Dan före dan före dopparedan..

Solen skiner och det är riktigt varmt i solen. Har några olika väderappar men ibland kan man man inte lita på dem, men i dag verkar det som om man kan det. Temperaturen som visas är ju i skuggan så vi har haft det riktigt varmt här i dag..

Klädsel typ en tunn tröja eller skjorta – så skönt!


19 graders skillnad men är väl mer eftersom det är skuggan som mäts. Lördag i dag = Marbellas marknad, var där en kort stund. Läste i det Nyhetsblad som nästan alla svenskar prenumerar på att Marbella Stad beslutat att återuppta tjur-fäktningarna igen. Fruktansvärt tycker jag. Härom veckan läste jag att arenan skulle användas till evenemang etc men dit kan väl tyvärr tjurfäktning höra. Under marknadsdagarna har de lite lokal konst som de säljer där.

Tjurfäktningsarenan i bakgrunden


Arenan från luften – kan bara inte utstå tanken på att de ska börja igen. Jag hoppas verkligen de tar sitt förnuft till fånga.

Tycker att jag ser mer ”vanliga” granar i år än jag normalt sett brukar göra. Inga skogsgranar direkt utan i plast – en del fina och en del vansinnigt ”tacky”..

Kategorin ok

Kategorin Tacky

Carolina Gynning..

En kvinna med många sidor. Från Big Brother (och den första som hade sex i TV). Jag vet inte om det var Säsong 1 men vann gjorde hon i alla fall och den prissumman la väl grunden för hennes möjligheter att börja bygga business och vinsten gav henne ett varumärke (även om det inte var det starkaste varumärket då så var det i alla fall en grund). Hon har skrivit någon bok där hon öppet berättar om allt galet hon gjort, i vilka de upplagor de sålt har jag noll koll på. Men att hon har flera olika sidor både som person och yrkesmässigt det har jag i alla fall lite koll på..

”A strong woman builds her own world”

Men bara kostym och knytblus blir för tråkigt för en person som Carolina – så coola stövlar så är outfiten perfekt

Carolina ❤️ Ibiza

Att hon älskar Ibiza och åker dit så ofta hon kan är ingen väl bevarad hemlighet. Kavaj/kostym klädseln gissar jag var bara för att hon skulle på styrelsemöte i något av sina bolag. Knappast en klädsel hon normalt sett använder. Definitivt inte knytblus heller.. Hon skilde sig ju för en tid sedan men hade hunnit med ett kort förhållande efter det som hon nu avslutat. Hon kände sig enligt utsago inte redo för något nytt förhållande så nära inpå skilsmässan.

Sparat har hon gjort så nu häromdagen fick hon nycklarna till sitt alldeles egna hus på Ibiza…

Tror att hon kommer tillbringa så mycket tid hon bara kan där.. Vet inte riktigt hur gamla barnen är men det finns väl fritids och skola att ta hänsyn till, men nu är hon ju varannan vecka mamma…

Huset på Ibiza var nog den allra bästa jul-klapp hon kunde få (även om hon gav det till sig själv). Här blir det inga julklappar, kan låta precis hur tråkigt som helst men så blir det i år. Två vuxna och inga barn så jag överlever verkligen en jul utan julklappar.

Ibiza….

Jag har ”bara” varit på Ibiza en gång. Det är så många år sedan att jag inte kan komma när det var men det är nog nästan 25 år sedan.. Herregud, man kan knappt tro att det är sant. Time flies – men ”Vägra vara tant” får fortsatt vara devisen.. Det var hur som helst en bjudresa så jag var bara där i typ fyra dagar eller så. Vacker natur och ett partyliv jag nog aldrig upplevt efter det..

Sminkpenslar/borstar

Visste ni att man ska göra rent sina smink-penslar/borstar varje vecka? Är man make-up artist måste man göra det varje dag. Det finns ett gäng olika märken med ändamålet att just göra rent penslar/borstar. Jag kan erkänna att jag absolut inte gör det, visste inte att man skulle göra det och inte heller att det skulle göras med ett speciellt medel. Det är bara att inse tre saker

  • Det kommer nya saker som ”bara måste” göra hela tiden
  • Indudtrin utvecklar nya produkter som vi ”bara måste” köpa för att kunna göra det vi ”bara måste” göra
  • Jag har säkert skrivit om det här förut..

Vore kanske bättre..

Att de övervägde att tvätta Globen….

Rum..

I de allra flesta rum så är det mesta av inredningen rektangulärt. I bland kan man se runda soffbord i två olika storlekar bredvid varandra eller ett runt matbord men det mesta är just rektangulärt. Ett bra tips för att bryta av på flera sätt och gärna sätta blommor framför är runda speglar. Bryter av väsentligt mer än man tror..

Perfect Day?

Hannah & Amanda…

Nu är jag ute och spekulerar igen, kanske på väldigt hal is.. Men det måste man få göra, ibland har man rätt och ibland har man hur fel som helst. Any way.. Jag prenumerar på Hannah och Amandas Nyhetsbrev och i princip varje vecka kommer erbjudanden om rabatter på 15-20% på Daisy Graces klädsortiment. Kanske inte på hela sortimentet men det är alltid X antal plagg ur sortimentet. Så därför spekulerar jag alltså i hur det egentligen går för varumärket. Om det hade varit så att allt gått tipp topp hade inte rabatter i den omfattningen varit aktuella.. De var ju så otroligt glada över att MQ valt dem som deras ansikte utåt för Nyårskampanjen och att de skulle komma in i MQs alla butiker.. Så här såg det ut då:

Sedan pratade de i senaste podden om att Amanda blivit uppkallad till en samarbetspartner som ”blivit” rädd för att ett samarbete med dem skulle skada deras eget varumärke. Vem kunden var nämndes inte men oavsett om det var MQ eller inte så är det verkligen inte bra för deras egna varumärke när kunder börjar dra öronen åt sig.

Dreven och annat..

Det har ju inte direkt varit några Hallelujah Instagraminlägg efter deras Livepodd. Ett inlägg från Hannah där hon kortfattat skriver ”Tack allihop för ikväll, vad kul vi hade” Lite lågmält skulle jag kalla det. Amanda var inte ens med på bilden. Det kan hänga ihop med att två nyckel-personer lämnar Perfect Day (dvs dem) och startar ett konkurrerande företag. Det är dels den person de tillsatte som VD men som de efter typ tre veckor gav en väsentlig sämre tjänst och en viktig nyckelperson som sedan september jobbat med att bygga upp de konkurrerande företaget. De har redan direkt fått med sig Filip & Fredrik och en mina absoluta favorit poddar Mitt i livet. Tror inte att det kommer stanna där. Sedan har det varit ett par drev där man givit sig på Perfect Day som bolag och ibland någon av dem som enskild person så de har varit ett tufft år med både framgångar och motgångar men den här veckan har definitivt varit tuff..

Lokföraren….

….stannade så att alla fick möjlighet att se det juligt dekorerade huset – vi har tid bara vi vill. Plus i kanten till honom tycker jag… Undrar just hur många timmar det tog att fixa till det…

Rött + Rött är Rätt

Amanda Schulman skrev på sitt Instagram att man visst kan ha rött + rött och jag är den första att hålla med. Varför skulle vi inte kunna ha det? Vi har ju svart + svart, blått + blått osv. Håller ni med.

Man kan klä sig snyggt och billigt! Bild nummer ett är en klänning under 300:- Kolla c8flinkenberg för att hålla er uppdaterade på kläder till vettiga priser..

På önskelistan

Jag bara älskar den här vasen – man kan nästan ha den utan blommor och den är snygg ändå.. eller vilken typ av blommor som helst..

Sista rapporten från Blondinbella före jul?

Med tanke på hur mycket Blondinbella outsourcar för att hinna med att driva sina bolag så har hon valt att prioritera mycket tid på alla typer av Sociala medier. Men det är klart att det bygger hennes varumärke (när hon inte sådana stolpskott som hon gör ibland) mer än om hon dammsuger.. Hur som helst så har hon haft ett antal julluncher/middagar med de olika bolagen nu den sista veckan och en ”present” hon fick från teamet var

En måltavla för 2019 – en riktigt bra present både för henne och teamet totalt

Nu tar hon lite julledigt – hur och var hon ska fira julen har det varit tvärtyst om. Tror inte det beror på säkerhetsskäl för hon har varit väldigt öppen om var hon är och ska i övrigt.. Nyår tex ska hon till Gstaad med sin kusin. När jag tänker efter har jag aldrig sett en enda bild på hennes familj i övrigt.. Att hon bröt med sin Pappa har ju varit officiellt men sedan kom det någon story om att de försonats. Men var är mamma? Finns det några syskon? Kan ju vara så att de inte vill finnas med i något rampljus men man kan ju skriva Mamma var här tex.. Hmmm lite skumt, eller?

Undrar om hon klarar att packa själv den här gången

Konsten att förstöra en hummer.. från USA så klart

Fördom igen? Bättre än mycket annat men inte det bästa sättet att äta en hummer det vågar jag lova..

Om du inte..

Hunnit slå in alla julklappar eller har lite tid över för något gulligt…

Bild nummer ett – skänk några kronor till välgörande ändamål.. Lägg lite tid på att slå in dina julklappar. Unna dig tid med varm choklad och en bra bok eller magasin.

Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *