Kyligt i luften….

I dag är det väl 16-18 grader men luften är ”rå” så särskilt behagligt är det inte… Men på lördag ska det bli både värme och sol – längtar! Annat är det i Hollywood där Jennie Hammar bor.. Hon och Karin Bastin har en av mina favoritpoddar Veckans Bläcka som nu nått upp till 10 miljoner nerladdningar. Jag vet inte hur det står sig mot andra populära poddar men det låter mycket. Det finns väl en 600-700 poddar nu, de växer rätt snabbt minst sagt.

Alla foton Jennie Hammars instagram….

Veckans Bläcka

Podden som jag lyssnar ikapp när jag har tid…..

Riktigt bra – har ni inte lyssnat så gör det!

Vår äldsta Influencer?

Christina Schollin

Hon är 80 år och går nu i barn och barnbarnens fotspår… En del sponsoruppdrag får hon oxå:)

Så här blev den….

Isabella på Löwengrip

Blondinbellas ”egendesignade” klänning till ELLE-galan… Snygg?

En ny sorts Taco….

En blandning av vanlig Taco & Råraka… Låter gott – recept ICA. Säkert värt att testa….

Åh vad jag längtar efter att kunna gå utan huvudbonad – snälla hår sätt fart och bli lite tjockare & väx!

Olika men fina stilar….

Kan tycka lika mycket om syrener och den lantliga stilen..

som den mer sofistikerade ”internationella” stilen..

Kristin K

….skriver öppenhjärtigt och ärligt om sin ”inre” resa. Att hitta sig själv och styrkan i sig själv. Lite som samma resa jag känner ett behov av. Kommer inte gå all in på Yoga och all den träning hon lägger ner men jobba med det inre, jobba med motion och styrka och med kosten så ska jag nog oxå känna mig stark och hel om ett tag. I dag har jag tränat på att gå och det går väl hyfsat bra men det som saknas är kondition kondition kondition. Men ju mer jag går dag för dag desto mer förbättras konditionen….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.