Spanska tomater & Puerto Banus

Hemma på förmiddagen, var lite halvslö men det var så fint väder så att inte ge sig ut vore en dålig idé. Länge sedan jag var i Puerto Banus så åkte dit och promenerade längs hamnen.. Var en mix av ”sommarbilden” med värme & massor av lyxyachter och en liten julmarknad. Det ”enda” som var gemensamt var är att det var mycket folk..

Ingången ner mot hamnen

Lyxbåt efter lyxbåt, vissa snyggare än andra:)

Inte direkt små eller få…

Inte den snyggaste jag sett..,
STOR och snygg
Det var så otroligt varmt och skönt så en liten julmarknad kändes inte riktigt ”rätt”. Den var ju inte direkt stor, typ 10-12 små stånd med mestadels nötter, julgodis och lite annat som passar som billigare julklappar. Det här inlägget kommer antagligen se jättekonstigt ut för jag har uppdaterat till den nyare versionen och förstår den inte riktigt än..


Fanns ett litet bord där barn kunde pyssla och göra sina egna små juldekorationer.. Sedan kan man ju inte glömma att man var i Puerto Banus…
Sedan hade de ett litet band som sjöng (till inspelad musik) och som de mesta i Puerto Banus så var det inte så äkta.. Men barnen tyckte det var kul och många filmade så tydligen uppskattades det.. 
Pingviner och jul – hänger de ihop?

Lyxbutikerna på rad som vanligt med ”lyxiga” juldekorationer. De butikerna ligger på gatan bakom hamnen och där den lilla jul- marknaden var och var rätt så folktom… Efter att ha strosat runt ett tag var det dags att handla helgens middag.. Här är ju allt stängt på söndagar med typ några få små butiker med ytterst begränsat sortiment så det är säkrast att handla på lördagen även för söndagen.. Det blev två stopp för ”vår” närmaste butik har inte Halloumi vilket jag är extremt sugen på.. Kom på tre stopp blev det köpte lite grönsaker från en gårdsodlare på marknaden.

 

Hur man får bort smultronbilden jag fick dit av misstag har jag inte lyckats klura ut än:)

Grönsakerna här nere rent generellt är ju så mycket godare än de i Sverige..

Fullständigt underbara tomater! De här två väger nog 700-800 gram ihop.. 

I morgon blir det wraps med stekt/grillad halloumi, gurka, röd lök ,några bitar av de underbara tomaterna & gualcalemone (säkert felstavat)…..

Jag fullkomligt hatar när Facebook, Instagram, WordPress eller vad det nu må vara uppdateras. 98% av befolkningen tycker säkert det är bra för det kommer fler funktioner etc men för mig är det inget annat än en nightmare. Att jag inte ens kan ta bort smultronbilden visar nivån om man säger så.. Tyvärr vet jag ju oxå att Bengt inte är intresserad (IT chef Cloetta) av att bo under min säng.. men gästrummet då? Det är jättefint:) Kan ju vara ett alternativ att du tar en liten betald semester hit i sommar, då är det ju bara 40 mil.. Eller så kan vi kanske vända på det.. Jag åker 40 mil.. Ni hör min desperation – öppen för typ alla förslag:)

En annan sak jag varit duktig på i dag;

Klar skärpning mot tidigare


Det var 207 blev sedan 136 och är nu O men den bilden ligger i andra telefonen och bara orkar inte… Av de 207 så var ca 15 mail till mig och resten Spam.,,

Nu byter jag till min modernare telefon och ser om jag lyckas bättre..

Solnedgången i Estepona

Kram

2 reaktioner på ”Spanska tomater & Puerto Banus”

  1. Nej, jag såg inget svar. Men det är inte bara du som har problem med bilder i WordPress nu. Såg en annan politisk bloggare som inte fick ordning på det heller…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.