Anders, Dominika & 170 till…

När man först läste att Anders Borg och  Dominika P (kommer aldrig lära mig hennes efternamn) från gamla Army of Lovers blivit ett par var det nog både en och annan som blev förvånad. Men hon är verkligen ingen ”dumskalle” utan en intelligent, driven och duktig PR-kvinna så jag tror de passar riktigt bra ihop.  Den ursprungliga planen var att de skulle gifta sig den 18/8 men dels krockade det med något annat bröllop och sedan tyckte Dominika att November är en sådan tråkig månad så varför inte ställa till med fest då.. Jag vet inte hur vädret var i Stockholm igår men av de bilder som kommit ut ser det rätt hyfsat ut. Inget tråkigt regnande etc.

Vigseln skedde i Judiska församlingens kyrka och festen hölls på Grand Hotel. 170 gäster var inbjudna och med tanke på parets relativt sett olika bakgrunder (yrkes-mässigt) så var det nog en härlig blandning från politiker till precis allt möjligt. Förutsättningar för en riktigt kul fest med andra ord…

Långsint är han inte Anders Borg.. Christina Stenbeck var en av gästerna trots att han fick sparken som Kinneviks ordförande. Apropå hela den storyn så märktes det att han hade ett PR proffs som blivande fru. Han gjorde bort sig hur mycket som helst men försökte inte ducka eller skylla på något utan bad om ursäkt, sökte hjälp och gjorde alla rätt så nu har nog folk i allmänhet nästan glömt bort hela historien. I alla fall tror jag de flesta tycker att han skötte eftermälet så snyggt man bara kan. Paret hade uttryckligen bett om att det INTE skulle hållas några tal. Vissa bröllopsmiddagar kan ju bli helt förstörda av för många och för långa tal. Alla höll sig till det utom Carl Bildt som av någon okänd anledning kände att ett tal av honom var något som behövdes. Om det var bra eller inte har jag ingen aning om, men önskat var det ju uppenbarligen inte. Kul hade de säkertdet är jag övertygad om….

Inte den enda katten bland hermelinerna… hon har en förmåga att dyka upp typ överallt så hennes sociala nätverk måste vara gigantiskt.. (Carolina Gynning)

The Monkey Club

Jag bara måste gå till the Monkey Club – älskar deras inredning och blir hungrig när jag ser deras bilder.. Man måste ju inte gå dit och äta middag, går lika bra med en lunch eller någon riktigt härlig kaffedrink nu när det börjat bli lite kyligare. Temperaturen växlar fram och tillbaka men det fortsätter vara kallt för årstiden..

Halloween firades inte riktigt för vuxna här, fanns väl någon ljuslykta man kunde hitta men inte en Halloween servett eller liknande så långt ögat kunde nå. Julen däremot börjar de göra reklam för nu. Snart börjar väl reklamen för nyår men då är priserna totalt galna. Vi pratar typ 2000 kronor per person. Då ingår mat, dryck och lite nyårshattar mm. Har varit ute på sådant två gånger och kommer INTE att göra det igen. Finns säkert ställen som har billigare priser men att de passar på att chockhöja priserna råder det inget tvivel om. Då lägger jag hellre pengarna på något helt annat och äter riktigt gott hemma istället..

Glubbel

Bilderna från Hannah Graafs Blogg

Pimpa upp årets glögg med 50% av Blossas Glögg 2018 och 50% champagne, addera till ett par isbitar och du får en helt ny julig dryck. Låter gott! Finns ju inte direkt någon glögg här (om inte svenska butiken tar in någon) men om de gör det så ska jag testa.

Håret

Även om alla säger att håret blir bättre (och ja det blir bättre men det går sååå långsamt och är så tunt) så längtar jag ihjäl mig till jag själv kan känna att jag trivs med håret. Jag vet inte om man kan sätta in några extensions eller så för att få lite lite volym eller om det skadar håret. Jag får prata med ett proffs. Det spelar lixom ingen roll om andra säger att det är mycket bättre nu osv, det sitter dels i självkänslan och vi får verkligen vara tacksamma att det är bättre nu eftersom jag förut hade fullt med sår i huvudet, kala fläckar etc. det har jag i alla fall inte nu. Att jag var blond förut och brunett nu gör mig ingenting, bara jag får hår.. Är 99% säker på att Anitha Clemens på bilden oven har rätt rejält med extensions för att få till det här håret. Skulle ljuga om jag påstod att jag inte var grymt avundsjuk…

Är nog en eller annan (men inte lika säker extension även i Johannas hår. Hon verkar så himla äkta och go så utan att någonsin ha träffat henne kan man inget annat än att tycka om henne…

I morgon

I morgon är det lite ärenden i La Canada som står på agendan, bland annat veckohandla lite, fixa med kontrakt på fiber i nya lägenheten sedan måste jag åka och fixa naglarna. De är så avskavda och fula efter flytten så det ser rent hemskt ut. Priserna på gellack varier verkligen så jag åker antingen till Estepona (butik i butiken på Carrefour) där det kostar 10-11 Euro eller de spanska delarna av Marbella City där det kostar ca 15 Euro. Blir nog det i morgon för man får ingen tid rakt upp och ner i Estepona och man får ju ta med bensinpriset så det går på ett ut. På lite mer ”fancy” ställen kan det kosta mellan 30-40 Euro.. Funderar på färg har haft rött ett tag nu och vill byta för det blir väl lagom att göra om igen till rött till julen..

Kanske ska gå ”helt bananas” och köra svart… Vi får se..

Mycket sådant här kommer finnas i kundvagnen – äter mer och mer grönsaker och hittar på nya recept..

Packa & hänga upp

Ska även ta itu med att sortera en sommarkollektionen (låter finare än vad det är) och hänga upp och lägga vinterkollenktionen i lådor. Sommarkollektionen till det lager vi hyrt och när våren kommer så byter man helt enkelt. Eftersom den här lägenheten är mindre finns det mindre förvaringsutrymme och jag hatar när man trycker in grejer både här och där utan struktur.  Jusr nu är det perfekt med stickade tröjor och om det är lite kyligare någon tunn jacka..

                    God natt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *