Jeansjackor & Naglar…

Utvecklingen med hur man målar sina naglar har verkligen gått framåt. Från den enklaste franska manikyren till riktiga konstverk (med olika typer av hjälp ser det inte så svårt ut). Men det är inte alltid lika lätt som det ser ut när det kommer till kritan men det är ju inte inte direkt farligt att försöka. Även om om vi har svensk vår/ försommar så vill jag ha lite ordentligt med färg, inte någon ljusrosa eller så. Får klura lite på vad jag vill ha för det börjar bli hög tid att fixa dem..

Finns att välja på om man säger så… Tror att jag kommer gå åt det svarta eller blåa hållet föt i nästa vända gå till rött… Dom har hur som helst hållt sig väldigt bra den gången, vilket ju är en viktig faktor..

Vill så gärna ha…

….en lite ”over-sized” jeansjacka. Jag kan inte komma ihåg om jag har någon jeansjacka över-huvudtaget. Kan finnas någon gammal i någon av de lådor som kom med från Sverige men jag tror inte det. Skulle det göra det är den inte over-sized men det skulle inte spela någon roll, skulle bli tacksam för vilken jeansjacka som helst.

Hur mycket jag än älskar Karisma kanske inte en jeansjacka med ”Karisma” motiv skulle stå överst på listan… 55 år med hundmotiv på jackan känns lite sådär… Däremot finns det mängder med snygga modeller och varianter;

Det finns precis hur många olika varianter som helst i prisklasser över det bredaste spektra. Min första ”jag unnar mig” när jag uppnått det första målet kanske ska vara en jeansjacka från tex H&M där priset ligger på 499:- Men självklart hoppas jag hitta en i någon av lådorna som ännu inte packats upp.. En jeansjacka är snygg till precis allt det är i alla fall en sak som är säker..,

Lite mer uppdressat

Riktigt snyggt 24/7, dvs när som helst

Ska bära såååå mycket från och med nu för det har jag med mig från Sverige

Bröllop

Något som det verkligen går trender i är brudklänningar. Vi gifte oss samma år som Jesper och Mia Parnevik, dvs för 24 år år sedan (de här få dagarna i januari räknas inte än). Då var det det som vi i dag skulle kalla gräddbakelser som gällde designmässigt. Min var väl inte gräddbakelsernas gräddbakelse utan mer romantisk men absolut inte slank som modet är i dag. Jämför vi då med paret Parnevik kan jag subjektivt…

Ser ju inte helheten på hennes klänning men vi min var nog lite fluffigare upptill och ungefär samma nertill. Min köpte jag tillsammans med svärmor i en butik i Trollhättan och om jag inte missminner mig kostade den ca 5 000:- Finns ju ett TV- program nuförtiden som heter ”Do you say yes to the dress” där budgeten för brudarna varierar mellan 1 000 kronor upp till flera hundra tusen kronor. Skärpan är ju som sagt inte perfekt i bilden men jag hoppas att jag ”hållt mig” i lite bättre skick både vad gäller hud och vikt under de 24 år som gått. Inte för att det är världsviktigt men är övertygad om att man mår bättre totalt sett då..

Skulle jag gifta mig i dag, snart 55 år gammal skulle väl de flesta tycka att jag skulle gifta mig i någon damig dräkt. Men jag känner mig inte speciellt damig så det skulle vara otänkbart. Många tycker att om man gifter sig för andra gången ska man inte ha en traditionell vit bröllops-klänning (tänk vad folk ska tycka om allt….) Nej, om jag nu skulle gifta mig igen så skulle min klänning vara slank, vacker och enkel. Brudbuketten skulle vara så långt ifrån de där man ”normalt” sett ser. Pioner och vilda ängsblommor löst sammansatt. Ska jag gifta om mig? Nej – bara något jag kom att tänka på i dag….

Jag hade inte haft den öppen så långt ner under brösten men annars hade ”Less is more” verkligen fått råda..,Kram!

En reaktion på ”Jeansjackor & Naglar…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.