Utskriven

Efter ca 10 dagar är jag nu utskriven vilket känns skönt. Nu börjar det med att träna upp sig ordentligt även om det naturligtvis inte går att jämföra med hösten 2017 då rehabiliteringen var lång och mycket svårare (ben och muskler etc).

Strandpromenaden

Det får bli promenader utmed just strandpromenaden men vill även ”flanera” i Gamla stan. Har varit en tuff tid så nu gäller det att bygga upp sig på alla plan. Har en lite förändrad medicinplan som jag hoppas ska hjälpa till.

Behöver fett…

I morgon träffa min fina syster Åsa som varit nere och stöttat och hjälpt till lixom Pappa som verkligen funnits där ❤️❤️ till dem. Åsa åker hem i på söndag så skönt att jag blev utskriven i dag för inga utskrivningar sker på helgerna…och då hade jag missat en träff utanför sjukhuset med henne.

Undra hur mycket..


….som skulle minska per person? Min minskar nu – ska somna tillsammans med Jennie & Karin. Är riktigt trött efter utskrivning, pizza och massor av frukt.

Kram & Sov Gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.