Mormors födelsedag @ IDOL final..

7 December 1899….

föddes min älskade mormor – den kärlek jag kände för henne går inte att beskriva med ord. Alla tycker väl att de hade/har världens bästa mormor.. men ingen kan slå min..

Hon föddes och växte upp i Rånäs..

För att sedan skaffa jobb och lägenhet inne
i stan (Bondegatan)

Sedan blev det Hoburgstigen i Bromma (jag älskade ekorrarna som klättrade i tallarna där).. Tyvärr drabbades hon av cancer och lämnade mig med floder av tårar och sorg när hon var 76 år..

Vilka minnen jag har från somrarna med mormor och kusinerna i Rånäs. Varje sommar var jag där i ett gäng veckor..

Så mycket minnen…

Så vitt jag minns det var Rånäs slott ingen pärla direkt utan måste ha genomgått en rejäl renovering;

Konferenser, SPA, weekends och bröllop – tror det går riktigt bra för dem..

Bland annat gifte sig Kenza här (en av Sveriges största bloggare och influencers) och det verkade ju ha varit glädjefyllt & lyckat(

 

Det finns produkter för allt…

Är väl i sig en helt ny produkt men nu ska vi ha primer både för ögonskuggan och läppstiftet. Kvaliteten på läppstift varierar ju i oändlighet – vissa kan sitta i timmar andra åker av snabbt och håller sig inte snyggt. Ögonskuggan däremot brukar väl hålla sig någorlunda på plats.. Hur som helst så har Smashbox under många år haft jätte-bra primer för olika hudtyper. Men hoppar nog den här:)

Kvällens middag – Köttbullar i tomatsås 

Enkel middag i kväll för att vara redo för IDOL finalen. Har inte följt det alls eftersom jag inte haft någon svensk TV.. såg något avsnitt i början/mitten. Hur som helst så tror och hoppas jag att hon vinner.. Enkelt som en plätt med kvällens middag som jag serverar med spaghetti..

För att undvika att köttbullarna inte blir så där saftiga och goda kan du slå i en liten skvätt grädde.. Rena rama Lady & Lufsen middagen:) Recept: Fredriksfika.

Pippi gör Comeback

Det var ju inte direkt vare sig Lady & Lufsen eller Pippi Långstrump hade premiär. Med helt nytt manus sätts en föreställning upp på Intiman. Härligt att massor av barn får möjligheten att se Pippi Live igen (även om hon i åratal funnits på Gotland men det har inte varit samma sak (tycker jag..)

Nu vet jag vad jag ska lyssna  på..,

Just i dag Podden Hannah & Amanda Report.. Kvartssamtalet var just som det läst ett samtal på en kvart.. Fyra personer och 15 minuter tyckte jag blev lite rörigt men hittade den här Podden med mer eller mindre intressants personer..,

Lyssnade igår (ny podd – typ 8-9 avsnitt. Riktigt bra!

Bokväg blir det det här… Dokusåpa kändis som tjänar väldigt mycket på samhällets brister.. Jag har skrivit och retat upp mig på det förut. Hon skriver självklart inte något namn men…

     Godnatt & Trevlig helg’

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *