Snurriga Black Friday….

Herregud vad jag snurrar med dagar… Var väl helt övertygad om att det var Black Friday i går när det som alla vet (utom då jag) att det är i dag.. Först i morse i väg för slipning och oljning  av teak-bord samt att jag hämtade alla ”dynfordral” som jag håller på och tvättar för fullt nu. Finns ju en och annan fläck som jag verkligen hoppas att jag får bort så att jag får fullt betalt nästa vecka när de kommer ner för att hämta möblemanget. Sedan i väg för att handla mat och passade på att titta i några butiker.. Någon hade olika rabattvarianter på sin Black Friday (allt från 10-70% på olika varor) några butiker hade ingen  rabatt alls. Lite upp och ner helt enkelt.

Såg den första julgranen (i plast såklart) Full av små små ledlampor så det syns inte i det här ljuset  att det finns belysning. Nu är det exakt en vecka och 45 minuter tills all belysning tänds.. Det ska bli häftigt att se.. Middag ikväll Isterband med potatismos & rödbetor, inköpt i svenska butiken. I morgon fiskgratäng på kvällen och någon lunch när det är marknadsdag… Kanske på Mr Noodle – de har en förrätt som är lagom lunch för mig. Friterade räkor med supergod dressing eller kanske ”puben” som har lite av varje typ hamburgare mm.. Vi får helt enkelt se..

Lika förvirrat som min förvirring kring Black Friday…

…måste jag nog säga att en hel del som händer och sker kring Blondinbella verkar vara och har varit ett tag. Men om vi nu tar det sista som kanske började med stalkern… Det var ju en del turer kring det där och det hela verkade till vissa delar lite svårförklarat.. Sedan skulle hon ta paus från sociala medier och telefon i tre dagar pga utmattning så hon kunde inte följa med på den viktiga affärsresan med sin kompanjon till New York. Fredag till söndag skulle hon återhämta sig. Det gick mindre bra, söndag kom ett Instagram inlägg ut och INGEN återhämtar sig från en utmattning på tre dagar. Då måste den ha varit rätt begränsad. På måndagen åker hon till New York med affärskollegan. Skulle inte hon ha åkt på fredagen?

Sedan kom ju gårdagens inlägg där hon är helt förkrossad och att hon inte längre träffar sin ”pojkvän” av skäl hon inte vill gå in på. Hon vill bara ligga i sängen och låta sorgen gå över..

kommer det här:

Sedan fortsätter bloggen med ett sponsrat samarbetsinlägg som upptar ca 80% av bloggen (minst)

Skulle Odd (exmaken) eller den nye killen Hampus ha något med stalkern att göra eller varför är hjärtat krossat… Det är ju helt omöjligt (och egentligen ointressant) att förstå vad hon gör/vad som pågår. Det jag inte kan förstå är turerna och att de lixom inte hänger ihop. Det var ju ett break mellan henne och Hampus… är det han som är den gripne stalkern (trots att de är/var tillsammans igen. Total förvirring och värre än det här med min koll på veckodagar..  Hon har ju ändå ett varumärke med sina företag att värna om och just nu känns det som någon slags Harlequin roman samtidigt som hon är affärskvinnan Isabella Löwengrip. Man vägrar även lämna ut uppgifter om antalet läsare på hennes blogg något alla andra bloggare gör men ”säger sig” tjäna ca 2,0 miljoner kronor per månad på bloggen vilket jag kan tycka känns orimligt. Jag tror vi kommer få följa och se en del ytterligare framöver.. Så än så länge får hon fortfarande heta Blondinbella för mig till man fattar vad som pågår..

100 000 sålda biljetter… 

Man kan inte säga annat än att det här är Familjen Wahlgrens år. Wahlgrens värld, Pernillas show med över 100 000 sålda biljetter, ett gäng framgångar för både Bianca & Benjamin och sist men inte minst Mamma Wahlgren (Schollin) som Sveriges äldsta influenser. Inte bara ett utan ett prisregn kan man väl kalla alla de priser de fått under året.. De kommer nog njuta ordentligt av sitt jullov..),

Är det Tildes sista Söndagsmorgon på söndag eller var det i söndags? Har ju inte svensk TV men kommer sakna henne sedan. Får se om hennes nya förkvälls-program kan vara något att titta på. För som jag kan skrivit tidigare, Sveriges bästa kvinnliga programledare. Kommer inte kunna få vettig svensk TV förrän tidigast i januari beroende på att den fiberdragning som är dragen till det här huset verkligen är uselt för stabil och bra bild. Nu testa TV 4 Play och lite annat så får jag se vad jag kan få till.. Skulle tex gärna vilja se IDOL. Nu har jag, tro det eller ej, lyckats ladda ner Appen TV 4 Play – testat och kunde se Nyheterna så då ska jag väl kunna se IDOL klockan 20.00. La ut en fråga på Svenskar i Marbella häromdagen och har fått en hel del tips om hur jag ska få tillgång till även andra svenska kanaler. 

Hair….

Håret växer sakta sakta sakta men säkert – dock är det extremt tunt. Läkaren säger att först böjar håret komma tillbaka och sedan börjar det bli lite mer volym i det. 

Kommer aldrig våga ge mig på att bli blondin igen (dvs min naturliga hårfärg). Tror att de kemikalier som krävs för att återställa håret från brunett till blondin kommer förstöra håret igen. Däremot ska jag ta reda på lite mer om extensions som då självklart inte får vara skadliga för håret på något sätt.

Får helt enkelt leva med att vara en tunnhårig brunett, men bättre det än att inte ha något hår alls och om man ska vara ärlig så har jag ju aldrig haft något härligt hårsvall direkt.. Längtar hur som helst till att kunna ha något annat än en turban varje dag. Någon form av bandana kanske.. Tycker själv att det är ”för tidigt” att gå med bara hår..

Ännu mer biljetter…

Mia Lazar Skäringer har och kommer genomföra några turnéer – tror att jag läste någonstans att hon har/ kommer sälja 150 000 biljetter. Det är inte i små kryp in hon uppträder utan i arenor som tex Skandinanium etc. Tänk att stå så, ensam inför en jättepublik och genomföra sin show. Då skulle jag känna mig ganska ensam och inte helt modig..

Nya kombinationer igen

Plopp & Kexchoklad.. Jag är skeptisk.. av flera skäl. Bland annat så har Kexchoklad kunnat leva på att inte vara ”godis” utan mer betraktatats som ett mellanmål. Hmm att utöka med en variant som är så söt tror jag ändrar uppfattningen men den vanliga Kexchokladen kommer ju självklart finnas kvar men ser en viss risk. Reklam-filmen är nog bland de sämsta jag någonsin sett – man blir verkligen inte sugen på att köpa någon..

Kreativt och vackert

Inte direkt jullikt men spar idéen till i sommar och man kan faktiskt göra det med lite vinter blommor oxå. Jag gillar verkligen inte sterila och strama arrangemang.

Någon slags av myson- eller bisonoxar ute på promena. Cool bild, finns många häftiga fotografier på djur i dess rätta element och då menar jag inte Kolmården:)

Slutsålt

På 30 sekunder krashade sajten och sortimentet sålde slut på ett par daga.. Succé med andra ord. Samtidigt ”anklagas” Bianca Ingrosso för plagiat av Kylie Jenners produkter. Som svar säger Bianca att hon är väldigt ledsen över anklagelsen och att ett plagiat skulle vara omöjligt tidsmässigt. Plagiat eller inte så är det en sak som är ”plagaiat så är det marknadsföringen inför lansen och det kan jag inte annat än att hålla med om. Kylie Jenner har 120 miljoner följare på Instagram.. samma som Beyonce.. När jag var uppe på Vintage Point med teakbordet såg jag Nikis ögonsuggepalett – halva priset med Biancas så  när det blir dags är det den det gäller..

Plagiat eller inte?

Nu är det podd-dags

Mitt i livet med Katrin & Malin Gramer och sedan Hannah & Amanda Report. Planering av mogondagen (utöver marknaden) och så välja en ny bok…

2 reaktioner på ”Snurriga Black Friday….”

  1. Plopp och Kexchoklad? Vad säger du då om att ta något som liknar Japp/Mars/YankieBar (men inte riktigt likadant) och kalla det för Sportlunch? En riktigt bra produkt som i Finland är jättestor under namnet Tupla. Skulle fungera hur bra som helst i Sverige (säljs redan på Rusta sedan ett par år)… Men Sportluncd? Nää

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.