Det blev ingen tisdagslyx….

Varför kan man ju undra… Jo för att av någon anledning kom inte potatisen med i kassen hem. De har små små fina potatisar som var förpackade i cellofanpåsar med rött typ sidenband som jag skulle haft med laxen… Får åka tillbaka i morgon och så får det bli ”lyxonsdag” i stället, men det går ju bra det med det. Men vad gör väl lite potatisar när grannen kom och och hjälpte oss så att vi fick till det med svensk TV – äntligen!

Har verkligen saknat möjligheten att se på TV, Viafree via mobilen osv har ju funnits men inte samma sak som att titta på en stor riktig TV-skärm.

Första program ut blev Lailaland.. Wahlgrens värld är tydligen över för den här säsongen (brukar väl vara på tisdagskvällar annars) Kommer inte sitta fastklistrad framför TV:n men skönt att kunna hoppa upp i soffan och ha lite TV-häng. IDOL kommer jag nog titta på, det är väl inte långt kvar till finalen..Men det jag saknat mest är Nyheter och Nyhetsmorgon (speciellt Nyhetsmorgon helger). Var en sväng på Apoteket i dag och hämtade min medicin. De har ett jättekonstigt system för att hämta ut medicin som jag ska beskriva en annan dag…

Dagens perfekta Marbella ”outfit”

Stickad tröja, långbyxor var typ den perfekta klädseln i dag. Solen såg man dock inte så mycket av men temperaturen var ok. Bild från Säker Stil. Jag gillar verkligen stickade tröjor så länge de inte är sådana stickiga varianter. Längtar efter sol och ännu mer efter våren & sommaren. Men det kan bli rätt mysigt med lite jul & nyår här oxå innan våren kommer. Hoppas på ett bra första kvartal, ibland kan januari vara riktigt trist men då får man väl göra lite roliga saker..,

Apropå roliga saker

Källa: Richard Björkman

Det här är den gamla tjurfästningsarenan som ligger ovanför Puerto Banus. Tjurfäktningar har man slutat med för många år sedan, tack och lov! Nu har det beslutats att arenan ska göras om för att hålla olika typer av evenemang, konserter mm. Det ser jag fram emot, kommer bli en hel del att gå och se etc. Nu har de evenemang i kongresscentret som ju inte alls har samma charm som en fd tjurfästningsarena och upp mot bergen (lite likt Dalhalla) Det är häftigt men evenemangen är få och bara i juli och augusti typ. Vet inte när den nya arenan ska stå klar.

Sofia i Tel Aviv

Sofia Wistam Instagram

Sofia Wistam överraskade sin man som fyller 50 år mef en resa till Tel Aviv. De hade varit på en fest och när de var på väg hem åkte Sofia till Arlanda.. De sov över där och åkte morgonen därpå till Tel Aviv. De tillbringade 4-5 dagar där tillsammans och Sofia passade även på att titta på sina nya smycken (som tillverkas där). På nedre bilden syns armbandet Cirkle of love. Precis som hals-bandet tycker jag att även detta är fint.. Serien heter By Sofia Wistam. Kan beställas på nätet och köpas i Pernilla Wahlgrens butik. Grunden även i detta är symbolen EKG som påminner mig om min sjukdom och kanske jag hellre skulle vilja ha armbandet än halsbandet. Halsbandet är lite kort och jag är inte ”överförtjust” i korta halsband när jag tänker efter..

När livet förändras….

Båda bilderna Sannas Instagram

Man kan nog beskriva Sanna Lundells och Mikael Persbrandts förhållande som en riktig berg och dalbana. Nu har hon lagt ut ett Instagram inlägg som beskriver delar och är väldigt fint skrivet. Nu har han fått sin diagnos Biopolär 1 och det har drivit honom till att både missbruka och göra helt galna saker. Observera att inte alla människor med biopolaritet gör totalt galna saker men kombinationen med missbruk av både det ena och det andra skapade ett kaos. Rekommendation: Läs Sannas inlägg, läs Mickes bok och artikeln i Amelia om hur lycklig mammas är över hur familjen äntligen fungerar. Har en del kontakt med henne och hon kan inte med ord beskriva sin lycka över att familjen förändrats från en dysfunktionell familj till en funktionell familj där alla mår bra.

Apropå mysdressar

Avdelningen riktigt ful…,

Lite snyggare varianter

Det är som det där med underkläder jag skrev häromdagen – mysdressen ska lixom hänga ihop så att man inte har några gamla urtvättade typ joggingbyxor och någon T-shirt.. Lite finare och man känner sig finare och då mår man lite bättre. Kan låta ytligt men det ligger en del i det. Sedan är det ju inte mysdressar i guld för 3 000 som krävs – behöver inte vara ett dugg dyrt men lite ”stil” vips så har man en bättre känsla..

Ett exempel på tunikan för de varma sommardagarna

Isabel Adrian                                                       Kollade lite på Isabel Adrians Instagram flöde. Kan konstatera att hon har ”många ansikten”. Olika stilar i allt från det enkla till lyxens lyx.. Följer några personer på Instagram, kanske skulle följa henne. Förstår inte riktigt det här med algoritmer för i mitt flöde dyker upp personer jag aldrig bett om att få följa men jag finns angiven som följare. Tur jag nu ska börja lyssna på Frida Boisens bok så jag lär mig mer och mer..

Julens utveckling….

Förr var allt kring julen och julpyntet i rött med kanske något inslag av någon annan färg på tex julgranskulor men det var rött, rött och åter rött..

Sedan började det gå över till den vita julen

Som varvas med den rustika julen

jälv är jag en kombination av den vita och rustika julen även om jag i år inte kommer att ha något överdåd av julpynt. Har hittat ett fantastiskt doftljus – stort som håller hur länge som helst men prislappen var avskräckande…

Dagen efter…

Isabella Löwengrip la upp sitt inlägg om att den bilden när hon kläddes upp var sista dagen för evenemang och typ allt för nu skulle hon bara vila upp sig tillsammans med sina barn så var hon ute på nytt evenemang. De vann något pris men hennes kollega och de andra fyra hade ju kunnat ta emot det.. Men när jag läser hennes blogg inlägg i dag kan jag inte bara göra annat än känna sympati – se nedan:

Inte så kul att vara Hampus, även om han verkligen förtjänar det.. ”Alla” vet ju vem han är eftersom de uppträtt offentligt etc och han blir ju rejält uthängd vilket inte är mer än rätt. Man skulle väl kunna säga att typ är nutidens ”Sol & Vårare” Hon är ju ett riktigt kap med både sina företag och alla de pengar hon tjänar. Men någon känsla för när man går över gränser verkar han inte ha…

Dags att sova – i morgon massor att göra så inget utrymme för någon sovmorgon..

               God Natt!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *