Italien och så lite annat som tex Elle Galan

Inte mycket sol i dag så temperaturen har varit ok men inte mer än så.. Fixat lite ärenden och fortsatt packa upp kartonger från gamla lägenheten.. Har en del kvar så får öka tempot tror jag….Ska hänga upp tvätten nu (har ju ingen torktumlare tyvärr vilket är lite jobbigt)..

Blev plötsligt hungrig..

Får ta lite ost som jag har i kylen och det räcker nog.. När jag blir hungrig börjar jag alltid tänka på massa mat.. Ett besök på panymermelade så är jag nog mätt i en vecka..

Hade kanske inte valt just de här ingredienserna men hur mycket är det inte?

Instagram Panymermelade frukost, hamburgare och club sandwich 

Största hamburgaren jag sett och god ser den ut oxå..En Club Sandwich skulle oxå smaka gott!  På ett annat Cafe har de en minihamburgare som är mer lagom en vanlig lunch..

Den ser mycket större ut bilden än vad den är i verkligheten.. 

Nu är jag riktigt hungrig….

1. Låter lite udda men är kanske supergott… Raggmunk med Halloumni, avocado och lite sallad på toppen.. Jag älskar ju Halloumni men är specialist på att bränna den så bara att träna vidare… Recept ICA

2. Kyckling med currysås och potatis som fått tillbringa lite tid i ugnen och med något gott salt på..

3. Biff Rydberg. En av mina absoluta favoriter, kanske inte bästa bilden.. Den här från Noellas en svensk restaurang i Marbella. Mat är något av de svårast som finns att fotografera. Vi skulle fota en Big Clock meny för hundra år sedan.. Två dagar tog det och vi använde tandpetare och Gud vet vad för att få till riktigt bra bilder..

Italien

Jag har spenderat många år (inte hela år) i Italien och älskar verkligen det landet, för att inte tala om maten!

Det underbart vackra omgivningarna vid Comosjön

Älskade Gardasjön

Vid Gardasjön har jag varit flera gånger, det är helt magiskt. Upplevde ett av de värsta oväder jag upplevt här (boendes i tält så jag kan lova att det kändes).

Omgivningar Gardasjön

Rimini – En äkta turistort sedan typ 60-talet. Solstolar i tusentals, den lilla hamnen och den gamla stan som verkligen är gammal. Jag tror sandstranden är fem mil lång och fullkomligt packad under juli och augusti..eller var då, tror Rimini har tappat mycket turism jämfört mef när jag var där och det var inte i går. Bodde där nio månader en gång med min kompis Lena och vi hankade oss fram på diverse olika jobb..

San Marino

San Marino strax utanför Rimini, världens minsta land är det väl. A must visit om man är på den sidan av kusten.

Lite färg och mönster gör en glad!

Första bilden är Petra Tungården som jag i den här outfiten blandat lite väl vilt. Inte snyggt enligt mig. Hon gifte ju sig i somras men ser hon inte lite gravid ut på bilden?  Är det oförskämt att skriva så?

Nu när jag packade upp hittade jag en röd kappa, typ den på bilden som jag köpte i London för 10-15 år sedan. Blev jätteglad. Nu kemtvätt och sedan börja använda – perfekt Marbella kappa.. Min har en lite annan röd ton, vet inte vilken som är snyggast..

Den blå färgen (Säker Stil) är oxå en färg man blir lite uppiggad och glad av…

I vanliga fall ”brukar” man ha basfärger på byxor och färg på toppar etc.. Nu börjar det bli vanligt med kanske röda byxor en och beige kofta.. Nytt är oxå att koftorna inte bara är en ”vanlig” kofta med typ skjortkmäppning. Nu har de lite olika knäppningar vilket gör dem mycket roligare och finare..

Det jag tycker är så otroligt tråkigt är att mina fötter inte klarar high heals längre.. Jag har ju haft det hela mitt liv. Knepet får vara att om man går till tex en restaurang byta till high heals precis utanför – åker man bil ska det nog gå hyfsat bra om parkeringsplatsen inte är alltför långt bort. På dagarna gör det ju ingenting men det är just om man ska gå ut och äta någon kväll eller gå på någon middag.. Men i förhållande till övriga sjukdomar och problem relaterade till dem så är det ju inte direkt något stort problem det här..

Elle Galan 2018 & lite dyrare kläder….

I fredags gick årets Elle gala av stapeln. Har inte följt vem som fått några priser osv så jag kanske återkommer till det. Kan hur som helst konstatera; kändistätt och och mycket svart… Utom på Influencerminglet där alla de färger syntes..

Influencerminglet

Svartklubb

Fanns hur många fler exempel som helst.. Visst är hon en helt ny person Anja Pärson och jag tycker hon passar så bra ihop med sin fru..

Några som stack ut…

Carolina Gynning, men hon är sig inte riktigt lik bilden..

Malin Gramer – programledare i radio och TV, bla Paradise Hotel, Stil i sikte mm och i en av mina favorit-poddar Mitt i livet. Gillar verkligen henne utan att någonsin ha träffat henne. Klänning från Lars Wallin.

terrassen….

..långt ifrån alla galor ska jag sitta och mysa:) Hittade en Te for one med mugg och ”kanna” i svart för typ 150:- som jag funderar på att köpa och använda istället för the påsar (den är för löste) sedan ska jag varva det med varm choklad från kaffemaskinen, toppa med lite grädde och kanske något annat. Titta ut över min magiska stad och ha det bra…

 

Nu lite podd eller bok…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *