Guldbaggar & SJP

Guldbaggegalan ikväll innebar väl inga direkta överraskningar mer än att filmen om unga Astrid gick helt ”lottlösa” om jag inte minns fel och Gräns gjorde succé. Publikens pris till Tårtgeneralen – inte så oväntat det heller….Fint att ha systern Linda med på scenen tillsammans med mamma och pappa Hammar (vare sig Filip,Fredrik eller Persbrandt var där….

Det jag inte gillade var Emma Molins dåliga skämt om psykisk ohälsa och Halgus Valgus.. Har gjort både FB och Instagraminlägg om det.,. Kommer få 5 likes för alla vill se glamouren..,men då har jag fått skriva hur jag kände och det var det viktiga….

Så här såg dom ut….

Så här såg några av gästerna ut. Björn Gustafsson och Alba August (Pernilla Augusts dotter) bekräftade att de är ett par:)

SJP i New York….

Det var inte direkt igår som jag var i New York, jag undrar hur mycket staden har förändrats.. Har varit där 3-4 gånger och pulsen den stan har är oslagbar. Kommer ihåg när Sex & The City kom och man var typ ”troll-bunden:) Carrie var den självklara ”ikonen”

Hon är ju ”galet” smal nuförtiden. Tycker att jag är smal som först vägde 55 kg, sedan typ 70 kg (beroende på en medicin) den byttes ut och nu väger jag mellan 48-50 kg vilket är i minsta laget. Kommer nog snart ligga runt 50-52 när jag börjar äta ordentligt. Sjukhusmaten är både äcklig och har noll näring. Det val väl bara morgon youghurten som bidrog positivt….. Nu försöker jag äta ur hela kostcirkeln även om det någon dag blivit pizza..,

Petra & Puck….

Petra Tungården, fd modechef på Metro men som nu startat eget är ju en äkta Influencer. Hon har skaffat en liten ”Karisma” som heter Puck.

Michelle Obama

Michelle Obama åker all over the world med sin ”Becoming an intimate conversation with Michelle Obama. Så vitt jag förstått är biljetterna väldigt dyra och stort fokus ligger på att sälja hennes bok. Hon är ju omåttligt populär och för att göra en lite elak jämförelse tror jag inte att vi kommer se Melania Trump göra något liknande i fotspåren av sin man. Victoria Silvstedt jobbade och bodde ihop med Melania när de var modeller i New York för x antal år sedan. Hon heter och kallas Melania – inte Melanie….

I går kväll började jag gå.. Inte så att jag kan kilometersträckor men benen bär för kortare sträckor så det är bara att fortsätta ta ytterligare steg varje dag. Ska väl vara rätt så normal gång snart. Har lite sviter av lunginflammationen så kraften är inte direkt en superkraft….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.