Nu lyser det i Marbella….

Var lite lätt trafikkaos på vägen till garaget vid Avenida del Mar, det var därifrån det sas att man skulle uppleva när de tände belysningen bäst. Hämtade upp upp Pappa på vägen men i nsåg att vi inte skulle hinna fram med bil och få en plats i garaget. Parkerade i stället och begav oss till fots.. Jag hade väl någon bild framför mig hur de skulle räkna ner till ”tändningen” eller något liknande. Men plötsligt två minuter innan 20.00 var all belysning tänd😩 Jag visste i och för sig att den mäktigaste upplevelsen skulle vara i Malaga men det här blev lite av en besvikelse..  Fortsatte inte hela vägen till Avenida del Mar även om vi var typ en minut bort för julbelysningen kommer ju att vara kvar så vi har hundra tillfällen att se den.

Åkte i stället till La Canada för att äta middag på M Wok. Inte Mr Wok som jag skrev tidigare, det ligger i Edtepona och är tydligen “konkurrenter” – jag trodde det var någon typ av kedja…

Massor av god mat som vanligt men åt inte riktigt lika mycket som jag trodde. Som vanligt lite blandat till förrätt och sedan grillade gambas med sparris och lite andra tillbehör.

Vi kom ju rätt sent så butikerna började tömmas på folk (de har öppet till 22.00) Men om en sisådär 10 dagar kommer det vara kaos från öppning till stängning när alla ska köpa sina julklappar. Då kommer jag garanterat hålla mig därifrån…

Några fler som nog gärna vill hålla sig därifrån, typ jämt är alla barn.. Så för att hålla dem på gott humör och intresserade av att vara kvar så att föräldrarna kan shoppa loss och öka butikskassorna finns små elbilar.. Smart! Kräver förstås att föräldrarna håller koll för annars kan typ vad som helst hända…

I morgon..

Står det en hel del på agendan. En liten sväng till marknaden, handla helgens middagsmat och packa upp och ned ett antal kartonger. Ned är sommarkläderna och det är prio ett. Måste få en översikt och ordning på kläderna, har ju inte direkt vare sig ett dressingroom

 

eller ett

Verkligen skillnad på make-up. De har väl säkert nästan lika mycket smink på sig men en dem har en look som nästan ser osminkad ut och den andra ska vi inte tala om..

Apropå sminkpenslar & annat..

Här har man gått ”all in”  – nöjer sig inte med en sminkborste utan guldiga och rosa.. känns det inte lite ryskt?

Däremot tycker jag den här ögonskuggan är snygg men har vare sig hunnit gå igenom det smink etc som kom med i transporten  från Sverige eller tittat på några fler tutorials så får börja i den ändan.

Tydligen en succé 

Lovorden har haglat över Orup och hans konsert på 60-årsdagen i Globen i går. Det är en typisk sak man missar genom att bo här.. man kan aldrig se några konserter, shower, teatrar etc. Hade tex mer än gärna sett Weeping  Willows julkonsert. Gjorde det för några år sedan i Norrköping och den var grymt bra!

 Perfekta Marbella kläder för årstiden igen.. Färgmässigt funkar det året om vitt & karamell. Här vita jeans, vit topp och lite tunnare karamellfärgad kappa

Andra vackra färger

Skymning i Nerja – Foto Madeleine Mesterton

På väg A7 i Marbella Foto Lucia Cavia

Ett doftljus jag vill ha….

Kan man ge sig sig själv en julklapp?

Riktiga kontraster

Bild Evelin Valentinsson

Tidig lunch i Marbella med typ + 18 grader

Skidåkning i Sierra Nevada på eftermiddagen

Bild Diana Morales Properties

Människans bästa vän….

Undrar om Karismas avlägsna släkting är på julfest i kväll med tuperade öron.. Vackert är det inte så party eller ej för Karisma så kommer hennes öron få vara intakta. Hade jag inte redan haft två hundar hade jag nog inte klarat av att motstå en sådan här liten sötnos som Sixten (ett par veckor gammal)…. Men hur söt han än är så blir det bara för mycket med en hund till…

Så här såg det ut hos den här familjen i dag…

Bortsett från att Johanna Lind Bagge är otroligt vacker klarar hon uppenbarligen att ta hand om sju hundar! Jag vet inte om alla bor hos dem jämt men jag skulle inte klara det ens en dag. Vet att de har fyra eller fem hundar som Anders Bagge berättade om i din bok. Kanske har de skaffat fler? Hur som helst så lämnar de in hundarna två helger per månad på ett hundpensionat i närheten för att få helt egen tid. Tar rätt mycket tid att hantera sådär många hundar men han berättar oxå i boken att det är inte alltför sällan de åker och hämtar hem dem för de saknar dem så mycket…

Så fint för barnen…

Lite sent ute kanske men såg dessa på Instagram i dag. Så fina 1-24 små julklappspaket till barnen gjorda av Marie Wikman. Inte försent än om ni lägger på ett kol / paketen har ni väl klara så bara grandekorationen att fixa. Behöver inte vara i trä – ta gran i plast eller naturlig och byt ut när den börjar barra..

Dokusåpan fortsätter..,

Både blogg och Instagram inlägg från Blondinbella.. Blogg både igår och i dag.. Ord står mot ord..

”Vi har det bra”

Tillsammans med livvakten har de lämnat landet..

Det framgår förvisso inte var de är just nu MEN hon reklam för sitt event i New York nästa vecka med info om exakt var de ska vara. Regel 1A för personer som säger sig eller står under hot ska absolut INTE röja var de befinner sig. Det säger ju sig självt.. Ex-maken Odd stöttar henne till fullo.. Ja, den här storyn lär fortsätta..

Grattis Lena Ph

Nu ska jag lyssna lite kort – på vad berättar jag i morgon

                    Godnatt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *