Showpremiärer där & frisk luft & sol här….

I går var det premiärer både i Göteborg och Stockholm…

It takes a fool to maintain sane med Ola Salo på Rondo i Göteborg

Vad man kan utläsa av Instagram kommentarer så var det fantastiskt bra och det tvivlar jag inte på.. Han har en fantastisk röst och artistisk ådra så han går inte upp med en halvdan show. Känner honom inte personligen på något sätt men alla artister har sitt signum och rykte..

På Börsen i Stockholm var det Sanna Nielsen som även hon enligt Instagram gjorde en strålande show Foto Mats Bäcker (tror jag).


Har ju ingen möjlighet att se någon av dem men fick jag välja skulle det bli Rondo & Ola Salo…

Men jag kan leva med att inte se dem just nu..

Sisådär 26 graders skillnad.. Var ute en stund på dagen och rullades fram i rullstolen… Ville tacka Åsa och säga Hej då.. Vi fikade på ett enkelt uteställe och som ni kan se strålade solen….

Sandwich fast utan grönsaker…,

Behöver ju äta för att få styrka och det ordentligt – skrev ju tex igår att jag behöver fett.. Inte så mycket fett på den här.. vitt bröd, skinka & ost så fick kompensera det till kvällen..

Pizza med köttfärs.. I alla fall lite proteiner och lite glass. Får bli bättre ordning i morgon..

Kontraster… Carolina Gynning i en så fin skir sommarklädsel mot vinterlandskapet

Jada Pinkett Smith

Nu är jag lite fördomsfull igen men för oss här i Sverige tror jag att hon mest är ”känd” för att vara Will Smith fru men så är det definitivt inte i USA.

Där har hon en egen och mycket framgångsrik TV-show med huvudsakligt fokus på kvinnor i första hand och svarta kvinnor i andra hand.

Oftast har hon sin mamma och dotter med vid det röda bordet eftersom de är viktigaste kvinnorna i hennes liv. Will Smith ska ha sagt att det från hans perspektiv inte finns någonting hon skulle kunna göra för att bryta deras partnerskap. Fint sagt – för övrigt berättade hon i det senaste programmet att hon grät på dagen de gifte sig för att hon egentligen inte ville gifta sig (någonsin) men kände sig tvungen eftersom hon var gravid.. Hur som helst verkar det ju ha gått bra:)

Men det är inte alltid mamma och dotter sitter med under Red Table Talk, i bland ”kör” hon egna intervjuer. Skulle vilja se något avsnitt, hon verkar cool…men har väl inte de kanalerna. Apropå kanaler så är start för årets Mello om en vecka. Ska uppdatera mig på startfältet och gissa vilka som går vidare etc. To be updated….

Man behöver inte fungera länge på vad Hannah Widells favorit är i handväskan…..

I morgon påbörja ordentlig träning av uppbyggnaden av mig själv

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *