess former och fläskfilé är otroligt billigt här (går inte att jämföra med hemma) Ja, vi får se om det blir den här eller någon annan, kanske någon i Gamla stan eller en japansk som ligger i närheten som jag i och för sig varit på med Pappa, min syster och hennes son… Behöver ju inte direkt bestämma mig i morgon:)

Att ”veckohandla”….

….utan inköpslista är typ det värsta jag vet. Att ”planlöst” gå runt i butiken och inte veta riktigt vad man ska ha tenderar till att ibland föra med sig ”felköp” men framförallt att det blir dyrare…. Så nu ska jag göra en lista vad som ska ätas och vad som ska handlas..

Sov Gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *